Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

ben pilatesi bıraktım kızlarr zaten açıkçası boyum uzasın diye yapıodum ama oda uzatmıyomuş boy sanırım :S bide incelemedim ben bi türlü 2 hafta hergün yaptım ama olmadı ayva göbeğim erimedi bilee diyetede girdim :S o yüzden bıraktım

yaa canim ben de ne yapsam incelemedim;
1,5 ay oldu,
ama yanina diyet ekledim; bu sayede daha 1 hafta olmadan 600 gr vermisim.

demek ki diyetsiz spor ise yaramiyormus..

gerci senin fazla kilon yoktu sadece gobegini eritmekistiyodun diy mi?

yaa canim ben de ne yapsam incelemedim;
1,5 ay oldu,
ama yanina diyet ekledim; bu sayede daha 1 hafta olmadan 600 gr vermisim.

demek ki diyetsiz spor ise yaramiyormus..

gerci senin fazla kilon yoktu sadece gobegini eritmekistiyodun diy mi?

evet canım biraz sıkılaşayım biraz inceleyim diye yapıodum bide boy uzatıyo dediler pilates için senağlama amann diceksiniz 2 haftada ne olcak ama ne bilimm belki başlarım yeniden :) boshayallersmile

ama peprmintcım valla azmine hayran kaldımm vereliniortak

sagol cnm benim;
ben pilatese devam etmek istiyorum cunku daha once bahsetmistim ya, gecen kis cok agrilarim oldu, sirt boyun kol agrisi yuzunden fizik tedavi bile gordum;

ama pilates yapali agrilarim yok oldu (ayy dilimi isirayim, aman geri gelmedin o agrilar ),

kendimi cok iyi hissettiriyor; zayiflatmasa bile bunlar icin devam etmek istiyorum;

bir de bacaklariniz uzuyor, inceliyor diyor ya ebru salli; benim cizmemi fermuarini zor kapatirdim simdi cok rahat kapaniyor..
bir de popom kuculdu sekle girdi sanki;
inanmazsiniz kizlar goguslerim bile daha duzeldi

ben mi abartiyorum bilmiyorum ama bana iyi geliyor yaaa.

boy mevzuuna gelince calimenjerocum;
pilates ancak durus bozuklugundan kaynaklanan bir kamburluk, ya da one egik durma vs. problemlerin varsa bunlari duzeltiyor ve bu sayede uzamis gibi oluyorsun; gercek anlamda uzatmiyor yani..

bir de omurlarin arasini actigi, kulunclari giderdigi icin; omurgan duzeldigi icin; 1 cm uzamis gibi olursun ; ama 1 cm i gecmez.

sana seyi onereyim calimenjerocum;
baska bir forumdan ogrendim;

8 minute abs yaz google a;
ordaki videolari yapiyorlarmis herkes;

bu karin icin;

mesela 8 minute arms var kolar icin;

kalca bacak hepsi ayri ayri imis; 8 er dk suruyormus, hepsini beraber yaparsan 40 dk imis toplam;
faydasini gorenler olmus

bir bak istersen

hımmmm hemen akşam eve gidince bakıyorumm :))

evet sonadan bende öğrendim boy uzatmadığını sanırım bu boyla yaşamaya devam etmek zorundayım yıllardır olduğu gibi :)) kaydirigubbakcemile3 evet kas ve eklem ağrılarına çok iyi geliyo plates maşallah şifa gibi

ay kiz senin boyun kisa degil kiii ........

şölee 2-3 cm daha uzun olsa hatta 5-6 cm falan iyi olmazmıydı ayy bence ne güzel olurduu hatta çokta güzel olurduu :S delikafadulden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…