- 26 Ekim 2008
- 1.968
- 11
- 37
-
- Konu Sahibi peppermint
kızlar yaaaaaa ben kesin kes kilo aldımm..
tartı yok diye bari ölçüneyim dedim uzun zamandır ölçmüyordum..buaraya yazdığımdan beri..her yerimden 2 şer cm kalınlamışım yaa çok üzüldüm...aslında bir yanda iyi oldu..aylardır kilomu koruyorum diye diyet yapamıyordum..uzun süre yapmış ara vermiştim tekrar başlayamadım bir türlü..
ölçüleri görünce nevrim döndü resmen..hemen yediklerimi kıstım..ve kendime söz verdim hergün egzersiz yapacağım..belki aldığım 1-2 kilo sayesinde bu gazla 5-6 veririm..
ya ben bu ölçme işini idrak edemedim sanırım..
55 kiloyum (boyuma göre 3 kilo eksik..)
ona rağmen göbek bel hala duruyor..
mezroyla ölçtüm en sonki farkta oynama yok..
ya bende bişey var yada mezroda bozukmu ne sempatiksalakcinni
işime gelmedi mezroyuda bozdum sanki digital bi alet sempatiksalakcinni
merhabalar.. bende size katılabirlmyiim..
50 kilo ile hamile kaldım. 68 doğum yaptım.. doğumdan sonra 61 oldum.. ama süt için ye işç derken gene 64 e kadar çıktım.. 3 aydır diyet artı yürüyüş brazda aerobik plates karışımıyla şükür 54 e geldim.:))bende bir yandn da ölçüyürıdum kendimi. şuan ki ölçümlerim şöyle:)
bel:76
kaçla:94
göbek:86
aslında iyi incelmiştim.. ama malesef 1 haftadır hatta 10 gündür spor yapamdım:hemen etksiini gösterdi.. çünkü 15 gündür incelemdim:
ama bugünden itibaren spora devamm.. incelemeye tekrar başlamak istiyorum..
burayıda kendime motive olarak seçtim. umarım işe yarada tekrar incelmeye başlarım.
ya canım ben bu viadeoalrı indiremiyorumki... nivea bady ile de denedim açmıyor indirmiyor.. rapid share paaralı galiba
peppermint cim maşh sana valla. darısı başıma inşş..