- 22 Ekim 2007
- 441
- 1
-
- Konu Sahibi ikincisans88
öncelikle bir vicdan sahibi olmandan dolayı seni tebrik etmek istiyorum,bu tarz yaklaşımlarda bulunanların çoğu umursamaz tavır sergileyerek utanç duygusunu yitiriyorlar.Evet hatalar yapmışsın,utanmışsın pişman olmuşsun, bu duyguları besliyor olman bile Yaradan katında bağışlanmana sebep..yaptığın hatalara karşılık iyi bir tevbe istiğfar etmelisin ki vicdanen rahatlayasın, gençlik cahilliktir hepimizin başına gelebilirdi,o yüzden seni asla yadırgamıyorum.mutlu bir yuvan varsa bunu eşine tatlı bir şekilde anlatabilirsin aranızda yalan olmadığını bilsin öncelikle,güven aşılayın.hepimiz insanız hepimiz aciziz ve hepimiz hata yapabiliriz, bu hatanızla hayatınızı zehir etmeyin,umarım bir bebeğiniz olur ve bu vicdan muhasebesinden kurtulursunuz
normalde bu operasyonda hem daraltma hem dıkım yapıyorlar mesela ama benım en ufak bır genısleme bıle olmadıgı sadece zar da centıkler oldugu ıcın daraltma yapılmadı yanı ılıskı yasamadım ben...ama yınede ordakı hıslerımı kaybetmıs olabılırmıyım bılemıyorum psıkolojık sanırım cınsellık benım ıcın ıskence gıbı nerdeyse esımı uzmemek ıcın tabıkı devam edıyorum ama ısteyerek yapabldıgım bırsey degıl fazlavajınısmusu yendım ama hala tam anlamıyla adapte olamıyorum
ben dinen gızlenmenın hayırlı olmadıgını eşimin hakkına gırdıgımı dusundugum ıcın azap cekıyorum aslında hanı kul hakkı gıbıtövbe edıyorum cok teekkur ederım Allahrazaolsun ıyı dıleklerınız tavsıyelerınız ıcın
Canım tam tersi,Allah cc kabahatlerimizi örtüyor ve onları tekrar açığa çıkarmamızı istemiyor.Hz. Mevlana'nın 7 öğüdünden biride ''kabahtaları örtmede gece gibi ol''dur.Ne kendi ne de başkasının kabahatini birisine anlatmak iyi değildir.Fakat sorulduğu zaman ben yapmadım diye yalan söylemek günahtır.Eşin sana daha önce birisiyle yakınlaştın mı diye sorsaydı,yalan söylemeden herşeyi anlatman gerekirdi.Ama sormamış ve sen hatanı örtmekle yükümlüsün.
Rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
cok abartıyorsun ya burcun ne ? yanı onceki yazdıgım yorumlara göre yazdım kjendı yorumlarımla bagdastırdım aa ne abrtması dıe baslamayın sakın...
Yorum yazan arkadaslarin hepsi hakli kusurlari kapatmada gece gibi ol ama bu olaya benzer bir olay biliyorum kiz mahallesinde bir cocukla gorusuyordu iliski onlarda da tam manasiyla olmamis ama artik degisik sekilde ihtiyacini gideriyormus erkek sonra oglan tasiniyor araya belli bir mesafe derken gorusmeler azaliyor en sonunda ayriliyorlar kiz belli bir sure sonra evlenmis sanirim evliligin 2. yilinda annesigile giderken karsisina cikiyor ondan sonra kizin kabusu oluyor tehtit ediyor kocana soylerim mazimizi eger benimle olmazsan diye kiz cok zor durumda kalmisti sorunu once annesiyle paylasti sonra yuvanin yikilmasini goze alarak annesiyle anlatti. Sonuc tabi cok zor kabullenmek belli bir sikintilar cekti kiz ama simdi iyiler. Demek istedigim hicbirsey gizli kalmiyor hele o kisiyle Allah gostermesin karsilasirsan
Lütfen kendinize bu kadar yüklenmeyin.Bir hata yapmışsınız ama pişman olmuşsunuz.Diğer yorumlardada denildiği gibi Allah pişman olan kullarını affeder kendinize bu kadar eziyet etmeyin.Ne güzel yuva kurmuşsunuz o eski sevgilinizden kurtulmuşsunuz hayırlısını bulmuşsunuz mutlu olmayı deneyin.Geçmişte yaşamayın önünüze bakın.
Geçmişe saplanırsan önündeki güzelliklerin farkına varamazsın...sen kendince bir hata yaptın ve karşiliginda ölümü dileniyorsun. ama Allahın sevdigi kuluymussun ki ölüm yerine eşin gibi biriyle cezalandırıyor seni ki bu bir ceza degil ödül. Demekki rabbim pismanlığını görüyor ve sana mükemmel bir hayat sunuyor...bence anlatipta huzurunu bozma ha anlatirsan cok sey degismez belki seni okadar seven ve sana guvenen esinin canı sıkılır belki de guveni kaybolur kendi ic huzurun icin bunu göze alabilirmisin ?