- 4 Eylül 2018
- 1.477
- 2.928
- 133
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.561
Teşekkür ederim balım. suyu ben kafama göre içiyorum o yüzden çok takip etmiyorum ondan yazmamısımdırAfiyet olsun balım, çok güzel bir menü olmuş.
ahh sudansebepciğim benim:) bana acil o kurabiye tarifi lazım :)ver aksam yapayım yarın sen ve civcivime ikram edeyim şekerli kahve yanındaSaricivcivcikcik Sen çalış buralar bana emanet ben kızlara kaynana kaçıran, akademik başarının sırrı kurabiye tarifi falan veriyim bari sen aralarda Squat çek zıpla falan civcivim
Naptinsonngulen songülüm balım ben bugun kendime göre çılgınca şeyler yaptım senin için hadi sen de depar at da diğer gruplar bi görsün
balım çok zor geçti. başım sabahtan agrımaya başladı. orucu açınca başımın agrısından öleceğim sandım. tansyonum 138 80 oldu en fazla o beni mutlu etti. ama biraz ondan biraz da ilk oruc etkisinden başımın agrısı beni çok zorladı.bakalım persembe doktorla görüşeceğim. ona göre şekil alırımç ama tutmak istiyorum inşALLAH nasip olur :)Oruç nasıl geçti balım, Ramazanda tutabilecek misin?
Allah kabul etsin
tabiki de balım ben fair play olsun diye yazdımEn çok ikimize dimi balım
menumle birlikte yaziciğim cicimNaptin
Memnun oldum canım ben de civciv 29 yasimdayim kpssye hazırlanıyorum evliyim çocuğum yok. En son Bn de kendi dugunum için kilo vermiştim ama sonra koruyamadimİsmim yonca .2 yıllık anneyim öykü adında tontis bir kızım var.dogum kiloları sorunumdu 70 kiloydum .40 gün önce spora yazildim .hayatimda hiç diyet yapmamıştım şuan güncel kilom 66. Hedef 58. Bu arada çalışıyorum. düzenli su içiyorum
Afiyet olsun canimİlk kahvaltı bildirimi : 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin ,1 adet küçük domates, 1 bardak yeşil çay ama hiç doymadım
Aynadaki goruntum incecik aldım kabul ettim tartidaki sayilar çok az 7777777Yettim ekürim geldim günaydıııııın ay öncelikle hemen aynaya bakar mısın civcivim nasıl incelmişsin öyleMeybuzumuzu da belimizdeki aşk tutamaçlarını da aldık kabul ettik 777 şimdi 50 kilolara sağlıkla iniyoruz birlikte
Geçmiş olsun canım bugün iyi misn13 mart menü
Kahvaltı: kahve
Öğle: kuru fasülye, az pilav ,ayran
Aksam: fırın tavuk, salata
Haftasonu biraz rahatsızım giremedim üşütmüşüm galiba
Çok şükür şimdi iyiyim balimGeçmiş olsun balım . Şimdi nasılsın ?
Su an bisikletteyimYa sen muhteşem bi detyasın ama dün çok youlmuşsun bak bugun dinlen hasta falan olursun Allah korusun
Doktorum Songulum 1 . belli 2. kim diyorum
Balım 1 saat yürüdüğümde yaklaşık 8 bin adı oluyor. Dizimde sakatlık oldugu için max 5 hızda yürüyebiliyorum .
Ağam bizle maytap geçiyirBalım grupları yenmek için bütün tuşlara basmaya hazırım
Ahh benim hayalperest Civcivim :) Künefe mi cumartesi off günümde rica ediciiiimmm
İşte feraset işte fazilet işte ekuri gibi ekurilik
hazırım balım o iş bizde
Afiyet olsunHoşgeldiniz
Lisbet bu nasil menü13 Mart Menü Bildirimi:
Sahur 05:00 -- 3 dilim tam bugday ekmekle sandvic + tarcınlı 1 bardak laktozsuz süt
İftar 19:00-- fırında karnıbahar+1 kase domates corbası+3 kaşık yogurt+bol salata
21:00 --ara --3 kuru incir +sade kahve+sade soda
***Diyetisyenle konustugumda oruç tutarsan aksam ara yapabilirsin dediği için yaptım . Kaçamak degil yani bebişlerim
Var da dur ben de kalabaligin arasında kaldım ezilmeden su alintidan cikayim da seni başka bi mesajda etiketliyim150.sayfadan selamlar ballar
Mesajların başını bulamadım daha bi de 130lara bakayım
Civcivim yarışma var mı beni etiketleyin varsa çünkü kk kazan ben kepçe misali bulamıyorum aradığımı
Afiyet olsun canım güzel benceGünaydınnn dünkü menümü yazayım
Kahvaltı : yarım patates fırında , 2 dilim peynir , sade omlet
Ara :1 muz ,1 kutu süt
Akşam : 1 lahmacun ,2 dilim kavurmalı kaşarlı pide , ayran
Ara : sütlü kahve
Sayfanın başına yazicam en sonunda her türlü düğün nişan etkinlikleri için icerde zayıflanilir diyeFazla mal göz çıkarmaz balım aşkolsun
Merhaba aramıza hoşgeldin. Bu zayıflama sebebi bize bir yerlerden çok tanıdık geliyor değil mi civcivimSaricivcivcikcik
Şimdi eliptige bindim depar atıyorum balimSaricivcivcikcik Sen çalış buralar bana emanet ben kızlara kaynana kaçıran, akademik başarının sırrı kurabiye tarifi falan veriyim bari sen aralarda Squat çek zıpla falan civcivim
Ama arkadaşlar siz kurabiye yiyeceksiniz dedik ya offfffffmenumle birlikte yaziciğim cicimsizin için normaldir ama ben kendimi aştım
hahahLisbet bu nasil menüinsan bi yemeğin uzerine şerbetli bi tatlı yer.
Enişteye ulaşmam lazım acil bisey konuscam da
Kopya çekersiniz söylememNasıl spor mesela sen de bi yürüdüm mü iyi yürüyorsun şimdi
Al işte fitnelik yapalım dedik bize döndü sen değilll onlar yicekŞimdi eliptige bindim depar atıyorum balim
Anaa kaynana kaçıran ne kız onları bırak bana ver sen o tarifi
ay süpersin sudancıgımAl işte fitnelik yapalım dedik bize döndü sen değilll onlar yicekkiloları verelim ben sana "gelin haklı dağılın" pastası yapcam söz
ben bunu bilmiyodum bana bi aydınlanma geldi sağol balım :)enerji_kusagi enerjim sayfada bazen ben de bulamıyorum etiketli bişi var mı kaçırdım mı diye. Tüyo vereyim sayfa başında kimler kimler yazdı kısmından civcivin yazdıklarına bak
O kadar bilgi verdim hatrım için bi minik şeker at ağzına Lisbetim nolcakben bunu bilmiyodum bana bi aydınlanma geldi sağol balım :)
Sagol canımGeçmiş olsun
Bugün daha iyiyim teşekkür ederimMemnun oldum canım ben de civciv 29 yasimdayim kpssye hazırlanıyorum evliyim çocuğum yok. En son Bn de kendi dugunum için kilo vermiştim ama sonra koruyamadim
Geçici listeye ekliyorum 1 hafta süreklilik saglarsan aktif olursan Kalıcı listeye aliyorum
Afiyet olsun canim
Aynadaki goruntum incecik aldım kabul ettim tartidaki sayilar çok az 7777777
Bugün tartildim biraz fazla çıktım ama neyseverecez cumaya
Geçmiş olsun canım bugün iyi misn
Çok şükür şimdi iyiyim balim
Su an bisikletteyim
Lisbet bu nasil menüinsan bi yemeğin uzerine şerbetli bi tatlı yer.
Enişteye ulaşmam lazım acil bisey konuscam da
Var da dur ben de kalabaligin arasında kaldım ezilmeden su alintidan cikayim da seni başka bi mesajda etiketliyim
Afiyet olsun canım güzel bence
Sayfanın başına yazicam en sonunda her türlü düğün nişan etkinlikleri için icerde zayıflanilir diye
Şimdi eliptige bindim depar atıyorum balim
Anaa kaynana kaçıran ne kız onları bırak bana ver sen o tarifi
Ben yarışmaya dahil miyim diye diye 3 sayfa okudum herhalde wc deGeçmiş olsun balım . Şimdi nasılsın ?
Ya sen muhteşem bi detyasın ama dün çok youlmuşsun bak bugun dinlen hasta falan olursun Allah korusun
Doktorum Songulum 1 . belli 2. kim diyorum
Balım 1 saat yürüdüğümde yaklaşık 8 bin adı oluyor. Dizimde sakatlık oldugu için max 5 hızda yürüyebiliyorum .
Ağam bizle maytap geçiyirBalım grupları yenmek için bütün tuşlara basmaya hazırım
Ahh benim hayalperest Civcivim :) Künefe mi cumartesi off günümde rica ediciiiimmm
İşte feraset işte fazilet işte ekuri gibi ekurilik
hazırım balım o iş bizde
Afiyet olsunHoşgeldiniz
senin hatrin icin yicem yemez miyimO kadar bilgi verdim hatrım için bi minik şeker at ağzına Lisbetim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?