- 9 Mayıs 2011
- 13.846
- 28.720
o kızlada evlenmeyi düşünmüş mü zamanında, düşündü ise neden onunla öpüştü hani evlilik öncesi herşeye karşıymış ya, düşünmedi ise neden elin kızıyla gönül eğledi, bu hoş bişey mi,bence eşinin melek olmadığını hatta standartların çok çok altında bi adam olduğunu kabul edersen kendine bu kadar yüklenmekten vazgeçebilirsin
cocugum benım canım zarar verebılecegımımı dusunuyorsunuz
doğum doktoruna söylemeden de bir psikoloğa gidebilirsin..ilaca başlamadan da yardımcı oluyorlar...eğer ileri bir vaka olarak görürlerse yine düşük dozda ilaca başlanılıyor..bebeğe zarar vermeyecek bir dozda..
bebek önemli ama bu tip durumlarda annenin hayatını öne alıyorlar..benim bildiğim kadarıyla..annenin hayatının rahatlaması bebeğin hayatının da kurtulması demek çünkü..
ben hamileliğimde obsesif olmuştum..
çok ağır geçmişti..
doğum sonrası ise ilk kez doktora gittiğimde 9 ay geçmişti..tüm gücüm tükenmişti..pilim bitmişti..
emzirmeyi bu yüzden bıraktırdılar..ilaca başladılar..annenin hayatı daha riskli göründüğü için..
anne sağlıklı olursa bebeği sağlıklı yetiştirir..
Fiziksel anlamda değil elbette ama siz bu şekilde hayatı kendinize zindan ederken cocuğunuza ne verebileceksiniz onu merak ediyorum.
ben dıger konularda saglıklıyım sadece bu konuda bole ben evladım ıcın canını verecek bır anneyım..ama tedavıde olucam zaten dogumdan hemen sonra
Şu psikolojiyle nasıl cocuk büyüteceksiniz?
aslına bakarsanız tedavi olmanızı gerektirecek birşey yok. Telkinle de basarabilirsiniz bunu. Vicdansız eşinizi hayatınızın merkezinden cıkarın mesela. Kan da kan zar da zar diye tutturan boğazınıza sarılan bir adamın soyadını aldınız diye kendinizi aşağıda görmeyin. Yaşanması gerekiyordu yaşandı.
cok ortak arkadasımız vardı kendı faceımde gordum resmıne baktım yıne yalandan nısanlanmıs nekadar mutlu ben ıse hergun uzuluyorum neden bu adaletsız dıye ona sadece ölmedınmı ınsallah olursun gıbı seyler yazdım . Sahte face ı yemın ederım kocama ıhanet yada ona duydugum en ufak bır sevgı kırıntısı ıcın acmadım ... Nefretımı dıle getırmek ıcın yazdım. Ewet encok kalbım sınırden yazdıklarına uzuntuden kup kup atınca utandım bebegımın kalp atısıydı o anne bosver ben varım dıyordu bana. Yanlıs oldugunu bıldıgım vıcdan azabı duydugum ıcın actım faceı ve hemen kapattım cok ta pısmanım bes para etmezmıs daha cok moralım bozuldu belkı ona kotu davransam acım azalır sandım ama ne fayda. Hıc gecmeyecekkı
aynen hadi kendini geçtim de çocuğa nasıl davranacak bu konuda nasıl bir eğitim verecek vs.
Allah yar ve yardımcın olsun, insanın kafasıyla zoru olması zor bende panik ataklıyım ordan bilirim kah kızarak kah üzülerek bi dolu yorum yaptım ama biliyorum ki senin kafanda kurduğunu doktordan başkası çözemez doğumdan sonra bende panik atak için ilaçlı tedavime başlıcam
o face eşinizden habersiz acmanız bile yanlış içinizde bişeyler taşımanızda yanlış
bana göre ihanett,ir
eşim yapsa eski eşine kıyamet kopartırım
konuyu okumadım ama yorumunuza göre söylüyorum
Yorum yapıcam da kibcibasları kibler diye yapamıyorumHayırlısı olsun
ben dogumdan sonra tedavı olacagım ve cocuguna zarar verıcek bır anne deılım saglıklıyım bu konuda obsesıfım tek benmı varım allahaskına bu durumda olan
ben dogumdan sonra tedavı olacagım ve cocuguna zarar verıcek bır anne deılım saglıklıyım bu konuda obsesıfım tek benmı varım allahaskına bu durumda olan
geçmişi geçmişte bırak hamilesin yeni bi döneme giriyorsun gerekirse psikolojik destek al artık çocuğuna kanalize olertesı gun ve kahve bır leke ben kaka gbı dusunmustum...doktorda oyle dedı zarar gormus ılıskıde esnerse kanama olmaz suphe uyandırır dedı ozamanda ben herseyı anlatrdm zaten saklayamazdım yuzune bakarak sorunca