okuduğunuz cevaplardan sonra kendinizi daha iyi hissetmenize sevindim,inşallah psikolojik tedavi sonrası çok çok daha iyi hissedersiniz
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak,bunun için yeni bir konu açarsanız hem daha çok kişiye ulaşırsınız hem de bu konunuz dağılmamış olur
sevgiler..
Teşekkür ederim arkadaşım Allahrazaolsun. Evet buraya yazmak beni rahatlatti çünkü bu olayi sivilde bilen tek bir arkadaşım var oda şehirdisinda kafama çok estiginde ona soyluyorm oda psikoloğa gtmemi önerdi abarttgmi söyledi oda evlenmeden esiyle beraber oldugu için sonradan sevmemesine rağmen sırf o sebepten evlenmek zorunda kaldı eşi hep tehdit etti ailene soylerim diye oda çok büyük zorluklar yaşadı fakat tedavi ile suan çok iyi....yani beni hep tedaviye yönlendirdi kendisi busekilde ayağa kalktığı için.bazen o bana mesaj atınca bile kendimi kötü hissederim sırrımi bilip kocami bana layık görmüyor diye dusunurm oysa oyke birşey asla yok çünkü kardeş gbi büyüdük sadece benim paranoyam onada dedim seni hayatımdan ckarmak istiyorum sen Bile benden igreniyorsun gibime geliyor dedi oda saçmalama ben de hata yaptm evlenmesem aynı durumda olcaktm belki daha da kötü seni çocuklugundan beri tanıyorum dedi dogruda söyledi ozaman anladimki bende obsesyon gelismis çünkü o beni çok seviyor Oyle birşey mümkün değil.yeni konu acmama gerek yok canim fikir icin teşekkürler ancak benim tek sikintim buydu diğerlerinin üstesinden geliyordum .eşimin ailesinin yaptıklarından bahsettim çünkü burda yazanlari okudukça kocamin da hataları olduğunu kabullenmeye basladgmi biseyleri sayenizde gordugumu belirtmek istedim.ama çok seviyorum ışte hep o haklı gözümde ama dediğiniz gibi mükemmel değil ben öyle görüyorum çok baglandigim yalnız kaldığım ve hatamdan dolayi ona minnet duyduğum için bazı seylerini görmezden gelip kabullendim ama sizin yazdklrinjzdan sonra kendime güvenim geldi.ben normalde kendiyle barışık biriyim sadce operasyon geçirdiğim dönem kendimi odaya hapsediyordum iş dışında kimseyle konusmuyordum doğru düzgün.ama onun dışında cok arkadaşım etrafında sevilen biriyim...sadece o konu aklıma gelince resimlere bakarım aynaya bakarım yüzümde sanki nursuz bir duruş var ve insanlar farkediyor gibi gelir buda çocukken etraftan duyduklarım yuzunden.cinsellik kocası dışında evlenmeden falan yaşayanlara oyle derlerdi o etkilemiş beni...düğün resimlerime bakarım derimki acaba böyle benim için boyle düşünen olmusmudur diye..kendimi övmek icin ssöylemiyorum ama sanssizligim birazda güzelliğimden sanirim.1.75 boyum var sarışın mavi gözlüyum gözlerimi denize benzettikleri için pınar koymuşlar göbek adım ise yanaklarimdaki gamzeden dolayı gamze ...ama kendime güvenim iş anlamında var güzellik anlaminda yok kocama karsi yok.tedavi sonrasi çok çok çok iyi olacağım sizin yazdklrniz bile beni ayağa kaldirdiysa eğer ozaman çok dha iyi sonuçlar alacağıma eminim