- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #3.001
Tünaydın balım, uyumuş dinlenmişsindir. Ohh yemekler de hazır süper. Ben de ne yapacağıma karar verdim en azından. Yapması, bulmasından kolay. Bizim burda da bugün çok sıcak, tişörtle bile gezilir.Tünaydın kızlar geç uyandım yemegi falan hallettim anca girebildim.
Dün gece ben kaçamak yaptım o yüzden bugünü bayağı hafif gecircem.
Şimdi bi geçmişi okucam. Hava bayağı yumuşak bu ara denize girilir yani o derece oldu bi iki gündür. Bi yürüyüşe çıkayım. Havanın yumuşak olması ve yazın geliyor olması bi tık panik yapmadı değil beni
Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına, sen kaçamak olarak ne yedin bakalım.
Ceza veren çıkmazsa ben veririm balım sen hiç meraklanmaK KurkmantoluS ya ben ceza vermedim kim verecekse versin.
Ayrıca ben de kaçamak yaptım kim ceza verecekse versin yolumuza bakalım biz de ona göre
Kendimi kurtların arasında iki kuzu kalmışız gibi hissettim böyle de
Birazdan yürüyüşe cikcam zaten dünün bedelini ödemek icin ona gore insaf edin
Helal be lisbetim, arkamda dağ gibi durmuşsunÇok şükür iyiyim civcivim
civcivim DR. songulcugume 10 dk ek yürü demişssin ya o da evde yürümüş nasıl ceza vermedin
Olsun balım lisbetcim beni ne güzel savunmuş, pek hoşuma gittiYanlış anlama oldu lisbetim galiba songulene verdim de kürkmantolus ye vermedim onu demek istedim
Kürkmantolus ye de siz verin diye size bıraktım yani
Ve bana verilecek bir de
Süper ceza canım, cikcik de bana mı kaldı böylece Dünün intikamını mı alsam acaba (kıyamam da ben ona)K KurkmantoluS BismilALLAH deyip ilk cezanı ben vereyim diyorum 40 sn plank durusu yap öde bedelini
Gönlünden dilinden ne geçiyorsa o canımCivcivim bişey sorucam ya Dr Songul hanımcıgım yoksa Dr. Songulen Hanımcıgım mı :) ya ben ismini yanlış mı yazıp duruyorum