ya çalışmazsın yada boşanırız

aslında arada söylüyordu ama birden bire 1,5 gün içinde tamamen kararını vermiş ya çıkarsın ya boşanırız hocalarda kadının çalışmasına gerek yok diyor hele birde erkekli ortamda ise hiç gerek yok zorunluluk yoksa diyip videolar getirdi izletti paranın bereketini götürür diyorlar hocaların bazıları.
annesi gile ilk dile getirince söyledim annesi önce kahkaha attı çık tabi oğoll dedi aradın 1-2 dk geçti siz bilirsiniz aile meselesi dedi sonra 1-2 saat sonra eşim oraya gitmiş zaten ondan sonra olay tamamen koptu.
aramızda zaman zaman soğukluk oluyordu tabi evlilik içinde ama ben genelde alttan almaya çalışan bir yapıya sahibimdir.
işyerinde muhtemelen öyle bir ilişkisi yoktur olsa bile muhakkak duyarım çünkü yakın arkadaşlarım var.

"Kadının çalışmasın evinde otursun" diyen o sözümona hocaların kızlarına bakın nedense en güzel yerlerde çalışıyorlar ve iyi eğitimliler neden acaba...hatta bir tanesinin kızı, master yapmış, ve Avea kurumsal iletişim direktörü...ama adam çıkmış kadınlar çalışmasın çalışmak boşanma oranlarını yükseltiyor vs. demişti.

Ayrıca bana bu işin altından pis kokular geldi, iş yeri falan bahane üstelik ayrı bir oda imkanınız varsa çekilirsiniz odanıza kimseyle muhattap olmazsınız olur biter. Benim eşim iyi bi işim olsun diye kendini paralıyo adamcağız şu an sizinkinin yaptığı hiç normal bi davranış değil. Bu konuyu iyice derinlemesine araştırın derim, ama sakin kalarak. İz sürdüğünüzü belli etmeyin.

- eve gel annenlere danış diyorsa deyin ki, hani sen beni boşanmakla tehtit ediyordun ya işte ben annemlere söyledim onlarda boşan o zaman bizim kabulümüzsün dedi deyin! ve annenizin "kızımın çalışmasına mani olmayacaksınız" sözünü hatırlatın.
- iş yerinde ufak bir araştırma yapın belki saman altından su yürütüyor ve sizle aynı belediyede olduğu için rahat edemiyor beyfendi derdi bu olabilir.
-siz ondan çok kazanıyorsanız sizi kıskanıyor olabilir var böyle manyaklar
-kayınvalideniz eşinizi dolduruyor olabilir.

4-kv eşimi dolduruyor olabilir değil dolduruyor ve 36 yaşındaki adam tıka basa doluyor
3-ondan çok alıyorum
2-bu ihtimali bilemiyorum
1-bende suçu annemlere atmasın annenler doldurdu demesin diye sen bilirsin sen ne karar verirsen arkandayız diyorlar dedim

İlk mesajınızı okuyunca tekrar konuşun diye yazacaktım ama ikinci mesajda şiddet uyguladı yazdığınızı görünce;
Boşan diyorum.
Ailen arkanda, işin güzel, birde yavrun var. Belki üzülürsün bir yuva yıkıldı diye ama bu adamla devam edersen daha çok üzüleceğin kesin.
Kendini daha fazla yıpratma ve hemen avukatın yolunu tut.

4-kv eşimi dolduruyor olabilir değil dolduruyor ve 36 yaşındaki adam tıka basa doluyor
3-ondan çok alıyorum
2-bu ihtimali bilemiyorum
1-bende suçu annemlere atmasın annenler doldurdu demesin diye sen bilirsin sen ne karar verirsen arkandayız diyorlar dedim

tabi kendi gazla çalıştığı için beyfendinin sizi de annenizin gazıyla hareket ediyor sanabilir. böyle adamları görünce kocama gerçekten şükrediyorum. benim kayınvalidem de az değil çok doldurmaya çalıştı ama eşim allahtan yalan dolanlarına şahit olup kısa sürede dolduruşa gelmeyi kesti. üstelik benim kayınvalidem eşim memur olduğu için "acembuselik memur bile değil" diye ezmeye çalışır beni. siz memurluğu neden bırakacaksınız ki gökten inmedi ya memurluk bırakılır mı sakın vazgeçmeyin en azından çocuğunuz için onun geleceği güçlü bi annesi olması için. kayınvalidenizin niyeti gelin çıksın işten kırsın dizini otursun haftada bir temizliğimi yapsın gak diyince su guk deyince aş getirsin çocuğuna da kendi baksın... yok öyle dünya

Arkadaşlarım tekrar teşekkür ediyorum hep okurdum fikir edinirdim ilk kez yazdım ve iyiki yazmışım.
şimdi 2 gündür annemin evinde kalıyorum babam kesinlikle gitmiceksin diyor ve daha beni daha önce dövdüğünü evden 1-2 kez kovduğunu da bilmiyor.
bir şey daha danışmak istiyorum. eşim pazar günü git annenlere de bir danış gel dedi ve şu anda annemlerde kalıyorum eve de gitmek istemiyorum. ne yapsam çıkar yol bulamadım gitsem bir dert gitmesem bir dert. çünkü olay hala çözüme kavuşmadı.
şiddeti söyleyin bakalım babanız ne diy4cek. defedin gitsin şunu

Planlar yapilmis. Siz calistiginiz icin maddi ozgurlugunuz var ve bu yuzden her istedigini dikte edemiyor. Siz isten cikarsaniz artik istedigi gibi emirler verecek siddet uygulayacak tehdit edecek. Onundeki en buyuk engel calismaniz.

Ayrica belediye gibi bir yer birakilmaz. Cok pisman olursunuz. Bir de demis ya boyle ortamlarda calismani istemiyorum. Is hayatindaki en duzgun ortamlardan biridir beeldiyeler. O yuzden bahanesi pek akillica degil.

Bence bosanmayi tercih edin.

"Kadının çalışmasın evinde otursun" diyen o sözümona hocaların kızlarına bakın nedense en güzel yerlerde çalışıyorlar ve iyi eğitimliler neden acaba...hatta bir tanesinin kızı, master yapmış, ve Avea kurumsal iletişim direktörü...ama adam çıkmış kadınlar çalışmasın çalışmak boşanma oranlarını yükseltiyor vs. demişti.
işte beyni kolay yıkananları hedef aluyorlar bunlar

aslında arada söylüyordu ama birden bire 1,5 gün içinde tamamen kararını vermiş ya çıkarsın ya boşanırız hocalarda kadının çalışmasına gerek yok diyor hele birde erkekli ortamda ise hiç gerek yok zorunluluk yoksa diyip videolar getirdi izletti paranın bereketini götürür diyorlar hocaların bazıları.
annesi gile ilk dile getirince söyledim annesi önce kahkaha attı çık tabi oğoll dedi aradın 1-2 dk geçti siz bilirsiniz aile meselesi dedi sonra 1-2 saat sonra eşim oraya gitmiş zaten ondan sonra olay tamamen koptu.
aramızda zaman zaman soğukluk oluyordu tabi evlilik içinde ama ben genelde alttan almaya çalışan bir yapıya sahibimdir.
işyerinde muhtemelen öyle bir ilişkisi yoktur olsa bile muhakkak duyarım çünkü yakın arkadaşlarım var.

O "dini bütün"! kocana de ki

"peygamberin de esi calisiyordu, hem de

erkeklerle calisiyordu!

Once kendi bi insan olsun da geriye ""kadinlarin kazandigi paranin bereketi"" kalsin!!!!!

Birak ya bosarsa bosasin, kendine cennetten huri bulsun, bereketli bereketli yasarlar !!!!

Aynı iş ortamının içinde bildiği bir şey mi var?
Böyle ortamda çalışılmaz derken böylesi neymiş anlamadım.

Bu arada senin ne istediğin önemli tabi güzel bir işin varmış.
En süper koca için bile iyi meslek bırakılmaz diye düşünüyorum.
Yarın neler getirir bilinmez.

esınız ıs ortamı ıcn calısmanızı ıstemıyorsa kendıde çıksın ıs yerınden o zaman nıyetının doğruluğuna ınanılabılır..Cocugunuzun bakımını gerçekten sıkıntıya sokmayacak sa calısmanız esınıze kulak asmayın bence..

Planlar yapilmis. Siz calistiginiz icin maddi ozgurlugunuz var ve bu yuzden her istedigini dikte edemiyor. Siz isten cikarsaniz artik istedigi gibi emirler verecek siddet uygulayacak tehdit edecek. Onundeki en buyuk engel calismaniz.

Ayrica belediye gibi bir yer birakilmaz. Cok pisman olursunuz. Bir de demis ya boyle ortamlarda calismani istemiyorum. Is hayatindaki en duzgun ortamlardan biridir beeldiyeler. O yuzden bahanesi pek akillica degil.

Bence bosanmayi tercih edin.

Büyük ihtimalle blöf yapıyor. Sizde ya beni kısıtlamayı bırakırsın ya da boşanırız de.
Hakimin karşısına geçipte aynı iş yerinde çalışırken tanıştık. Şimdi çıkmsını istedim . Çıkmadı boşanıcam demeye utanmayacaksa gitsin versin dilekçeyi

4 yıllık evliliğimiz içinde 6 büyük kavgamız oldu üçünde şiddet uyguladı ama şans verdim birisinde 3 aylık evli birisinde çocuğum 5 aylık , diğerinde 1,5 yaşındaydı kendisine güvenemiyorum aslında fikrim belli boşanmak kesin çözüm ama sizlerinde fikrini almak istedim.
Ayrıca belediye başkan yardımcıma durumu anlattım seni sadece bayanların çalıştığı bi bölüme alıyım en uzak birimimize dedi ama ona bile razı olmadı otur çocuğumuza bak 3 yıl sonra çocuk okula başlıcak o zaman çocuğun durumu ne olacak diyor. bu arada çocuğa annem bakıyor haftada bir kayın validem bakıyordu son 3 aydır elden ayaktan biraz düştü kavgamızın patlak vermesine de kayın validemin ve kaynatamın çık tabi çocuk rezil oluyo demesi patlak verdi.
çok sağ olun arkadaşlar düşündüklerimin doğru olduğunu duymak istiyordum galiba

bu calisan kadinlarla derdi nedir bu erkeklerin. cocuga annen bakiyomus zaten, cocuk niye rezil oluyormus anlayamiyorum. belediye zaten calsitigin yer acil servis degil. saati bellidir isten gelince cocugunada zmn kaliyordur heralde.
bosan yada bosanma diyemem ama isten cikma orasi kesin.

boşanırsanız bunların hepsini mahkemede kanıtlarsanız belki o mallar üzerinde belli bir hak iddaa edersiniz.

O hocalara benden selam olsun
O beğenmedikleri kadın parası 20 yıldır hayatımı idame ettiriyor
Ne zorluklar gördüm, Rabbim öyle bir bereket verdi ki yettirdim her şeye
Evli,çocuklu, evine, evladına hasret, sabah yarım saat uykuya hasret kadının emeğine kurban olsun o hocalar:KK62:

X