vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Kan da kan diye tutturmuş, boğazına sarılmış, itip kakmış bir adam' dan öyle seni başının üzerinde taşıyor gibi bahsetmişsin ki şaşırdım. Bu nasıl sevgi? Sen korkarken adamı kan da kan diye boğazına yapıştıracak kadar..

Eşin merdivenden düşüp zarına birşey olsa bile mahvolacak (!) bir adam, en mutlu olmanız gereken evlendiğiniz gün de sırf kanınız ona hediye olacak-nasıl bir zihniyet bu?!- diye boğazınızı sıkan biri,ben şahsen iyi olmadığınızı bu söylediklerinizle anlayabiliyorum.Çünkü psikolojisi iyi olan biri bu yapılanlar da bir saçmalık olduğunu düşünür.Evet tamam her kadın ister evlendiği adamla herşeyi ilk yaşamak beraber yaşamak ama kendiniz de zaten hata olduğunu kabullenmişsiniz. hayatınızın hatası olarak gördüğünüz şu zar olayını bence tamamen gidin bir psikiyatriste çözün orada bu konuyu sonsuza kadar da kapatın.Hayat o kadar uzun değil herşeyi kafaya takacak kadar ömrümüz yok.Hele bir de anne adayısınız sıfırdan başlamak için başka bir sebep daha size.Evliliğin temeli zardan sarsılmaz, güvende sadakatte saygıda eksiklikler baş gösterdiğinde sarsılır.

Son düzenleme:
En güzel hediye kan olacak diyen adama şöyle dik dik bakar, "seni bir pıçaklarım görürsün kanı haaa" derdim.
Ya da alırdım kızılaydan kan, verirdim eline, ayrılırdım. ALLAH büyük konuşturtmasın tabi.
İşte biz kadınlar bunu yapamadığımız için ezilmeye mahkumuz. Sen de boynunun sıkılmasına daha çok mahkumsun güzel arkadaşım.
Bu nedir ya ? Valla billa soğudum. Gerçekten artık bekarete değil de, ilişkiye girmeye daha çok önem vericem neredeyse.
Valla vermiyorum artık bekarete değer.
Yazıktır günahtır.
Senin eşinden melek olmaz maalesef canım. Olsa olsa melek yüzlü şeytandır o bence.
Bu tip adamlar, hymen ameliyatı ile kandırılmayı sonuna kadar hak ediyor. Oh olsun onlara .
Ama böyle adamların sizi sevdiği düşüncesi ile siz kendinizi kandırmaya ne kadar dayanabilir, tahammül edebilir misiniz? Ona karar verin Türkiye'mizin güzel TÜRK kadınları !
Ben bu adamı kandırırım da, bunun beni sevdiği gibi yalan düşünce ile kendimi kandıramam şahsen !

Okurken icim daraldi, kusura bakmayin yazik size!!
Fakat neden yazik biliyor musunuz?!! Anlattiklariniz icin degil...
Bekareti bu kadar tabulastirdiginiz icin, vajinusmussunuz diye bogazinizi sikan, islaklik olursa kan gelmezmis gibi kor cahil mantikla size aci cektiren, doven bir adamla evli olup, bu yapilanlari kendinize mustahak gordugunuz icin!!!
Inanamiyorum, isim gucum var diyorsunuz, okul okudum diyorsunuz, insanin hic mi ufku genislemez.
Nasil esinizi aldattiginizi dusunebilirsiniz!!
Bu kadar seytan isi gibi yaklastiginiz sey insanoglunun olmazsa olmazi, evet haklisiniz herkese gore farklidir yeri zamani, evet bence de yasiniz gencmis, ve asla gelecek vaadetmeyen biriyle cinsel iliski yasamaya calismissiniz. Eeee tamam oldu, bitti!! Kim hata yapmiyor ki!!
Intihari dusunmek, yasanilan herseyi kendine mustahak gormek, ben hic birseye layik degilim diye kendini hice saymak!!
Yazik karninizda bebeginiz var, neleri dusunup kuruntu yapiyorsunuz, inanilir gibi degil, cinayet bile unutulur bu unutulmaz nedir ya. Insan oldurmekten daha onemli di mi bir zar ve iki damla kan. Bizim insanligimiz, vicdanimiz, kisiligimiz, benligimiz herseyimiz kadiniz diye bunlarla olculuyor di mi?!! Siz bir birey olamamissiniz kusura bakmayin, cunku kendinize sayginiz yok!!
Ne olur kirilmayin bana, ben bir kadinin kendine bunlari yasatmasina inanamiyorum.
Ne olur dediginiz gibi psikolojik yardim alin ve ne olur iki damla kanla, bir zarla kadinin degerini olcen bir erkek yetistirmeyin. Ona erkek olmayi degil, once insan olmayi ogretin.
Siz herkes kadar degerlisiniz, bunu unutmayin, bebeginize yazik etmeyin

senin kadinlara kendine saygin yok

oyle bir laf ettinki tiksindim zihniyetinden

daha dogrusu sana empoze edilen zihniyetten toplumsal bakistan

"oglum olacak zaten kizim olsun istemezdim annesi ne ki o ne olsun" yazmissin

"dügün hediyem senden akacak kan" diyen

birlesme olmuyor diye bogazina sarilan bir erkek

yazik cok yazik

kiz olmadigi icin öldürülen sokaga atilan fahiselige sürüklenen
hatta eskiden sirtina semer vurulup köy meydaninda yurutulen kizlar kadinlar
intihar edenler faili mechuller

onlarin eli kolu bagliydi

kendine saygi duy olurda bir gun kizin olursa lutfen hata diye kendini yipratip
psikolojini bozdugun bu olaylarin acisini ondan cikarma

Baştan bir hatadır olmuş.Evhama kapılmışsınız ve bana göre diktirmekle tekrar hata yapmışsınız.Kanın bana hediye olacak da nedir Allah aşkına ya ? Bu nasıl bir zihniyet.Bunu size dediği an bitmeliydi bu adam sizin için...Zaten sonra görülen şiddet de bunu kanıtlıyor.

Bunları geçtim neyse artık evlenmişsiniz bir şekilde.Neden diğer adamı tekrar faceden ekleme konuşma gereği duydunuz?O adam da çok normal gibi görünmüyor.Sizin oldugunuzu anlamış,Başınıza bela olsa,eşinize ulaşsa-ki neler duyuyoruz görüyoruz ne yapacaksınız? Nasıl bir cesaret sizinkisi anlayamadım doğrusu.Geçmişte ne yaşadıysanız yaşadınız geçti gitti eskiyi deşmenin anlamı amacı nedir?eşinizi de hatalarına rağmen çok sevdiğinizi söylüyorsunuz neden geçmişi kurcalayıp duruyorsunuz ki,bir daha o adamla hiçbir şekilde irtibatta bulunmamalısınız.Bence bir psikiyatri desteği alın nacizane tavsiyem budur.

Cidden bi kadin kendini nasil bu kadar ezebilir diye dusundum yorum yapamiyorum...

Kadınlar zarı olan ve olmayan olarak ikiye ayrılmazlar canım. Kan da kan, zar da zar bu dediklerin 25 yaşında genç bir bayanın ağzına yakışmıyor bir kere. Benim durumumda kimse yok mu diye arama, bunlar özeldir, tövbe edeceksen Allah a et, dua et eşinin her yaptığı kötü muameleyi hak ettiğine dair saçma bir psikolojiye girme. Allah biz insanlara beyin vermiş.

Eşini seviyorsun iyi olun tabi ama bu eşinin cahil bir insan olduğu gerçeğini değiştirmez. Soyadını verdi demişsin bir de verdiyse ne olacak? Biz kadınlar her konuda erkek egemen toplum olarak yaklaşırsak olaylara onlar da tepemize çıkar Doğumu beklemeden psikoloğa git bence. Keşke gerçek olmasa bu konu, bir genç kadın kendine bu eziyeti çektirmese.

Bu ne ya oku oku hep de aynı seyleri yazmıssınız döndürüp dolaştırıp.Tamam bir hata yapmıssınız ama bu kadar da hayatınızı zehir etmenin gereği yok.benceee eşin zara bu kadar taktıgı , ilk gece sulanma kan gelsin die canın acıya acıya ilişkiye girdiği , takı yüzünden seni dövdüğü ve yemeklerini beğenmeyp seni aldattıgı için zaten haketmiyor seni.sen hala vicdan yapıyorsun kendine yapılanları bir gör.

Gecmişte yaptıgın hata gözünü kör etmiş senin.Bu kadar takılma bu konuya artık gecmiş gitmiş unut bebegin de olacakmıs hem.Psikolojin bu halldeyken nasıl bakcaksın o bebege kendini topla güçlü dur.Kendi kendini değersizleştirme.Sadece zardan mı ibaretsin sen o mu degerli yapan seni!!!

Eşe layık olmak zarla marla olmaz. Saygı sevgi ve aşkla olur. Ona huzur verebiliyorsan ona layıksın demektir

Son düzenleme:
Bir kere eşin sana ilk gece afedersin ama hayvan gibi davranmış!
Ben de vajinismustum. 3 ay yaşadım o kabusu. Ben ön sevişme yapmamıza, cilveleşmemize rağmen korkuyodum. Boğazına yapışıp, kan diye gözü dönen adamla yaşadıklarını düşününce senin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum... Ama bu adamı niye bu kadar baştacı ediyosun ki.
Neymiş esnek zar diye bişey yokmuş, herkesten kan gelirmiş. Ne demek bu ya. Çok biliyosa jinekologluk yapsın beyfendi.
O geçmişte yaşadıklarını da unut. Evliliğinin o yaşananlarla bir alakası yok. Ben kocamı severek evlendim. Evlenmeden önce de çok ileri gitmedik cinsellik konusunda. Vajinismus olduğumu evlendiğimizde anladım.
Şanslısın ki yenmişsin...

kendinizi bu kadar ezik ve degersiz gormenize , bogazınıza sarılan kanı hediye olarak goren esinizi yuceltmenize uzuldum.

gecmiste birsey yasanmıs ve bitmis artık gecmise degil gelecege bakın. bir evladınız olacakmıs onu en iyi sekilde yetistirmeniz icin psikolojik destek almanız sart.

sizin eşinizin tavrıyla, seks diye deliren kadın bile vajinismuslu olur

eşim boğazıma sarıldı kısmından sonrasını okumaya pek gerek duymadım....ve sen hala bu adamın ölümünü görmeyeyim allah ömrümü alsın ona versin vb diyorsun..hamileyken melek gibiymiş,sen doğum yapınca yine eskiye döner merak etme.kusura bakma da eşin tam bir hayvan yani.

Umutsuz vakasin sen..

Lutfen korun, lutfen. Kocan gibi erkek, kendin gibi kiz cocuklari yetistirme, lutfen..

arkadaşım sen vajinusmus olmayacaksın da kim vajinusmus olacak?
hayat dediğin zardan mı ibaret? Vücudunda santimetre bile değil,milimler kadar yer kaplayan şey senden daha mı kıymetli?
nasıl bir önem vermişsiniz,yazıktır günahtır...
Eşin senle birlikte olmamış ki,resmen sana tecavüz etmiş.Eski sevgilin bile daha insaflıymış yani...Sırf vicdan azabından bu adamı melek gibi görüyorsun,aslında beş para etmediğini kendinle barışınca anlayacaksın.

Lütfen bu kadar değer verme,hayatındaki herşeyden önemli görme şu şeyi...Hayır,kendi isteğinle de yapmış olabilirdin.Pişmanlığını dile getirdin,tövbeni ettin..."Allah affedendir" de,rahatla biraz.
Eşine de müstehak,keşke eski nişanlısı da kandırsaydı dicem ama zavallı kızın başı yanardı o zaman :-/ olan sana olmuş.
Baksana eşinin gözü o kadar kör ki,senin korkunu görememiş,iki gıdım kan derdine geçmiş odaya ağlamış,boynuna yapışmış! yeni geline bu yapılır mı ya??
korkusunu yenmeye çabalanır,hoşuna gidecek-tahrik edicek şeyler söylenir,rahatlatılıe...Beyefendi hemen kendi derdinin peşine düşmüş.Siz sevinmişsiniz ya oğlum oldu diye,açıkçası ben de sevindim.Bu zihniyetteki adamlara Allah kızçocuğu vermesin,çok kötü (
Üstelik o kadar cahil ki yalancıktan ayağından kestiğin kana da inanmış hemen:) Bilgisi olmadan fikri olan insan işte,ameliyata verdiğin paraya,onca strese yazık...

Ne diyeyim...Benim sevgilim 24 yaşında,yanağından öptüğü kız bile olmamış,benle tanışana kadar.Üstelik tüm hayatı şeriatla yönetilen bi ülkede geçmiş...Böyleyken bile ben eski ilişkilerimden bahsedince "o zamanlar mutlu muydun? Eğer mutluysan hiçbir problem yok" demişti,hele bir aksini söylesin
erkeklerin davranışlarının biraz da karşısındaki kadına göre değiştiğini düşünüyorum ben...

Adam bogazini sikmis kan gelsin diye islanmani bile the cok gormus resm3n aci cektirmis hala iyi biri diyorsun.... diyecek soz bulamadim vajinanin gordugu kiymet sana verilenden ne yazik ki fazla.

Yok anam dusa girdim çıktım sinirim gecmedi bu konuya, hayir bişeyler yazacağım neresinden tutsam elimde kaliyo

Bu arada bebek iyiki kiz degil

Bide cok durustum diyorsun ama yanlış anlamadiysam dr. Parasini bile vermemissin bumu durustluk, hayir yarin dr. Kapiini calsa ne diyeceksin.

Her cumlen falso

şöyle bir durum var... sürekli kendini tehlikeye atacak harekette bulunuyorsun... evdeki pc den ya da eşinin iş bilgisayarından girip face ten çakma hesap alıyorsun o adamla konuşuyorsun... hatta böyle bir konuyu eşinin bilgisayarından kadınlar kulubune yazıyorsun... ya eşin bişeyden kuşkulanıp senin kullandığın bilgisayara casus program kursa? ya da eşinin kendi iş bilgisayarında casus program varsa yada bi şekilde geçmişi görebiliyorsa? geçmişte yaşadıklarını inan yadırgamıyorum... benzer şeyleri yaşayan arkadaşlarım oldu çevremde...inan seni suçlamıyorum bi hata yapmışsın... ki zaten öyle öküz bi koca seni hak etmiyor... baksana nasıl acı çekiyorsun geçmişinden dolayı ne kadar pişmansın... ama canım lütfen hata üstüne hata yapma... o adamın face te profiline bakma gerekirse buraya da yazma... eşin şüphelenip bilgisayarı deşerse işte o zaman başın belada demektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…