- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.841
Benim tanıdığım Alya bu değil içine başka biri kaçmışYarına rekor denemem 600 kalori ona göre demedi demesevgili güzeller güzeli rakibim Saricivcivcikcik
Neden canım kacamak günü mü yapcaksinPazar menü spor bildirmem ben ona göre olsun benim gün
Ay evde bir tane sağlıksız bişi yokBence de verelim çok harika fikir
2 paket cips yesin bu gece
ahaha sen gazladın o kadar bu spor yarışması öncesinde şimdi de rakip oldukBenim tanıdığım Alya bu değil içine başka biri kaçmış
Neden canım kacamak günü mü yapcaksin
Aa canın sağ olsun alyam ya istersen bu hafta komple dinlen nolcakki senden değerli miAy evde bir tane sağlıksız bişi yok
ahaha sen gazladın o kadar bu spor yarışması öncesinde şimdi de rakip olduknasıl gruba ayar verdiysen bak pazar kaçamak değilde spor yapamam
Yerim seni kuzum adresini Verde çiçek sepetinden şöyle kekli bir Buket yollamak istiyorum sanaAa canın sağ olsun alyam ya istersen bu hafta komple dinlen nolcakki senden değerli mideğil
Dogru diyosunOoo, o zaman senSaricivcivcikcik ile, ben VioletCat ile olur bu iş :)))
körlerle topallar misali birbirimizi ağırlarız
Yaa çok gaza geldim zor duruyorum songüle ve sana meydan okumamak için ama şimdi tartıldım şimdi 66.00Songulu lisbet kaptı galiba
Benimle haftaya yüzde olarak kapışmak isteyen var mı hodri meydan
Her türlü çirkin oyuna başvurulur sonra ağlamak yok
Ramazan da reformer a ara vereceğim, aksamlari haftada 3 gün bebeler uyuduğunda leslie yapsam süper olacak. Insallah yaparim.Ben de aralıklı oruç yapiyorum geceleri aç uyumak iyi geliyor bana
Ben de 29 yaşımdayım evliyim kpssye hazırlanıyorum burdaki çoğu arkadaşımla biz de takımlarda yarisip kilo vermistik geri aldık maalesef.
İnşallah bu sefer Kalıcı olur beraber hedefimize ulasiriz
Evet evet akşamları menü ve spor yazıyoruz. Aynen ramazana az kaldı gerçekten
Çok ortak yanımız var, ben öğle arasindan fedakarlık yaptim ama deli gb yedim dikkat etseydim sıkılasirdimkuzum siz yeterki kapışın ben hesaplarım yuzdeni:)
hosgeldiniz. ben de 35 e gireceğim. 7 yssinda ve 1 bucuk yasinda 2 evladım var.masa basi iste calisiyorum ben de :)benziyoruz birbirimize. bol eksiler görelim birlikte
balim off gününden korkma. Bana diyetisyen off gününde mutlaka ye dedi.
ahh benim kuzum ahh benim canim ekurimmmhayaller hayatlar olacak üzgünüm balim
Hosbuldum birlikte başaracağızMerhaba aramıza hoşgeldin. 39 yaşındayım, 1 oğlum var 10 yaşında. Ben de çalışıyorum. Spora gidiyor olman çok güzel, verilecek kilon da çok fazla değilmiş neyse ki hızlıca halledeceğine inanıyorum.
Afiyet olsun canım, bugünü off günün kabul edip cezaları unutuyoruz. Ben de çok fena kaçırdım sırf komşum tabak getirdi diye
Sağ ol balım yemiş kadar oldum sen adresini ver de ben sana buzluktaki içli köfteleri kızartıp göndereyim simdi senin zamanın yoktur cocuk hasta falanYerim seni kuzum adresini Verde çiçek sepetinden şöyle kekli bir Buket yollamak istiyorum sana
Ne kahvaltılar düşünüyorsunGunaydinnnn, kacamaksiz bir gün olsun . Ne kahvtilar düşünüyorum bir bilseniz
Haftada 2 gün ailecek kahvaltı yapılınca , birde kahvaltı hazırlamayı çok seviyorum.
1 yil önce diyetisyenin verdiği liste ile ilerleyeceğim
Ne yaptıngunaydin ballar❤❤
bugun off günümü tutmayın küçük enisteyi
Tamam balım bu hafta biz hepimiz sen tekYaa çok gaza geldim zor duruyorum songüle ve sana meydan okumamak için ama şimdi tartıldım şimdi 66.00- 500 nereye gitti arkadaşlar gören var mı benden pas bu hafta kimseyle yarışmayıp sinsice sizi izleyip detox sularla falan bişiler yaparım işe yararsa haftaya çıkarım karşınıza yarışmaya. Ben anlamadım bugün ödem de olabilir uyandığımda ayaklarımız üzerinde adım atarken bi zorlandım
Leslie spordan sayılmaz olur mu sporun dibi bence kendisiRamazan da reformer a ara vereceğim, aksamlari haftada 3 gün bebeler uyuduğunda leslie yapsam süper olacak. Insallah yaparim.
Leslie de spordan sayılır değil mi
Canim bu yarışma spor değil zaten yüzde olarak kilo verme yarışması yani bu hafta eksi hedefliyorsan katilabilirsinNe güzel yarışmalar başlamış ben de katılmak isterdim ama spor sıkıntı bu ay, bantta adım sayacağım ona karar verdim çünkü dr yürüme demedi
Gaza getiriyorsunuz sizi izliyorum
Wuuu o zaman herkese benden çikulutSağ ol balım yemiş kadar oldum sen adresini ver de ben sana buzluktaki içli köfteleri kızartıp göndereyim simdi senin zamanın yoktur cocuk hasta falan
Ne kahvaltılar düşünüyorsun
Ne yaptın
Tamam balım bu hafta biz hepimiz sen tek
Balım bu sabah ben de arti çıktım ama biliyordum çünkü dün kaçamak yaptım.
1 günlük bir şey o arti. Bak hemen düşüyorsun dusme
Menulerini didik didik edicem nasılsa artiyim diye hadi bi kaçamak yap
Leslie spordan sayılmaz olur mu sporun dibi bence kendisi
Bu arada ilk sayfada spor çeşitleri var esinlenmek istersen
Sağol kuzum bende yemiş kadar oldum ne olacak bir eksik bir fazla keyfine bak haftasonu kız iyileşti benim şükürSağ ol balım yemiş kadar oldum sen adresini ver de ben sana buzluktaki içli köfteleri kızartıp göndereyim simdi senin zamanın yoktur cocuk hasta falan
Ne kahvaltılar düşünüyorsun
Ne yaptın
Tamam balım bu hafta biz hepimiz sen tek
Balım bu sabah ben de arti çıktım ama biliyordum çünkü dün kaçamak yaptım.
1 günlük bir şey o arti. Bak hemen düşüyorsun dusme
Menulerini didik didik edicem nasılsa artiyim diye hadi bi kaçamak yap
Leslie spordan sayılmaz olur mu sporun dibi bence kendisi
Bu arada ilk sayfada spor çeşitleri var esinlenmek istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?