- 24 Nisan 2015
- 11
- 4
- 35
-
- Konu Sahibi bsrbsrgrbz
bu yüzden boşanılırmı demiştim ama şiddet varmış affederek hata yapmışsın, işten çık diye yine şiddet uygular çıkmıyorum boşayabilirsin de kurtul o adamdan4 yıllık evliliğimiz içinde 6 büyük kavgamız oldu üçünde şiddet uyguladı ama şans verdim birisinde 3 aylık evli birisinde çocuğum 5 aylık , diğerinde 1,5 yaşındaydı kendisine güvenemiyorum aslında fikrim belli boşanmak kesin çözüm ama sizlerinde fikrini almak istedim.
Ayrıca belediye başkan yardımcıma durumu anlattım seni sadece bayanların çalıştığı bi bölüme alıyım en uzak birimimize dedi ama ona bile razı olmadı otur çocuğumuza bak 3 yıl sonra çocuk okula başlıcak o zaman çocuğun durumu ne olacak diyor. bu arada çocuğa annem bakıyor haftada bir kayın validem bakıyordu son 3 aydır elden ayaktan biraz düştü kavgamızın patlak vermesine de kayın validemin ve kaynatamın çık tabi çocuk rezil oluyo demesi patlak verdi.
çok sağ olun arkadaşlar düşündüklerimin doğru olduğunu duymak istiyordum galiba
zaten işiniz ve maasınız varmıs en kotu ıhtımalle aylık 2000 tl gelırınız vardır. bu gelırle cocugunuza bakarsınız, kendı evınızdede paşalar gıbı oturursunuz, aılenızde destek ıse bence hıc tavız vermeyın. esınız bence kendıne guvensız bır erkek, bır bayan olarak kendı ayaklarınız uzerınde durmaktan asla vazgecmeyın. zaten esınız cocuk ıcın nafaka vermek zorunda... ısın maddı boyutunu hıc dusunmeyın, manevı anlamda aıle destekse bu buyuk bır nımet, cocuk ıcınde asla boyle bır fedakarlık yapmayın....Arkadaşlar ben 2011 yılından beri evliyim bir belediyede çalışıyorum. devlet memuruyum işim rahat basın yayın elemanıyım. ayrıca hanımlar lokallerinde diksiyon ve hitebet dersi vermekteyim. eşim işten çık böyle ortamlarda çalışılmaz vb. şeyler söylüyordu en son işten çık ya işten çıkacaksın yada boşanacağız sana bir hafta müsade diyor.
Ailem arkamda kızım ne karar verirsen arkandayız biz boşanırsanda arkandayız kapımız sana hep açık diyorlar. bir oğlum var 2,5 yaşında ve eşimle aynı iş yerinin farklı birimlerinde çalışıyoruz. ben eşimle iş yerimde tanıştım.
4 yıllık evliliğimiz içinde 6 büyük kavgamız oldu üçünde şiddet uyguladı ama şans verdim birisinde 3 aylık evli birisinde çocuğum 5 aylık , diğerinde 1,5 yaşındaydı kendisine güvenemiyorum aslında fikrim belli boşanmak kesin çözüm ama sizlerinde fikrini almak istedim.
Ayrıca belediye başkan yardımcıma durumu anlattım seni sadece bayanların çalıştığı bi bölüme alıyım en uzak birimimize dedi ama ona bile razı olmadı otur çocuğumuza bak 3 yıl sonra çocuk okula başlıcak o zaman çocuğun durumu ne olacak diyor. bu arada çocuğa annem bakıyor haftada bir kayın validem bakıyordu son 3 aydır elden ayaktan biraz düştü kavgamızın patlak vermesine de kayın validemin ve kaynatamın çık tabi çocuk rezil oluyo demesi patlak verdi.
Bu adama güvenilip işsiz mi kalınır? Kendi ayaklarında durabildiğini , her an çekip gidecek özgüvene sahip olduğunu bilirken şiddet uyguluyan cibiliyetsiz, siz 2 evladınızla ona muhtaç hissederseniz neler yapar bir düşünün.4 yıllık evliliğimiz içinde 6 büyük kavgamız oldu üçünde şiddet uyguladı ama şans verdim birisinde 3 aylık evli birisinde çocuğum 5 aylık , diğerinde 1,5 yaşındaydı kendisine güvenemiyorum aslında fikrim belli boşanmak kesin çözüm ama sizlerinde fikrini almak istedim.
şiddet hemde 3 kere. devlet memurusunuz. çalışma diyor. valla bu kocadan adam olmaz. şiddet varsa hele. boşanın4 yıllık evliliğimiz içinde 6 büyük kavgamız oldu üçünde şiddet uyguladı ama şans verdim birisinde 3 aylık evli birisinde çocuğum 5 aylık , diğerinde 1,5 yaşındaydı kendisine güvenemiyorum aslında fikrim belli boşanmak kesin çözüm ama sizlerinde fikrini almak istedim.
Bu açıklamanız zaten her şeyi açıklıyor... eşinizin aklından geçenleri bilmem ama şiddet varmış zaten ve özel sektör olsanız neyse diyecem hani tekrar iş bulursunuz ama memuriyetinizi bunun için yakmayın ileride pişman olursunuz...4 yıllık evliliğimiz içinde 6 büyük kavgamız oldu üçünde şiddet uyguladı ama şans verdim birisinde 3 aylık evli birisinde çocuğum 5 aylık , diğerinde 1,5 yaşındaydı kendisine güvenemiyorum aslında fikrim belli boşanmak kesin çözüm ama sizlerinde fikrini almak istedim.