vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

okuduğunuz cevaplardan sonra kendinizi daha iyi hissetmenize sevindim,inşallah psikolojik tedavi sonrası çok çok daha iyi hissedersiniz En Büyük KK
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak,bunun için yeni bir konu açarsanız hem daha çok kişiye ulaşırsınız hem de bu konunuz dağılmamış olur
sevgiler..

Teşekkür ederim arkadaşım Allahrazaolsun. Evet buraya yazmak beni rahatlatti çünkü bu olayi sivilde bilen tek bir arkadaşım var oda şehirdisinda kafama çok estiginde ona soyluyorm oda psikoloğa gtmemi önerdi abarttgmi söyledi oda evlenmeden esiyle beraber oldugu için sonradan sevmemesine rağmen sırf o sebepten evlenmek zorunda kaldı eşi hep tehdit etti ailene soylerim diye oda çok büyük zorluklar yaşadı fakat tedavi ile suan çok iyi....yani beni hep tedaviye yönlendirdi kendisi busekilde ayağa kalktığı için.bazen o bana mesaj atınca bile kendimi kötü hissederim sırrımi bilip kocami bana layık görmüyor diye dusunurm oysa oyke birşey asla yok çünkü kardeş gbi büyüdük sadece benim paranoyam onada dedim seni hayatımdan ckarmak istiyorum sen Bile benden igreniyorsun gibime geliyor dedi oda saçmalama ben de hata yaptm evlenmesem aynı durumda olcaktm belki daha da kötü seni çocuklugundan beri tanıyorum dedi dogruda söyledi ozaman anladimki bende obsesyon gelismis çünkü o beni çok seviyor Oyle birşey mümkün değil.yeni konu acmama gerek yok canim fikir icin teşekkürler ancak benim tek sikintim buydu diğerlerinin üstesinden geliyordum .eşimin ailesinin yaptıklarından bahsettim çünkü burda yazanlari okudukça kocamin da hataları olduğunu kabullenmeye basladgmi biseyleri sayenizde gordugumu belirtmek istedim.ama çok seviyorum ışte hep o haklı gözümde ama dediğiniz gibi mükemmel değil ben öyle görüyorum çok baglandigim yalnız kaldığım ve hatamdan dolayi ona minnet duyduğum için bazı seylerini görmezden gelip kabullendim ama sizin yazdklrinjzdan sonra kendime güvenim geldi.ben normalde kendiyle barışık biriyim sadce operasyon geçirdiğim dönem kendimi odaya hapsediyordum iş dışında kimseyle konusmuyordum doğru düzgün.ama onun dışında cok arkadaşım etrafında sevilen biriyim...sadece o konu aklıma gelince resimlere bakarım aynaya bakarım yüzümde sanki nursuz bir duruş var ve insanlar farkediyor gibi gelir buda çocukken etraftan duyduklarım yuzunden.cinsellik kocası dışında evlenmeden falan yaşayanlara oyle derlerdi o etkilemiş beni...düğün resimlerime bakarım derimki acaba böyle benim için boyle düşünen olmusmudur diye..kendimi övmek icin ssöylemiyorum ama sanssizligim birazda güzelliğimden sanirim.1.75 boyum var sarışın mavi gözlüyum gözlerimi denize benzettikleri için pınar koymuşlar göbek adım ise yanaklarimdaki gamzeden dolayı gamze ...ama kendime güvenim iş anlamında var güzellik anlaminda yok kocama karsi yok.tedavi sonrasi çok çok çok iyi olacağım sizin yazdklrniz bile beni ayağa kaldirdiysa eğer ozaman çok dha iyi sonuçlar alacağıma eminim

Buarada eşimin pc den hiçbir şekilde nete yada buraya girmiyorum ki normaldede interneti sadece haber okumak için kullanan biriyim facedede okadar aktif değilimdir birsey paylaşmam.paylasilanlara bakarım düğün resimlerine bakarım acaba derim benim gibi evlenen varmi?bazı arkadaşlar eski sevgilini neden Facede arastriosun demiş defalarca yazdim arastirmadim önerilerde tesadüfen gordum çok fazla ortak arkadaşımız olduğu için ..sonra nisan resmi koymus dedim acaba evlenecegi kız nasıl yazık o kıza kesin aldatır o çünkü karakteri öyle olan biri sonra dedim Benimde hayatımı mahvetti bir face açayım suna ağzıma geleni yazayım zehrimi kusayim.yoksa içimde ona karşı en ufak bir kirinti yok olsa zaten onla evlenirdim hersyi göze alip ama beni aldattığı için soğudum ve kocami tanıyip aşık olunca aslında ona hiç asik olmamisim yada nefrt etmişim daha sonradan onu anladim lutfen bu konuda artık üstüme gelmeyin asla onu aradığım falan yok...cep tel dan giriyorum yazılarim arada karışık oluyor kusura bakmayın.

Buarada eşimin pc den hiçbir şekilde nete yada buraya girmiyorum ki normaldede interneti sadece haber okumak için kullanan biriyim facedede okadar aktif değilimdir birsey paylaşmam.paylasilanlara bakarım düğün resimlerine bakarım acaba derim benim gibi evlenen varmi?bazı arkadaşlar eski sevgilini neden Facede arastriosun demiş defalarca yazdim arastirmadim önerilerde tesadüfen gordum çok fazla ortak arkadaşımız olduğu için ..sonra nisan resmi koymus dedim acaba evlenecegi kız nasıl yazık o kıza kesin aldatır o çünkü karakteri öyle olan biri sonra dedim Benimde hayatımı mahvetti bir face açayım suna ağzıma geleni yazayım zehrimi kusayim.yoksa içimde ona karşı en ufak bir kirinti yok olsa zaten onla evlenirdim hersyi göze alip ama beni aldattığı için soğudum ve kocami tanıyip aşık olunca aslında ona hiç asik olmamisim yada nefrt etmişim daha sonradan onu anladim lutfen bu konuda artık üstüme gelmeyin asla onu aradığım falan yok...cep tel dan giriyorum yazılarim arada karışık oluyor kusura bakmayın.

okuduğunuz cevaplardan sonra kendinizi daha iyi hissetmenize sevindim,inşallah psikolojik tedavi sonrası çok çok daha iyi hissedersiniz En Büyük KK
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak,bunun için yeni bir konu açarsanız hem daha çok kişiye ulaşırsınız hem de bu konunuz dağılmamış olur
sevgiler..

Teşekkür ederim arkadaşım Allahrazaolsun. Evet buraya yazmak beni rahatlatti çünkü bu olayi sivilde bilen tek bir arkadaşım var oda şehirdisinda kafama çok estiginde ona soyluyorm oda psikoloğa gtmemi önerdi abarttgmi söyledi oda evlenmeden esiyle beraber oldugu için sonradan sevmemesine rağmen sırf o sebepten evlenmek zorunda kaldı eşi hep tehdit etti ailene soylerim diye oda çok büyük zorluklar yaşadı fakat tedavi ile suan çok iyi....yani beni hep tedaviye yönlendirdi kendisi busekilde ayağa kalktığı için.bazen o bana mesaj atınca bile kendimi kötü hissederim sırrımi bilip kocami bana layık görmüyor diye dusunurm oysa oyke birşey asla yok çünkü kardeş gbi büyüdük sadece benim paranoyam onada dedim seni hayatımdan ckarmak istiyorum sen Bile benden igreniyorsun gibime geliyor dedi oda saçmalama ben de hata yaptm evlenmesem aynı durumda olcaktm belki daha da kötü seni çocuklugundan beri tanıyorum dedi dogruda söyledi ozaman anladimki bende obsesyon gelismis çünkü o beni çok seviyor Oyle birşey mümkün değil.yeni konu acmama gerek yok canim fikir icin teşekkürler ancak benim tek sikintim buydu diğerlerinin üstesinden geliyordum .eşimin ailesinin yaptıklarından bahsettim çünkü burda yazanlari okudukça kocamin da hataları olduğunu kabullenmeye basladgmi biseyleri sayenizde gordugumu belirtmek istedim.ama çok seviyorum ışte hep o haklı gözümde ama dediğiniz gibi mükemmel değil ben öyle görüyorum çok baglandigim yalnız kaldığım ve hatamdan dolayi ona minnet duyduğum için bazı seylerini görmezden gelip kabullendim ama sizin yazdklrinjzdan sonra kendime güvenim geldi.ben normalde kendiyle barışık biriyim sadce operasyon geçirdiğim dönem kendimi odaya hapsediyordum iş dışında kimseyle konusmuyordum doğru düzgün.ama onun dışında cok arkadaşım etrafında sevilen biriyim...sadece o konu aklıma gelince resimlere bakarım aynaya bakarım yüzümde sanki nursuz bir duruş var ve insanlar farkediyor gibi gelir buda çocukken etraftan duyduklarım yuzunden.cinsellik kocası dışında evlenmeden falan yaşayanlara oyle derlerdi o etkilemiş beni...düğün resimlerime bakarım derimki acaba böyle benim için boyle düşünen olmusmudur diye..kendimi övmek icin ssöylemiyorum ama sanssizligim birazda güzelliğimden sanirim.1.75 boyum var sarışın mavi gözlüyum gözlerimi denize benzettikleri için pınar koymuşlar göbek adım ise yanaklarimdaki gamzeden dolayı gamze ...ama kendime güvenim iş anlamında var güzellik anlaminda yok kocama karsi yok.tedavi sonrasi çok çok çok iyi olacağım sizin yazdklrniz bile beni ayağa kaldirdiysa eğer ozaman çok dha iyi sonuçlar alacağıma eminim

ekonomik özgürlüğün var ve sen paranı eşine. eşinde türlü türlü bahaneler bulan ailesine nasıl verebiliyor onu anlamadım yani. sen bebeğin için çalış eşine paranı verme bundan sonra bebeğin için çalıştığını söl ailesine kocan yardım etsin çok istiyorsa. ailem yanımda değil diyorsun bu konuda yanlız değilsin benmde ailem yanımda değil ama ben seningibi yapıp kocama kendimi ezdirmiyorum. pasif olma lütfen bu dünyada tek ailesi yanında olmayan sen değilsin ekonomik özgürlüğün var akıllı bir kadınsın bence toparla kendini kocana bundan sonra yardım edemeyeceğini söle ve çocuğuna harcama yapacağını ona yatırım yapmaya çalışacağını söle. bugün bir çocuk bakmak kolay değil ve okutmak dahada zor. çocuk okutmak sadece orta okula kadar bir ev parası yiyor bunun lisesi ve üniversitesi var.

Bu site gerçekten çok iyi geldi bana kendime güvenim geri geldi..geçmişteki bir hatamin bedelini ömür boyu ödemeyi kendime layık görmem kötüydü ve ben bunu göremiyordum ..bebegimi düşünüyorum ikibucukay geçsede kucağıma alsam.bundan sonra Allahın beni affetmesi ve bebegimin saglikli huzurlu olması yuvamin düzgün şekilde devam etmesi için dua edecegim.çok tövbe ettim zaten ama genede kabullenemiyordum..Allaha şükür çok İyiym allah sizlerden razaolsun nefes alıyorum buraya yazdgmdan beri sanki aldığım nefes yarimdi uzun zMandir.

Birde bazı arkadaşlar mesaj atıyor ama ben telefondan giriyorum bilgisayardan giremiyorum...ve telefondan geç görüyorum özel mailimde yok yani buradan yorum kisimina paylassaniz fikirlerinizi daha sağlıklı olacaktır.teşekkürler. son olarak bazı arkadaslar doktora son kalan 300 tl borcunu odememissin yazmış .şimdi şöyle söyleyim ben onunla 2200 e anlasmistim kredi çektim GOTURDUM sonra 400 narkoz parası istedi yanimdada 100 vardı extra cebimdeki son kurusa kadar verdim yani..sonra birkere düğün öncesi kontrole gittim maasi henüz alamamstm nakit para hep ceyize gtmsti çoğunu son zamanlarda aldım...doktor kontrolde esnemis 400 tl daha ver yeniden işlem yapalm dedi olmaz dedim parasından geçtim psikolojik olarak kaldıramam dedim oda tamam busekildede sorun olmaz ama ben yuzdeyuz olsun son bir işlem yapalm dediydim dedi.sonra kalan 300 tl borcumu karttan çektirmek için kasaya gttim pos Makinalari bozuktu nakit getir dedi kartla ödeyemedim sonra düğün oldu ikigun sonrasında vajinismus sorunu.balayına gttm ise başladım goturemedim birturlu hep aklimdaydi..msonra birbucukay iliskiye giremedik girdigimizdede kanamam olmadı ve ben şok oldum sonra ikinci hafta üçüncü kez birlikte oldgmzda geldi .oysa doktor ilkinde kesin demişti.neyse bidaha oraya gdemedim cesaret edemedim ama o parayida yemedim doktora vermedim benim olsun diye hayır yaptım birine verdim.doktora o bilen arkadaşmla göndermek istedim bir o biliyordu şehirdisindaydi ben önce fırsat olmadı gdemedim sonra da cesaret edemdim o olaydan sonra o semtede hc gdemiorm.

Bu başlığı birkaç gün önce okumuştum ama cevap vermem bugüne kaldı.

Öncelikle eşinizden bir melek gibi bahsetmenize inanmak oldukça güç. "Bana hediyen kan olacak" diyen birisi nasıl bir melek olabilir?. Hatta vajinusmus sebep siz acı çekerken, o boğazınızı sıkıp içinize girmeye çalışıyor. Ne için? Sırf kan aksın, "eşim bakireymiş yehuu!" desin diye içten içe. Eee, sizin onurunuz, kişiliğiniz?..

Önceki ilişkileriniz, zorlama vs. bunların hepsi başlı başına bir psikolojik vak'a zaten. Hala atlatamamanız da bunun belirtisi. Farkında olmanız ve destek almaya odaklanmanız ise çok olumlu. Canınızı hiçbir şey ve kimse için sıkmayın. Ne demektir bu suçlanmak hali?. Kendinize yakıştırdığınız suçlamaları ve bugüne kadar yaşadıklarınızı bir kefeye koyun bakalım, hangisi ağır basacak. Tedavi süresince kendinizden ödün vermemeniz gerektiği konusunda çok sıkı yönlendirileceksiniz!, lütfen uyun. :)

Durumunuzun farkında oluşunuz sebebiyle, fazladan bir şeyler yazmayacağım. En kısa sürede negatif düşüncelerden sıyrılmanız dileğiyle..

Bi kadinin kendi bedeni uzerinde ne derece soz hakkina sahip oldugunun, toplum baskisinin, yasananlarin, ogretilenlerin ne derece yaralayici oldugunun en buyuk kaniti..ne anlatsam ne soylesem bos anlatilan bunca seyden sonra cok uzuldm gercekten. Siz iyilesirsiniz tabi hayirlisiyla bebeginizi de seversiniz.
Bunca yildir bir kadinin -kendi istegiyle duygulariyla bile degil- yasadigi birliktelik yuzunden kendini acimasiz kocasina layik gormemesi ustelik bu kadinin ayaklari uzernde duran bir kadin olmasi cok cok aci...

Beynim bana oyun oynamaya hatırlatmaya devam ediyor ama düşünmemeye çalışıyorum..enazindan oglum dogana kadar.stres bebekleri çok kötü etkiliyormus bunu ona yapmaya hakkım yok eskiye göre iyiyim burda konuştukca rahatliyorum ama tamamen içimden atamıyorum ...

Encokta babam bana bazen der kızım sana hakkım sonuna kadar helal olsun hiç bize laf söz getirmedin hep hanim hanımcık oldun mahalledeki herkes seni parmakla gösterir efendiligini tuttuğun altın olsun Beni hiç utandirmadin abin hapse girdi hatalar yaptı konu komşuya küçük düştük ama birgün senin yüzünden zarar görmedik.ayrıca bize maddi manevi hep yardım ettin deyip sirtimi okşuyor ozaman kendimi bu hatadan dolayı tuhaf hissediyorum içimden diyorum baba ben bir hata yaptım ama sen bilmiyorsun affet beni diye bilse napardi acaba.babamın ben çocukken bir sözü vardı güneş hergün doğar batar ama namus birkere verilir kaybettinmi telafisi yok derdi bu beni çok yaralıyor ama gecmisin telafisi yokben kkötü biri deilim...bir hata yaptım sonra hep namusumla yasadimmmm.Allah beni affetsn doğacak evladima sağlık sıhhat uzun omur versin

bekaret gittiğinde masumiyetin gittiğine inanmıyorum.erkek nasıl cinselliği yaşıyorsa kadın da cinselliği evlenmeden yaşayabilmeli.doğal bir süreç...bize büyürken anlatılanlar yanlış, 2,5 senelik bir lişkide cinselliğin yaşanmasını da doğal karşılıyorum.siz sanki fazla kafaya takıyorsunuz.düşüncelerinizi değiştirin.

okurken içim şişsede yarım bırakamadım ciddi boyutta tedaviye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum,
birilerinin ,uzman birinin ilaç takviyesiyle felan senin değersiz biri olmadığına kimseye karşı suçluluk duyup minnet etmemene ikna etmesi gerekiyor,hamilesin bunu baya bir süre daha yaşayacak gibi gözüküyorsun önce tedavi olsaydın sonra bebek olsaydı diycem
ama olan olmuş artık bunu da kafana takmadan geleceğe bakman gerekiyor ,çocuğun için şu zarı ,doktoru, erkekleri bir kenara bırak kocanda dahil bunlara inan o minnet etmeyi gerektirecek biri değil anlattıklarından bu sonuç çıkıyor,umarım toparlanırsın,
unutma sen nefes aldığın müddetçe kimse senden değerli değil,her ne yaşanırsa yaşansın... kimler neler yaşıyor ,
ama iş lafa gelince sütten çıkma ak kaşık!

kari koca hayatinizin merkezi incecik bi zar parçasi olmuş..18 yasindayken yasadigin olayda bence kan gelmediyse sadece ufak bir zadelenme olmuştur.o kahverengi akinti ondan olabilir.mnesela bende de 2-3 denemede de kan gelmişti,şaşirmiştim 3 ünde de kan gelir mi diye...sonuçta evlenmişsin artik bu kizlik zari olayi unut ve önüne bak..eşine gelince ,yaptiğini hiç hoş bulmadim.bence ilişkinize bu şekilde yaklaşarak hem kendi hemde senin psikolojini bozmuş..ne demek yirtilsin yeter ,sonra nasilsa birlikte oluruz., herkesten kan gelir , aman hemen olaya girelim sulanma olursa gelmez falan .....çok cahilce konuşmiuş.ama ne olursa olsun sonuçta aradan zaman geçmiş ,hamilesin ,sanirim mutlusun da - son yazdiklarini uzun diye okumadim -bundan sonra önününe bakin ,bebeğinizile ilgilnin..sevgiler.

kari koca hayatinizin merkezi incecik bi zar parçasi olmuş..18 yasindayken yasadigin olayda bence kan gelmediyse sadece ufak bir zadelenme olmuştur.o kahverengi akinti ondan olabilir.mnesela bende de 2-3 denemede de kan gelmişti,şaşirmiştim 3 ünde de kan gelir mi diye...sonuçta evlenmişsin artik bu kizlik zari olayi unut ve önüne bak..eşine gelince ,yaptiğini hiç hoş bulmadim.bence ilişkinize bu şekilde yaklaşarak hem kendi hemde senin psikolojini bozmuş..ne demek yirtilsin yeter ,sonra nasilsa birlikte oluruz., herkesten kan gelir , aman hemen olaya girelim sulanma olursa gelmez falan .....çok cahilce konuşmiuş.ama ne olursa olsun sonuçta aradan zaman geçmiş ,hamilesin ,sanirim mutlusun da - son yazdiklarini uzun diye okumadim -bundan sonra önününe bakin ,bebeğinizile ilgilnin..sevgiler.

Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız bende biliyorum ama nebilym yinede içimdeki acı bi geçiyor bir başlıyor keşke tamamen geçse...mutluyum hamileyim ama her evli kadını düşünüyorum acaba evlenmeden benim gibi hata yaptimi diye malesef yorum için teşekkürler.buara beni tek rAhatlatan buraya girip yazılarınızı okumak biri benim yazım üzerinden eleştiride bulunmuş konusunda kızlık zari diktirene bile destek veriyorsunuz ben biseksuelim dislamayin diye ..ben onun konusunu okurken hiç dislamadim dua ettim rabbim yRdimcisi olsun dedim hersey allahtan bu. Hayatta

Eşimle cinselligimiz hiçbir dönemde çok çok iyi olmadı bende çok önemsemedim yeterki mutlu olsun dedim erken b.liyor sanirim ve oyzden cok nadir beraber oluyorduk ikihftada bir gibi şimdide ben demiyorum tabi birlikte olalim diye ama o böyle bak sana birşey yapmıyorum hamilesin bebege bisey olur dye falan diyor ama bilmiyorum belkide beni arzulamiyor

Eşimle cinselligimiz hiçbir dönemde çok çok iyi olmadı bende çok önemsemedim yeterki mutlu olsun dedim erken b.liyor sanirim ve oyzden cok nadir beraber oluyorduk ikihftada bir gibi şimdide ben demiyorum tabi birlikte olalim diye ama o böyle bak sana birşey yapmıyorum hamilesin bebege bisey olur dye falan diyor ama bilmiyorum belkide beni arzulamiyor

canım seni allah yarattı başkası değil
hesabını allaha vereceksin günahını sevabını
pişmansan tövbeni allaha edeceksin
eğer affederse allah affedecek başkası değil
hele eşin hiç değil
sen ben bir hata yaptım suçum büyük mutlu olmayı haketmiyorum deyip kendi cezanı kesmeye kalkıyosun ama olmaz sen tövbeni et allaha bırak
nedir bu eşime layık değilim deyip yeterki o mutlu olsun durumları
hayır eşin layık olsa o da değil adam boğazını sıkmış filan yazık yani
yakında bebeğinde olacak valla inşallah eşin çok üzmez sizi bence sorun eşinde

canım seni allah yarattı başkası değil
hesabını allaha vereceksin günahını sevabını
pişmansan tövbeni allaha edeceksin
eğer affederse allah affedecek başkası değil
hele eşin hiç değil
sen ben bir hata yaptım suçum büyük mutlu olmayı haketmiyorum deyip kendi cezanı kesmeye kalkıyosun ama olmaz sen tövbeni et allaha bırak
nedir bu eşime layık değilim deyip yeterki o mutlu olsun durumları
hayır eşin layık olsa o da değil adam boğazını sıkmış filan yazık yani
yakında bebeğinde olacak valla inşallah eşin çok üzmez sizi bence sorun eşinde

Saol cnm allahrazaolsun gonlune göre versin bende diyorum allaha hesabini vereceğim kendimi böyle teselli etsemde yinede öyle bir anda aklıma geliyorki yeni tanıştığım evli insanlarda ilk düşündüğüm sey malesef bu oluyr.esim internet oyunları bağımlisi benle sohbet bile etmiyor aka seviyorum vicdan azabı yinede çekiyorum oysa bana değer vermiyor gobegimi sev bebegimi hisset diyorum useniyor...

Saol cnm allahrazaolsun gonlune göre versin bende diyorum allaha hesabini vereceğim kendimi böyle teselli etsemde yinede öyle bir anda aklıma geliyorki yeni tanıştığım evli insanlarda ilk düşündüğüm sey malesef bu oluyr.esim internet oyunları bağımlisi benle sohbet bile etmiyor aka seviyorum vicdan azabı yinede çekiyorum oysa bana değer vermiyor gobegimi sev bebegimi hisset diyorum useniyor...

Belki esim başka biri olsaydı bana evlenmeden kan da kan demeseydi asla ben bu yollara basvurmuyacak hala bunları düşünüyor olmayacaktim...ben cataldan falan çok korkuyorum doğum için onlarida düşünüyorum o operasyon gecirdigim doktor beni zor muayene etmişti çok zor operasyondada bayilmistim narkoz alip

Bir derdim var daki bazı dertleri okudukca kimse yanlış anlamasın amabenimkinin yaninda nekadar basit olduğunu görüyorum ve onları şanslı görüyorum.

X