- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.821
Bu hafta çok fena olacak belli oldu balım, gazamız mübarek olsunyok kuzum sen misafirlerinle ye ayip olur insanlara.ben ceza vermem verdirmem sana:)
yok balim lisbeti yeneceğm diye bi hayali okudum az önce de onun için şeyettim
kuzum hep gul insALLAH onda sorun yok:) ama cana can kana kan hadi bakalımL lisbethsalander00 bak alyacım ne demiş, son gülen (yani ben sonngulen) iyi gülermiş
Alyacım teşekkür ederim, ne güzel komşumuz varmış çok şükür sağolsunlar.
Kalori hesabı yapmadım ama geçmemiş olabilir canım.
Her şey bir yana biz bu gazla bu hafta güzel rakamlar göreceğiz bence canım. Allah hepimizin yüzünü hep güldürsün inşallah balım.kuzum hep gul insALLAH onda sorun yok:) ama cana can kana kan hadi bakalım
ay insALLAH songulum. ramazani da güzel geçirip hedeflerimize sağlıkla yaklasalim insALLAH ❤❤Her şey bir yana biz bu gazla bu hafta güzel rakamlar göreceğiz bence canım. Allah hepimizin yüzünü hep güldürsün inşallah balım.
Amin canım inşallah, Ramazan bana genelde kilo aldırıyor ama bu sene dikkat edeceğim, vermeye çalışacağım.ay insALLAH songulum. ramazani da güzel geçirip hedeflerimize sağlıkla yaklasalim insALLAH ❤❤
Memleket sırasına güldüm canım yaa, neyse ki senin için güzel bir motivasyon olacak buBayrama hepimiz kaynana çatlatalım
Bu bayram sıra eşimin memlekette en az 65 ile gitmek hedefim hatta daha da eksiler de haftaya cuma verdiğim kilo etkileyecekSaricivcivcikcik kuzum hazırmısın en az 5 kilo vermeye
AlyamsenamBayrama hepimiz kaynana çatlatalım
Bu bayram sıra eşimin memlekette en az 65 ile gitmek hedefim hatta daha da eksiler de haftaya cuma verdiğim kilo etkileyecekSaricivcivcikcik kuzum hazırmısın en az 5 kilo vermeye
Birimiz Karadeniz birimiz Eskişehir evlenirken düşünecektiAmin canım inşallah, Ramazan bana genelde kilo aldırıyor ama bu sene dikkat edeceğim, vermeye çalışacağım.
Memleket sırasına güldüm canım yaa, neyse ki senin için güzel bir motivasyon olacak bu
Genele demişti ama bana geçen yaz o kadar koydu ki eltim ile çok geçinemez yarma gibi kollarınız açıyorsunuz diye ilk kez 16 sene de öyle dengesiz laf duydum çok üzüldüm kızAlyamsenaminsALLAH sen catlatirsin
Hayır hayır asla kabul etmiyorum bugün kaçamak günü değil mi sayfa kurallarına aykırı ne sporu ne sporruuu17 Mart menü
Sabah havuçlu kek 1 dilim o
Yağ yakan kahve + süte nescafe şekersiz bunlar
Öğle tavuklu arpa şehriye çorbası
Akşam dışardaydık ipn ucunu yemekte sadece paça çorba +2 dilim tırnak pide olarak kaçırdım birde tatlı varo bende kalsın
Su 2 litre
Spor ekte ek olarak 250 ip atlandı
Yok canım sıkıntı olmaz64kilohedefim 56 bugün saçma bir beslenmem du yarından itibaren menüsü yazmak istiyorum sıkıntı olmaz saniri.
Evet evet balım herkes eslestigiyle yarisacakEvet balım, ben bu hafta lisbetimle yarışıyorum, bugün yüzdelerimiz nerdeyse birebir aynıydı çok korkuyorum o yüzden
Vayy alya da civcikle rakip olmuş, yakışır
Ringler alev alacak bu hafta, sonuçları merakla bekliyorum
Savaşta her yol mübahtır dimi
Balım bu arada herkes eşleştiği kişiyle yarışıyor dimi, ben açıkçası o anlamda meydan okudum, lisbeti yeneceğim
12 bin de adım varHayır hayır asla kabul etmiyorum bugün kaçamak günü değil mi sayfa kurallarına aykırı ne sporu ne sporruuu
Cabuk ordan agzina 250 ipi geri yerine koyacak bir seyler at sayfa kuralları napalim
Yok canım sıkıntı olmaz
Cuma gunleri tarti gunumuz bu arada. Kacamak yapana ceza veriyrouz bir de(cuma gunleri haric)söylüyüm de gelir gelmez kazaya kurban gitme
Evet evet balım herkes eslestigiyle yarisacak
balim ben artık onlarla gorusmeyefegimden catlatamamGenele demişti ama bana geçen yaz o kadar koydu ki eltim ile çok geçinemez yarma gibi kollarınız açıyorsunuz diye ilk kez 16 sene de öyle dengesiz laf duydum çok üzüldüm kızsende pek zayıf sayılmazsın dedim ama bir sonraki gidişimde en az 10 kilo vermişti ben yerimde saydım
Biliyorum hep çatlasın kuzum esprisine dedimbalim ben artık onlarla gorusmeyefegimden catlatamamzaten onlar ben kilolu da olsam zayıf da olsam çalıyorlar ayıptır soylemesi
alya senaya kacamak gününde spor yaptığı için sana yeme cezası vereceğiz bu gidişle12 bin de adım var555 kalori yakılmış
Yarına rekor denemem 600 kalori ona göre demedi deme12 bin de adım var555 kalori yakılmış
Pazar menü spor bildirmem ben ona göre olsun benim günalya senaya kacamak gününde spor yaptığı için sana yeme cezası vereceğiz bu gidişle
Benlik sıkıntı yok da balım lisbet sene darbeyi vurursa o sıkıntı olurBu hafta çok fena olacak belli oldu balım, gazamız mübarek olsun
Saricivcivcikcik balım nerdeyse özel izin isteyeceğim senden, menü yazmayıp gizli gizli birşeyler yapayım diye
Oooo anlaşıldı şimdi senin motivasyon kaynağı çok sağlammış be balimBayrama hepimiz kaynana çatlatalım
12 bin de adım var555 kalori yakılmış
Bence de verelim çok harika fikiralya senaya kacamak gününde spor yaptığı için sana yeme cezası vereceğiz bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?