Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

slm kızlar ben toplamda 42 kilo verdim simdilik tabii
son durumumu bende yazagım:

gögüs 94
bel 66
kalca 94

boy 1.72
kilo 58
hala devam ediyorum yaptıgım spor haftanın 2 günü interval cardio circuit seklinde ve haftanın 3 günü agırlık antrenmanı
psor sayesinde cok yol katettim halada yag yakmaya devam ediyorum sporu sakın bırakmayın kızlar:)

Son düzenleme:
o beli okadar ince nasıl yapıyorsunuz benim 71 odun gibi..ve bütün egzersizleri oraya yönelik yapmama rağmen incelmiyor..
utanıyorum valla sizin rakanları görünce

gögüs 94
bel 66
kalca 94

boy 1.72
kilo 58
hala devam ediyorum yaptıgım spor haftanın 2 günü interval cardio circuit seklinde ve haftanın 3 günü agırlık antrenmanı
psor sayesinde cok yol katettim halada yag yakmaya devam ediyorum sporu sakın bırakmayın kızlar:)

harikasın valla darısı başımıza :lepi:

gögüs 94
bel 66
kalca 94

boy 1.72
kilo 58

42 kilo mu;
:1shok:
soktayim su anda.

ne kadar zamanda,

ya ben 3 kiloyu veremiyorum bu nasil is.

ama bu sefer olacak azimliyim kizlar;

diyet bolumunde 50-59 kilo araligindakilere katildim;
ben de diyete basladim dunden beri,

bana dua edin kizlar ya, bir 3 kilocuk vereyim.

42 kilo mu;
:1shok:
soktayim su anda.

ne kadar zamanda,

ya ben 3 kiloyu veremiyorum bu nasil is.

ama bu sefer olacak azimliyim kizlar;

diyet bolumunde 50-59 kilo araligindakilere katildim;
ben de diyete basladim dunden beri,

bana dua edin kizlar ya, bir 3 kilocuk vereyim.

evet hayatım tam 42 kilo aslında dönem dönem verdim ben canım 100 den buraya geldim en son 73 te kaldım bir süre sonra diyet ve spora basladım 8 ay oldu hala ugras veriyorum bundan önceki kilolarım icin hic birsey yapmamıstım sadece turizm de calıstıgım icin isim agırdı sürekli hareket halindeydim
canım son 3 kilon kalmıs en zor dönemdir bu ben 63 kiloya indigimde tam 3 ay gram veremedim sonra aynı sey 60 kiloya indigimde de oldu tam 2 ay süründüm son kilololar inanılmaz zor gidiyor kızlar ama yılmayın sakın devam eger kilo durması olursa ara verin diyete ve spora sonra yine düsmeye baslıyorsunuz canım sana kolay gelsin ins verirsin 3 kilonu:)

evet hayatım tam 42 kilo aslında dönem dönem verdim ben canım 100 den buraya geldim en son 73 te kaldım bir süre sonra diyet ve spora basladım 8 ay oldu hala ugras veriyorum bundan önceki kilolarım icin hic birsey yapmamıstım sadece turizm de calıstıgım icin isim agırdı sürekli hareket halindeydim
canım son 3 kilon kalmıs en zor dönemdir bu ben 63 kiloya indigimde tam 3 ay gram veremedim sonra aynı sey 60 kiloya indigimde de oldu tam 2 ay süründüm son kilololar inanılmaz zor gidiyor kızlar ama yılmayın sakın devam eger kilo durması olursa ara verin diyete ve spora sonra yine düsmeye baslıyorsunuz canım sana kolay gelsin ins verirsin 3 kilonu:)

canim tebrikler,
masallah inallah hep ideal kilonda kalirsin;

benim aslinda son degil ilk kilollarim, ilk defa 56 kiloya ciktim ve vermeye calisiyorum ama gitmiyor bir turlu;
bu sefer olur ins.

valla süpersin ya..ama sanırım çok spor yaptığın için belin o kadar ince..bende 1.73 boyunda ve 63 kiloyum58 olmak istiyorum..resmen takıldım..gr inmiyor ya..60 olmak istiyorum önce
sonra 58 için gayret edeceğim ama gitmiyor..yılmak üzereyim resmen...bi manken gibi olamadım hala kalınım hala kalın..

valla süpersin ya..ama sanırım çok spor yaptığın için belin o kadar ince..bende 1.73 boyunda ve 63 kiloyum58 olmak istiyorum..resmen takıldım..gr inmiyor ya..60 olmak istiyorum önce
sonra 58 için gayret edeceğim ama gitmiyor..yılmak üzereyim resmen...bi manken gibi olamadım hala kalınım hala kalın..

aynen canim yaa,
niye gitmiyor bu 2-3 kilolarrrrrr ???????????:uhm::bbo:

ben aslinda 55,5 kiloydum;
pilatesten sonra 1 k,lo fazlalastim,

ama yaglar kasa donustugunden diyorlar, kas agir basarmis,
cunku olcu olarak inceldim (az da olsa)

Allah askına sız mı kalınsınız
173 boy 63 kılo harıka daha ne olabılır kı ben bayıldım sahsen

canim tebrikler,
masallah inallah hep ideal kilonda kalirsin;

benim aslinda son degil ilk kilollarim, ilk defa 56 kiloya ciktim ve vermeye calisiyorum ama gitmiyor bir turlu;
bu sefer olur ins.

saol canım ben hep bir sisko oldum:) ilk defa bu kiloya düstüm gercekten zayıf olmak supermis:) temennilerin icin tsk ederim canım
az kilon oldugu icin zorlanıyorsun ama sabır canım sakın pes etme 3 kilo dedigin nedirki? böyle düsün hep mutlaka gitcek

saol canım ben hep bir sisko oldum:) ilk defa bu kiloya düstüm gercekten zayıf olmak supermis:) temennilerin icin tsk ederim canım
az kilon oldugu icin zorlanıyorsun ama sabır canım sakın pes etme 3 kilo dedigin nedirki? böyle düsün hep mutlaka gitcek

cok sagol canim moral verdin bana.

diy mi, sporla ve hafif diyetle yaza kadar veririm rahat :dance:

ben aslinda 55,5 kiloydum;
pilatesten sonra 1 k,lo fazlalastim,

ama yaglar kasa donustugunden diyorlar, kas agir basarmis,
cunku olcu olarak inceldim (az da olsa)

hayatım yaglar kasa dönüsmez kas bir dokudur ve yagdan daha agırdır az yer kaplar sen ölcülere bak önemli olan bu ben 58 kilo oldum heryerim kas ama cm olarak incelmeye devam ediyorum

Allah askına sız mı kalınsınız
173 boy 63 kılo harıka daha ne olabılır kı ben bayıldım sahsen

canım bir ara resmimi çekip koyayım..yandan inceyim önden kalın..vallahi abartmıyorum..kemiklerimde iri belimde kalın..hatta geçen gün eşime ağladım komik ama evet ağladım bu yüzden.
benden kısa ama benden kilolular daha zayıf duruyor ben halaince değilim diye ağladım..
nasıl oluyor bu iş valla bilmiyorum..sporlada incelmedi..umudumu yititrmek üzereyim

hayatım genetik bisde bel inceligi annemlerin falanda böyle ama dogru cokta spor yapıyorum cnm bende 63 ken tam 3 ay takıldım inan 1 gram bile veremedim sok yap 1 hafta boyunca spor yapıyorsan bırak normal yeme düzenine gir eskisisi gibi yani ama abartma merak etme canım bu dönemde tartıda görecegin 1-2 kilo fazlalık kilo olmaz hormonların düzeni degismesi lazım sindirim sistemin doldugu icin 1-2 kilo fazlan cıkar ama
sonrasına devam ettiginde tekrar eski haline döner hatta yapabiliyorsan hasta ol:)
hasta oldugunda metobolizma daha hızlı calısır ve hormonların degisir cok iyi bir fikir degil ama cok ise yarıyor:) sakın yılma canım evet cok sinir bozucu maalesef ben 60 kilo da yasadım bunu bu seferde tam 2 ay son kilololar en zor gidenlerdir canım sabır :)senin ölcülerin nasıl peki?

X