- 15 Mart 2023
- 42
- 54
- 3
- 39
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.901
Kilomdan tam emin değilim baya da su içtim şimdi tartılsam yanlış çıkar. Sabah tartılıp yazsam olur değil mi? Bi de bugün diyetteydim neme lazım belki bi 3-5 kilo verivermişimdirİsterseniz tabloya ekleyebilirim Başlangıç kilonuz Hedef kilonuzu söylemeniz gerekiyor
Anneciginize geçmiş olsun
İnşallah beraber beden atlariz
Tabi olurKilomdan tam emin değilim baya da su içtim şimdi tartılsam yanlış çıkar. Sabah tartılıp yazsam olur değil mi? Bi de bugün diyetteydim neme lazım belki bi 3-5 kilo verivermişimdirAma hedefim 53 kiloya inebilmek. İnşallah bedenleri küçültüp gönlümüze göre her beğendiğimizi giyebilelim.
Yok yapmadimBugün of gün yapacaktım olmadıplanlar tutmadı
Sabah bir dilim ekmek Menemen
Öğle ayran tavuk dürüm ince lavaş
Akşam minik yoğur yarım ayva
2 kahve sütlü
1.75 su
30 dakika Leslie
Spora ara vermiş gibi oldum 10 bin adıma tamamlayamadım sevgili rakibimSaricivcivcikcik ailecek gönlünce bir pazar kahvaltısı yapmışsındır inş
Geçmiş olsun lisbetim demek sen de yakalandın sonundasonngulen nazar ettin bana ekurim hastalandım ben iyice. istirahat verdi doktor ama evde dinlenip oyilesmem de cok zor . diyete devam ediyorum insALLAH ama spor yalan oldu. yine de cumaya eksi görebilmek için elimden geleni yapicigimmmm
Hiç enerjik de hissetmiyorum ama sabahın 7sinde şaka yapacak enerjiyi nerden buldum acaba hiç komik de degilKızlar ben dün gece kaçamak yaptım şu gong oluyorya misır patlagi ondan 2 tane yedim
Cezamı verecekseniz verin erkenden sporumla beraber halledeyim geç verecekseniz sonsuza kadar susun
Şaka şaka geç verecekseniz yarın yaparım.
Çok iyi canım tebriklerCuma günü tartıldım yazamadım geçen hafta 68 kg şimdi 67.3 kg
-700
Mideler başımıza bela zatenBaşlangıç kilom: 77.5 kg
Hedefim: 53 kg
24.5 kilo fazlam var. Yaklaşık bi 200.000 kaloricik yaktımmıdı bu iş tamam
Kahvaltıyı mümkün oldukça geç yapmayı planlıyorum çünkü dün akşam saat 18.00 de yemek yedim.
İki öğün arasında en az 18 saat olursa ben o diyetin çok faydasını görüyorum.
Ama midem zil çaldıkça zihnim sürekli hatırlatma yapıyor: ''Açsın, çok açsın, acayip açsın.''
Ben spor salonu ile de destekliyorum cnm . Şimdi aralıklı oruca basladim 3 gün . Rekabet olması çok iyi hevesleniyorumÇok iyi canım tebriklerbirkaç kişi neredeyse başa baş gidiyoruz bakalım seni yakalayabilcem mi biraz zor ben cuma 68dim ama
Mideler başımıza bela zaten
Ben de usutmusum herhalde motoru çok fena bozduk
200 bin kalori dediğin nedir bizi korkutamaz o bizden korksun bak nasıl eritiyoruz
Tamam canim ekliyorum tabloya
Allah kabul etsin bende orucluyum bugün 5 te kahvalti yaptım.Gunaydinnnnngüzel sonuçlar göreceğimiz bir hafta olsun.
Ben bugün oruçluyum, sabah 5 te kahvaltı ettim bakalim ramazandan önce bir ön hazirligi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?