- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.921
Ramazan da bu menüye göre yapacagim insallah. Tatlı sütlü ya da güllaç diyor. Ama ben güllaç yemiyorum liste benim değil komşunun listesi aynı diyetisyene gidiyorduk .Allah kabul etsin bende orucluyum bugün 5 te kahvalti yaptım.
Çok geçmiş olsun kuzum benim geziyor hastalıklar ya acil şifalarsonngulen nazar ettin bana ekurim hastalandım ben iyice. istirahat verdi doktor ama evde dinlenip oyilesmem de cok zor . diyete devam ediyorum insALLAH ama spor yalan oldu. yine de cumaya eksi görebilmek için elimden geleni yapicigimmmm
Bende diyetisyene gidiyorum.boyle liste vermedi zaten abartıya kacmayacagin belli dedi .bana iftar ile sahur arasin2 lt su önerdi .birde iftardan 2 saat sonra içmem için bir karışım önerdi 1 ay ona başlayacağım.Ramazan da bu menüye göre yapacagim insallah. Tatlı sütlü ya da güllaç diyor. Ama ben güllaç yemiyorum liste benim değil komşunun listesi aynı diyetisyene gidiyorduk .
cok sagol Alyamsenam. Bayadır üstümdeydi hastalik yikamiyodu . yıkıldımÇok geçmiş olsun kuzum benim geziyor hastalıklar ya acil şifalar
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Mevsim geçişleri çok normal. İstirahatle çabucak toparlanirsin ınsallahcok sagol Alyamsenam. Bayadır üstümdeydi hastalik yikamiyodu . yıkıldım2 -3gune toparlarım insALLAH
Hosgeldiniz kendinizi tanıtır misinizGünaydın bende katılabilir miyim aranıza
Nerdesin söyle bakalim kaçakMerhaba sevgili kadınlar bir kaçak olarak ellerim havada teslim olarak geldimmm
Heyecanlandin mi ceza verirken sanki òyle hissettimSaricivcivcikcik ay ilk cezam kızlar vermediyse. Civcivim sen 2 gong yemişsin bence 20 sn plank yap zorlamaz dersen 2×20 yap böylece başını önüne alıp düşünürsün o yıl gibi geçen saniyelerde ah ben naptım diye bu arada çok severim gongu saati kötü olmuş
Balım regl yakın mi?OfffSaricivcivcikcik kuzum sen gibi oldum ben ya birinciliğini ilan edebilirsin kaçamak bile yapmadım +1 çıkıyorum ki benim direnç biliyorum bu rakamlar hep buralardan döndüm Zor olacak sanırım tutunma çok moralim bozuldu
Sizle denk geliyordu hesapladım şimdi 4 gün kalmış kuzumHosgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz
Nerdesin söyle bakalim kaçak
Heyecanlandin mi ceza verirken sanki òyle hissettimtamam canim 20 iyi beni o da zorluyor bayağı daha başında olduğum için
Balım regl yakın mi?
Sen şimdiki kilona bakma kimbilir neden fazla ciktin onun gerçek olmadığına eminim. Gayet guzel giidyorsun sakın birakma
Hoşbuldum 29 yaşındayım bekarım. Hiç evlenmedim özel sektörde çalışıyorum kendimi bildim bileli hep hayatım diyet yemek yeme ve kg üçgeninde geçti. Streslenince yiyenlerdenimHosgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz
Nerdesin söyle bakalim kaçak
Heyecanlandin mi ceza verirken sanki òyle hissettimtamam canim 20 iyi beni o da zorluyor bayağı daha başında olduğum için
Balım regl yakın mi?
Sen şimdiki kilona bakma kimbilir neden fazla ciktin onun gerçek olmadığına eminim. Gayet guzel giidyorsun sakın birakma
Balım aynen beraber olmuştuk en son grupcaSizle denk geliyordu hesapladım şimdi 4 gün kalmış kuzum
Afiyet olsun balım damacana suluklar çok iyi oluyor yaMenü
2 Türk kahvesi
Saat 12 de
Sabah bir domates salatalık peynir ve bir dilim ekmek
18:30 da pilav ve üç köfte bir kaşık yoğurt
Ara activia yoğurt
Leslie yaparım ek pilavdan dolayı su şimdilik 1.5 litre
2.5 litrelik damacana suluk aldımhedef bundan sonra o
Ben de 29 yaşımdayım evliyim çocuğum yok kpssye hazırlanıyorum diğer şeyler seninle aynı yazmama gerek yokHoşbuldum 29 yaşındayım bekarım. Hiç evlenmedim özel sektörde çalışıyorum kendimi bildim bileli hep hayatım diyet yemek yeme ve kg üçgeninde geçti. Streslenince yiyenlerdenim
Afiyet olsun canim bence gayet güzel menün20.03.2023 menü
9.00
Sade filtre kahve şekersiz
09.30
1 adet Portakal
11.30
Sade nescafe
13.00
Bir kase tavuk suyu çorba
3 adet zeytinyağlı lahana sarma
Yarım kase salata
16.30
Sade nescafe
1 yeşil elma
19.30
1 kase tarhana çorbası
1 yk patlıcan yemeği
1 yk yoğurt
20.30
3-4 çay bardağı şekersiz çay
Su: 2 litre
Afiyet olsun balım da şekersiz kola nedenSaat:10.00 Yeşil Çay
Saat: 13.00 Bir tabak yoğurtlu kabak yemeği
Saat: 17.00 Ton balıklı salata
17.00 den sonra birşey yemiyorum sadece su ve şekersiz cola içiyorum.
Geceye kadar tükettiğim su miktarı 2.5 litreyi bulur.
Sabah tartıldığımda ne çıkacak çok merak ediyorum
Ödem mi? İlk kez sizden duyuyorum. Ben kola triyakisiyim diyete başlayınca şekersiz olanından almaya başladım. Neden ödem yapıyor ki şekeri yok kalorisi yokAfiyet olsun balım da şekersiz kola neden
O ödem yapar yarın muhtemelen gerçek kilon olmaz gördüğün sayı.
Ama olsn yine de tartil tabi.
İnşallah sağlarız canım. Hafta da 2 ya da 3 kere salona gidiyorum.Balım aynen beraber olmuştuk en son grupca
Ben de olcam bütün gün halıyı inceledim hayata küstüm bunalıma girdim çıktım midem kötü hep öncesinde bütün dengem sasiyorve karnim kocaman oldu
Afiyet olsun balım damacana suluklar çok iyi oluyor ya
Ben de 29 yaşımdayım evliyim çocuğum yok kpssye hazırlanıyorum diğer şeyler seninle aynı yazmama gerek yok
Çoğumuz zaten psikolojik açlıkla mücadele ediyoruz burda da
İnsallah beraber hedefimize ulasiriz
Beni etiketleyerek baslangic kilonu ve hedef kilonu yazarsan gecici tabloya ekliyim
1 hafta istikrar sağlarsan kalıcı Tabloya alıyorum bir de ilk sayfadaki kuralları okursan iyi olur
Afiyet olsun canim bence gayet güzel menünspor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?