- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.541
Yettim ekürim geldim günaydıııııın ay öncelikle hemen aynaya bakar mısın civcivim nasıl incelmişsin öyleNerde bu eküriler ulenn
Cuma günü bu mesajları hatırlatırım bak
Artik dönmek yok iş iyi bir yere gitmiyor
FitVenus Balım secret, olumlama, 777, aldım kabul ettim ne varsa bütün kozlarimizi kullanalim ikimiz de olumlamaciyiz madem
Öykude aslında 21.ayinda çok sevindim.insallah hızlıca erir kilolarGünaydın hoşgeldin kızlarımızın yaşı ortalama aynı (18 ay) ve doğumdan sonraki güncel kilolarımız aynı hefeflerimize koşarak ineriz inşallah
Akşam, günün menüsünü saatleriyle beraber toplu olarak paylaşıyoruz aklında olsun karışıklık olmasın
Bilmiyordum teşekkür ederimGünaydın hoşgeldin kızlarımızın yaşı ortalama aynı (18 ay) ve doğumdan sonraki güncel kilolarımız aynı hefeflerimize koşarak ineriz inşallah
Akşam, günün menüsünü saatleriyle beraber toplu olarak paylaşıyoruz aklında olsun karışıklık olmasın
Geçmiş olsun balım . Şimdi nasılsın ?yürüyüşe gidemedim lisbetim midem kotüonun yerine aynı sürede eliptik yapayım. Üstünde de plank
Ya sen muhteşem bi detyasın ama dün çok youlmuşsun bak bugun dinlen hasta falan olursun Allah korusunLeslie 1 saat (30 dksi senin içindi balım)
Doktorum Songulum 1 . belli 2. kim diyorumEllerine sağlık balım, ekürimle gerçekten eküri olduk demek, L lisbethsalander00 balım var mısın herkesi yenmeye
Allah kabul etsin canım, nasıl geçti günün.
Balım 1 saat yürüdüğümde yaklaşık 8 bin adı oluyor. Dizimde sakatlık oldugu için max 5 hızda yürüyebiliyorum .Balım ben de süre olarak 1 saatten fazla yürüyorum, 10bin adım oluyor. Senin bu yürüyüşün ne kadar adım yapıyor.
Ağam bizle maytap geçiyirSiz tepki koyarsınız da biz koyamaz mıyız sandın@lisbethsalander00 lisbetim gel bak hele bu civcivin dili neler söyliir, neymiş bizi yenecekmiş
Ahh benim hayalperest Civcivim :) Künefe mi cumartesi off günümde rica ediciiiimmmEe yok mu yarın lisbete bi künefe ismarlaman
İşte feraset işte fazilet işte ekuri gibi ekurilikBen lisbetime cuma günü kazanınca ısmarlayacağım sen hiç merak etme
hazırım balım o iş bizdeL lisbethsalander00 yarına bomba gibi hazır olalım tamam mı balım.
Afiyet olsunİlk kahvaltı bildirimi : 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin ,1 adet küçük domates, 1 bardak yeşil çay ama hiç doymadım
Geçmiş olsun13 mart menü
Kahvaltı: kahve
Öğle: kuru fasülye, az pilav ,ayran
Aksam: fırın tavuk, salata
Haftasonu biraz rahatsızım giremedim üşütmüşüm galiba
Humacım sıvı diyetin bitmiş anlaşılan. Sağlık olarak karşılığını alabildin mi balım, beklentilerini karşıladı mı? Tahlil vs yaptırıp kıyaslama şansın oldu mu önceye göre?İyiyim canım. Kayinvalidemler buradaydi. Derken onlar gidince yatak odasını ve giyinme odasını temizleyim dedim sonra çalışma odası kaldi onun için havanın güzel olmasını bekliyordum. Diyete devam ediyorum . Karaciğer temizliği zordu baya benim için. Hala da etkisinden çıkamadım. Temizlik ardına da dikkat etmem gerekiyor yemememe icmememe. Kahveyi cok özledim şimdilik içemiyorum. Burnumda tuttu neredeyse. Öyle canım bu sene için sınava hazırlanmayı düşünüyorum. Çalışmayı düşünürken en iyisi sınava hazırlanmak diye düşündüm. Birde tabi bebek istiyoruz. Onun çalışmaları. Hayat çok yoğun devam ediyor yani sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Tünaydın balım afiyet olsun :)Günaydın canlar, kahvaltı yapıp geleceğim
Oruç nasıl geçti balım, Ramazanda tutabilecek misin?13 Mart Menü Bildirimi:
Sahur 05:00 -- 3 dilim tam bugday ekmekle sandvic + tarcınlı 1 bardak laktozsuz süt
İftar 19:00-- fırında karnıbahar+1 kase domates corbası+3 kaşık yogurt+bol salata
21:00 --ara --3 kuru incir +sade kahve+sade soda
***Diyetisyenle konustugumda oruç tutarsan aksam ara yapabilirsin dediği için yaptım . Kaçamak degil yani bebişlerim
Fazla mal göz çıkarmaz balım aşkolsunVerdinizya hatta yaptim dün gece
Merhaba aramıza hoşgeldin. Bu zayıflama sebebi bize bir yerlerden çok tanıdık geliyor değil mi civcivimMerhaba aranıza katılabilir miyim? 3 ay sonra görümce olacam acil kilo ve motivasyona ihtiyacım var.dugunde güzel olmaliyim
Balım geçmiş seni yutar aman diyimBende çok özledim çook
Ay resmen mesajların arasında kayboldum yaBir an önce geçmişi okuyabilseydim
Aynı şeyi ben de diyorum balımGeçmiş olsun balım . Şimdi nasılsın ?
Ya sen muhteşem bi detyasın ama dün çok youlmuşsun bak bugun dinlen hasta falan olursun Allah korusun
Doktorum Songulum 1 . belli 2. kim diyorum
Ben de çok hızlı yürüyemiyorum lisbetim, yürüyüş yolumun bir kısmı da hafiften yokuş, orası çok zorluyor beni. Dizin için geçmiş olsun tatlım, çok zorlamadan böyle devam.Balım 1 saat yürüdüğümde yaklaşık 8 bin adı oluyor. Dizimde sakatlık oldugu için max 5 hızda yürüyebiliyorum .
Ağam bizle maytap geçiyirBalım grupları yenmek için bütün tuşlara basmaya hazırım
Ahh benim hayalperest Civcivim :) Künefe mi cumartesi off günümde rica ediciiiimmm
İşte feraset işte fazilet işte ekuri gibi ekurilik
hazırım balım o iş bizde
En çok ikimize dimi balımGünaydın Ballar
Hepimize bol kapışmalı bir yarışma diliyorum
Ahhhh kuzum nerelerde kayboldun sen öyle, biter mi hiç o sayfalar. Yarışma var yarışma, birinci olacak grup benle lisbet zaten o belli de ikinciyi arıyoruz150.sayfadan selamlar ballar
Mesajların başını bulamadım daha bi de 130lara bakayım
Civcivim yarışma var mı beni etiketleyin varsa çünkü kk kazan ben kepçe misali bulamıyorum aradığımı
Gelsen de birlikte olsa keşkeTünaydın balım afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş. Su miktarını da yazabilir misin bundan sonra. Ayrıca çok geçmiş olsun.13 mart menü
Kahvaltı: kahve
Öğle: kuru fasülye, az pilav ,ayran
Aksam: fırın tavuk, salata
Haftasonu biraz rahatsızım giremedim üşütmüşüm galiba
Afiyet olsun balım, çok güzel bir menü olmuş.13 Mart Menü Bildirimi:
Sahur 05:00 -- 3 dilim tam bugday ekmekle sandvic + tarcınlı 1 bardak laktozsuz süt
İftar 19:00-- fırında karnıbahar+1 kase domates corbası+3 kaşık yogurt+bol salata
21:00 --ara --3 kuru incir +sade kahve+sade soda
***Diyetisyenle konustugumda oruç tutarsan aksam ara yapabilirsin dediği için yaptım . Kaçamak degil yani bebişlerim
Afiyet olsun canım, güzel menü.Günaydınnn dünkü menümü yazayım
Kahvaltı : yarım patates fırında , 2 dilim peynir , sade omlet
Ara :1 muz ,1 kutu süt
Akşam : 1 lahmacun ,2 dilim kavurmalı kaşarlı pide , ayran
Ara : sütlü kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?