Okurken icim daraldi, kusura bakmayin yazik size!!
Fakat neden yazik biliyor musunuz?!! Anlattiklariniz icin degil...
Bekareti bu kadar tabulastirdiginiz icin, vajinusmussunuz diye bogazinizi sikan, islaklik olursa kan gelmezmis gibi kor cahil mantikla size aci cektiren, doven bir adamla evli olup, bu yapilanlari kendinize mustahak gordugunuz icin!!!
Inanamiyorum, isim gucum var diyorsunuz, okul okudum diyorsunuz, insanin hic mi ufku genislemez.
Nasil esinizi aldattiginizi dusunebilirsiniz!!
Bu kadar seytan isi gibi yaklastiginiz sey insanoglunun olmazsa olmazi, evet haklisiniz herkese gore farklidir yeri zamani, evet bence de yasiniz gencmis, ve asla gelecek vaadetmeyen biriyle cinsel iliski yasamaya calismissiniz. Eeee tamam oldu, bitti!! Kim hata yapmiyor ki!!
Intihari dusunmek, yasanilan herseyi kendine mustahak gormek, ben hic birseye layik degilim diye kendini hice saymak!!
Yazik karninizda bebeginiz var, neleri dusunup kuruntu yapiyorsunuz, inanilir gibi degil, cinayet bile unutulur bu unutulmaz nedir ya. Insan oldurmekten daha onemli di mi bir zar ve iki damla kan. Bizim insanligimiz, vicdanimiz, kisiligimiz, benligimiz herseyimiz kadiniz diye bunlarla olculuyor di mi?!! Siz bir birey olamamissiniz kusura bakmayin, cunku kendinize sayginiz yok!!
Ne olur kirilmayin bana, ben bir kadinin kendine bunlari yasatmasina inanamiyorum.
Ne olur dediginiz gibi psikolojik yardim alin ve ne olur iki damla kanla, bir zarla kadinin degerini olcen bir erkek yetistirmeyin. Ona erkek olmayi degil, once insan olmayi ogretin.
Siz herkes kadar degerlisiniz, bunu unutmayin, bebeginize yazik etmeyin