ya çalışmazsın yada boşanırız

"Kadının çalışmasın evinde otursun" diyen o sözümona hocaların kızlarına bakın nedense en güzel yerlerde çalışıyorlar ve iyi eğitimliler neden acaba...hatta bir tanesinin kızı, master yapmış, ve Avea kurumsal iletişim direktörü...ama adam çıkmış kadınlar çalışmasın çalışmak boşanma oranlarını yükseltiyor vs. demişti.

4-kv eşimi dolduruyor olabilir değil dolduruyor ve 36 yaşındaki adam tıka basa doluyor
3-ondan çok alıyorum
2-bu ihtimali bilemiyorum
1-bende suçu annemlere atmasın annenler doldurdu demesin diye sen bilirsin sen ne karar verirsen arkandayız diyorlar dedim

İlk mesajınızı okuyunca tekrar konuşun diye yazacaktım ama ikinci mesajda şiddet uyguladı yazdığınızı görünce;
Boşan diyorum.
Ailen arkanda, işin güzel, birde yavrun var. Belki üzülürsün bir yuva yıkıldı diye ama bu adamla devam edersen daha çok üzüleceğin kesin.
Kendini daha fazla yıpratma ve hemen avukatın yolunu tut.

tabi kendi gazla çalıştığı için beyfendinin sizi de annenizin gazıyla hareket ediyor sanabilir. böyle adamları görünce kocama gerçekten şükrediyorum. benim kayınvalidem de az değil çok doldurmaya çalıştı ama eşim allahtan yalan dolanlarına şahit olup kısa sürede dolduruşa gelmeyi kesti. üstelik benim kayınvalidem eşim memur olduğu için "acembuselik memur bile değil" diye ezmeye çalışır beni. siz memurluğu neden bırakacaksınız ki gökten inmedi ya memurluk bırakılır mı sakın vazgeçmeyin en azından çocuğunuz için onun geleceği güçlü bi annesi olması için. kayınvalidenizin niyeti gelin çıksın işten kırsın dizini otursun haftada bir temizliğimi yapsın gak diyince su guk deyince aş getirsin çocuğuna da kendi baksın... yok öyle dünya

şiddeti söyleyin bakalım babanız ne diy4cek. defedin gitsin şunu

Planlar yapilmis. Siz calistiginiz icin maddi ozgurlugunuz var ve bu yuzden her istedigini dikte edemiyor. Siz isten cikarsaniz artik istedigi gibi emirler verecek siddet uygulayacak tehdit edecek. Onundeki en buyuk engel calismaniz.

Ayrica belediye gibi bir yer birakilmaz. Cok pisman olursunuz. Bir de demis ya boyle ortamlarda calismani istemiyorum. Is hayatindaki en duzgun ortamlardan biridir beeldiyeler. O yuzden bahanesi pek akillica degil.

Bence bosanmayi tercih edin.

işte beyni kolay yıkananları hedef aluyorlar bunlar

O "dini bütün"! kocana de ki

"peygamberin de esi calisiyordu, hem de

erkeklerle calisiyordu!

Once kendi bi insan olsun da geriye ""kadinlarin kazandigi paranin bereketi"" kalsin!!!!!

Birak ya bosarsa bosasin, kendine cennetten huri bulsun, bereketli bereketli yasarlar !!!!

Aynı iş ortamının içinde bildiği bir şey mi var?
Böyle ortamda çalışılmaz derken böylesi neymiş anlamadım.

Bu arada senin ne istediğin önemli tabi güzel bir işin varmış.
En süper koca için bile iyi meslek bırakılmaz diye düşünüyorum.
Yarın neler getirir bilinmez.

esınız ıs ortamı ıcn calısmanızı ıstemıyorsa kendıde çıksın ıs yerınden o zaman nıyetının doğruluğuna ınanılabılır..Cocugunuzun bakımını gerçekten sıkıntıya sokmayacak sa calısmanız esınıze kulak asmayın bence..

Büyük ihtimalle blöf yapıyor. Sizde ya beni kısıtlamayı bırakırsın ya da boşanırız de.
Hakimin karşısına geçipte aynı iş yerinde çalışırken tanıştık. Şimdi çıkmsını istedim . Çıkmadı boşanıcam demeye utanmayacaksa gitsin versin dilekçeyi

bu calisan kadinlarla derdi nedir bu erkeklerin. cocuga annen bakiyomus zaten, cocuk niye rezil oluyormus anlayamiyorum. belediye zaten calsitigin yer acil servis degil. saati bellidir isten gelince cocugunada zmn kaliyordur heralde.
bosan yada bosanma diyemem ama isten cikma orasi kesin.

boşanırsanız bunların hepsini mahkemede kanıtlarsanız belki o mallar üzerinde belli bir hak iddaa edersiniz.

O hocalara benden selam olsun
O beğenmedikleri kadın parası 20 yıldır hayatımı idame ettiriyor
Ne zorluklar gördüm, Rabbim öyle bir bereket verdi ki yettirdim her şeye
Evli,çocuklu, evine, evladına hasret, sabah yarım saat uykuya hasret kadının emeğine kurban olsun o hocalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…