ya çalışmazsın yada boşanırız

Evde olsan mesai saatleri, öğle araları aklına gelecek yine üzüleceksin

Evde olsan mesai saatleri, öğle araları aklına gelecek yine üzüleceksin
adımda kader degılkı ne dıyım bu ıse
esımde bı masaya elını vurup ulennn evının kadını olacaksın demedı
lıngıdı lıngıdı gezıyoruf
puff

ah canım yaa bi an kendimi gördüm sende. bende devlet memuruym belediyede calısıyorum. eşimde aynı şekilde başka bi birimde calışıo. 4 yıllık evliyim. bizde aynı yerde tanıştık. aynı iş yerinde olmanın cok zorlukları var. ilk zamanlar okadar tartışmalar yasadıkki anlatamam. ömrümden kaç yılım gitti bilmem. bende cook zor dönemler gecirdim. ama sana tavsiyem asla ve asla böyle bir taviz verme kesinlikle işini bırakma. hayatının hatasını yaparsın cok pişman olursun sonra. belediyelerin nasıl bir yer olduğunu cok iyi bilen bi insanım. iyiler olduğu kadar kendini bilmeyen bir sürü hadsizde dolu. sen kendini nasıl gösterirsen insanlar seni öyle anlar. bence eşinin seni çıkartma sebebinin altında başka bişeyler var. çocuk bahane değil annem bakıyor diosun. okula başlıcak 3 yıl sonra dıosun. özellikle su zamanda bir devlet memuru olmak hic kolay bişey diil. böyle bişeyin lafı olamaz bir evlilikte. boşancaksa da boşansın. eğer bunda gerçekten ısrar ediyosa eşin seni gözden cıkarmış demektir. otur evine cocuğuna bak demek bunun bahanesi. yanlış bişey söylediysem kusura bakma ama nacizane fikrim bu...

bhr17 tabiki yanlış birşey söylemediniz ben hala boşanmayı düşünüyorum sadece zamanı erteledim gibi çünkü iş bahanesi bitince başka şeyler çıkacak belki 1 haftaya belki 1 aya ama ben bitirmeden önce en azından bu evlilik için ben çaba sarfettim elimden geleni yaptım çok fedakarlık yaptım eşim annesinin istediği gibi yaşadı onların istediğini yaptı ben yükümü attım demek istiyorum sadece.
belli bir zamandan sonra saygı bitiyor biraz sevgi birazda alışkanlık kalıyor ama insan onları da yenmeye başladığını düşünüyor ben o evredeyim galiba

Kocanız size bunu söylüyo ve siz hala bu adamla evli kalmayı mı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…