Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

peppermint canm günaydın nasılsın?

kiloma bugün bakacağım kaç olmuşum?
görümce geldi paso yedim dilerim artmamıştır :KK43:(
birde dün gece 1 saat kullanarak başladığım titreşimli kemer aldım (annemden :)) )
şuan kemerin bulunduğu yerler dayak yemişim gibi öyle acıyorki anlatamam :KK43:
sabah akşam mekik çekip arada 1 saatte kemeri takmayı plan yaptım.
ama etim çook acıyor yaa şuandada kemer takılı her titrediğinde doğum sancısı gibi acı çekiyorum
çin işkencesi resmen yaaaa :KK43:(
sizce kemerden sonra etimin acıması eridiğine işaret olabilirmi?
yoksa sadece eti zedeleyip bırakıyormu dersiniz?

55 kilo olmuşumm tey tey tey sempatiksalakcinni
ama göbek bel istediğim boyutta değil hala.. çalışmaya devam -tatlicadiarzu-

bravo canim;

ben de biraz kilo verdim ama kesin kilomu carsamba guncelleyecegim.

dedigin gibi;
calismaya devam...

ooo çok iyisin canım öncedende 1 cm incelmiştin değilmi..ben hala duruyorum öyle bişeyde yapmıyorum hoş..ama bahar ayında kesin yürüyüşe başlamalıyım..hadi kışı geçirdik kalın giyindik falan..yaza güzel bir fizik olmalı..
tartımda bozuldu eşim üşengeç götürüpte yaptırmıyor..o varken kilomu kontrol altında tutuyorum ama olmayınca alıyorum..almaktan çok korkuyorum..

evet canim;
az da olsa inceldim, mutluyum, azicik da kilo verdim.

pilatese devam ediyorum ; yaninda walk at home da yapiyorum. + diyet

yaza kadar forma girmek lazim evet, azimliyim bu sefer.

kızlar yaaaaaa ben kesin kes kilo aldımm..
tartı yok diye bari ölçüneyim dedim uzun zamandır ölçmüyordum..buaraya yazdığımdan beri..her yerimden 2 şer cm kalınlamışım yaa çok üzüldüm...aslında bir yanda iyi oldu..aylardır kilomu koruyorum diye diyet yapamıyordum..uzun süre yapmış ara vermiştim tekrar başlayamadım bir türlü..
ölçüleri görünce nevrim döndü resmen..hemen yediklerimi kıstım..ve kendime söz verdim hergün egzersiz yapacağım..belki aldığım 1-2 kilo sayesinde bu gazla 5-6 veririm..

ya ben bu ölçme işini idrak edemedim sanırım..
55 kiloyum (boyuma göre 3 kilo eksik..)
ona rağmen göbek bel hala duruyor..
mezroyla ölçtüm en sonki farkta oynama yok..
ya bende bişey var yada mezroda bozukmu ne sempatiksalakcinni
işime gelmedi mezroyuda bozdum sanki digital bi alet sempatiksalakcinni

merhabalar.. bende size katılabirlmyiim..
50 kilo ile hamile kaldım. 68 doğum yaptım.. doğumdan sonra 61 oldum.. ama süt için ye işç derken gene 64 e kadar çıktım.. 3 aydır diyet artı yürüyüş brazda aerobik plates karışımıyla şükür 54 e geldim.:))bende bir yandn da ölçüyürıdum kendimi. şuan ki ölçümlerim şöyle:)
bel:76
kaçla:94
göbek:86:KK43:
aslında iyi incelmiştim.. ama malesef 1 haftadır hatta 10 gündür spor yapamdım: :KK43: hemen etksiini gösterdi.. çünkü 15 gündür incelemdim::KK43:
ama bugünden itibaren spora devamm.. incelemeye tekrar başlamak istiyorum..
burayıda kendime motive olarak seçtim. umarım işe yarada tekrar incelmeye başlarım.

kızlar yaaaaaa ben kesin kes kilo aldımm..
tartı yok diye bari ölçüneyim dedim uzun zamandır ölçmüyordum..buaraya yazdığımdan beri..her yerimden 2 şer cm kalınlamışım yaa çok üzüldüm...aslında bir yanda iyi oldu..aylardır kilomu koruyorum diye diyet yapamıyordum..uzun süre yapmış ara vermiştim tekrar başlayamadım bir türlü..
ölçüleri görünce nevrim döndü resmen..hemen yediklerimi kıstım..ve kendime söz verdim hergün egzersiz yapacağım..belki aldığım 1-2 kilo sayesinde bu gazla 5-6 veririm..

canim kac kilosun,
ben diyet grubuna katildim; birlikte ne guzel zayifliyoruz.. (50-59 kilo araligindakilere katildim ben)
gel sen de beraber zayiflayalim..

ya ben bu ölçme işini idrak edemedim sanırım..
55 kiloyum (boyuma göre 3 kilo eksik..)
ona rağmen göbek bel hala duruyor..
mezroyla ölçtüm en sonki farkta oynama yok..
ya bende bişey var yada mezroda bozukmu ne sempatiksalakcinni
işime gelmedi mezroyuda bozdum sanki digital bi alet sempatiksalakcinni

cnm senin boyuna 55 kg cok iyi bence de..
bence sen kafani bosyere takiyorsun;

dogum yapmissin; o kadarcik gobek olur; gobek bile degil gobistir o :-))

merhabalar.. bende size katılabirlmyiim..
50 kilo ile hamile kaldım. 68 doğum yaptım.. doğumdan sonra 61 oldum.. ama süt için ye işç derken gene 64 e kadar çıktım.. 3 aydır diyet artı yürüyüş brazda aerobik plates karışımıyla şükür 54 e geldim.:))bende bir yandn da ölçüyürıdum kendimi. şuan ki ölçümlerim şöyle:)
bel:76
kaçla:94
göbek:86:KK43:
aslında iyi incelmiştim.. ama malesef 1 haftadır hatta 10 gündür spor yapamdım: :KK43: hemen etksiini gösterdi.. çünkü 15 gündür incelemdim::KK43:
ama bugünden itibaren spora devamm.. incelemeye tekrar başlamak istiyorum..
burayıda kendime motive olarak seçtim. umarım işe yarada tekrar incelmeye başlarım.

canim nasil oluyor yaa,
ben 55 kiloyum belim 68 cm ???
gerci biz de genetik vucut yapimiz belimiz incedir (annemle ablaminda)
kalcamsa 96 cm :-(

neyse,
hosgeldin aramiza;
dogumdan sonra cok cok iyi zayiflamissin..

simdi biraz da belini inceltiriz super olur ;-)

bu arada hedef kilom 50 benim.. ama kilodan ziyade sıkılaşmak isitiyorum.. çok şükür 10 kilo verdiğim halde vücudumda sarkma olmadı.. ama kıyafetlerimin hepis daha olmuyor henüz.. bazılarına giriyorum bazılarına giremiyorum daha.. biraz dha incelmem şart.. lütfen yardım.. ansıl incenecm göbek ve özelliklede belden:KK43:((

canim ben ebru salli ile pilates -- haftafa 2 gun
yine gaftada 2 gun de leslie sansone ile walk at home yapiyorum,

incelme sagliyorlar.

netten videolari bulabilirsin cnm..

bir de mambo dansi beli inceltiyormus,

belki netten ogrenebilirsin birkac mambo hareketi ?? muzik acip yaparsin arada

kizlar ccookk mutluyum,
belden 2 cm daha incelmisim. ama kalca ayni duruyor.

su anda
bel 66 kalca 96

basladigimda bel 70 kalca 100 du :-))))

ya canım ben bu viadeoalrı indiremiyorumki... nivea bady ile de denedim açmıyor indirmiyor.. rapid share paaralı galiba:KK43:

slm cnm;
ben de pek anlamam bilg. islerinden; eism yuklemisti
ama bildigim kadariyla aciklayayim;

linke tiklayinca rapid share sayfasi geliyor;

premium uye olmak parali oraya;

sen free user'i secip bedava indirebilirsin.

ama bir video icin 5-6 tane link oluyor; onlarin hepsi birbirine bagli hepsini indirmeden videoyu acamazsin.

sirayla hepsini indirmen lazim.
o da birkac gun surebilir; rapid shareden bir dosya indirince , 2.yi indirmek icin belli bir sure gecmesi gerekiyor; zaten orda uyari cikiyor; su kadar sure bekleyin diye.

tum part'lari indirince acabilirsin.
(bir de rar dosyalarini acmak icin gerekli bir program var; onun da yuklu olmasi lazim bilg.inda )

maşh canım sana.. neyse ben yien bildiğimi yapayım. ab roceketim var.. bayadır bırkamıştım.. gene ona döneyim. birde egzersizleirme devam edeiym..çokt eşk ederim.. sendie tebrik ederim canım.. şuan bende 54 üm..

X