vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Ne bu koca meraklılığı ya hu, adam karaktersizin teki, ama neymiş soyadını vermiş!
Iyi halt etmiş!

Eşi acı çekerken "kan" diye direten adam cahil değil acımasızdır, yüzüne bakılmayı hak etmez.

Kan gelmez diye önsevişme yapmaması ne o ya bu ne saçmalık nasıl boyun eğdiniz bu zorbalıklara?
Bu nasıl bir bencillik?

Sizin kocanız gibi 'iyilerle' Allah karşılaştırmasın!

doğum doktoruna söylemeden de bir psikoloğa gidebilirsin..ilaca başlamadan da yardımcı oluyorlar...eğer ileri bir vaka olarak görürlerse yine düşük dozda ilaca başlanılıyor..bebeğe zarar vermeyecek bir dozda..

bebek önemli ama bu tip durumlarda annenin hayatını öne alıyorlar..benim bildiğim kadarıyla..annenin hayatının rahatlaması bebeğin hayatının da kurtulması demek çünkü..

ben hamileliğimde obsesif olmuştum..

çok ağır geçmişti..

doğum sonrası ise ilk kez doktora gittiğimde 9 ay geçmişti..tüm gücüm tükenmişti..pilim bitmişti..

emzirmeyi bu yüzden bıraktırdılar..ilaca başladılar..annenin hayatı daha riskli göründüğü için..

anne sağlıklı olursa bebeği sağlıklı yetiştirir..

o kızlada evlenmeyi düşünmüş mü zamanında, düşündü ise neden onunla öpüştü hani evlilik öncesi herşeye karşıymış ya, düşünmedi ise neden elin kızıyla gönül eğledi, bu hoş bişey mi,bence eşinin melek olmadığını hatta standartların çok çok altında bi adam olduğunu kabul edersen kendine bu kadar yüklenmekten vazgeçebilirsin

evet bakıre olsaydı onunla evlenıcekmıs zaten cok acı cekmıs ama ayrılmıs kızdan olmaz demıs oyuzden en onemlı krıterı oydu... yoksa kızla oynamadı aksıne kız nısanlı oldgnu gızledı kars ta bı nısanlısı varmıs dugun zamanına kdr soylememıs snra kacır benı dye solemıs

doğum doktoruna söylemeden de bir psikoloğa gidebilirsin..ilaca başlamadan da yardımcı oluyorlar...eğer ileri bir vaka olarak görürlerse yine düşük dozda ilaca başlanılıyor..bebeğe zarar vermeyecek bir dozda..

bebek önemli ama bu tip durumlarda annenin hayatını öne alıyorlar..benim bildiğim kadarıyla..annenin hayatının rahatlaması bebeğin hayatının da kurtulması demek çünkü..

ben hamileliğimde obsesif olmuştum..

çok ağır geçmişti..

doğum sonrası ise ilk kez doktora gittiğimde 9 ay geçmişti..tüm gücüm tükenmişti..pilim bitmişti..

emzirmeyi bu yüzden bıraktırdılar..ilaca başladılar..annenin hayatı daha riskli göründüğü için..

anne sağlıklı olursa bebeği sağlıklı yetiştirir..

sımdıden gıtmem daha dogru yanı zaman kaybetmeden ama 2,5ay var doguma bıraz daha sabredemezmıyım :KK43:

Fiziksel anlamda değil elbette ama siz bu şekilde hayatı kendinize zindan ederken cocuğunuza ne verebileceksiniz onu merak ediyorum.

ben dıger konularda saglıklıyım sadece bu konuda bole ben evladım ıcın canını verecek bır anneyım..ama tedavıde olucam zaten dogumdan hemen sonra

ben dıger konularda saglıklıyım sadece bu konuda bole ben evladım ıcın canını verecek bır anneyım..ama tedavıde olucam zaten dogumdan hemen sonra

aslına bakarsanız tedavi olmanızı gerektirecek birşey yok. Telkinle de basarabilirsiniz bunu. Vicdansız eşinizi hayatınızın merkezinden cıkarın mesela. Kan da kan zar da zar diye tutturan boğazınıza sarılan bir adamın soyadını aldınız diye kendinizi aşağıda görmeyin. Yaşanması gerekiyordu yaşandı.

cıkmak zorundayım ıyıde kotude olsa yorum yapan herkesden allahrazaolsun frsat bulabılırsem gırecegım .allaha emanet olun bana dua edın ınsallah rabbım sızınde gonlunuze gore verır

Allah yar ve yardımcın olsun, insanın kafasıyla zoru olması zor bende panik ataklıyım ordan bilirim kah kızarak kah üzülerek bi dolu yorum yaptım ama biliyorum ki senin kafanda kurduğunu doktordan başkası çözemez doğumdan sonra bende panik atak için ilaçlı tedavime başlıcam :KK9:

aslına bakarsanız tedavi olmanızı gerektirecek birşey yok. Telkinle de basarabilirsiniz bunu. Vicdansız eşinizi hayatınızın merkezinden cıkarın mesela. Kan da kan zar da zar diye tutturan boğazınıza sarılan bir adamın soyadını aldınız diye kendinizi aşağıda görmeyin. Yaşanması gerekiyordu yaşandı.

evett o benı cok zorladı bu yola itti ama cok sevıyorum onu sucluluk duygusuylada mınnettarım...kader dıyorum bazen belkıde allah bunu bana sınav verdı kı ben de cok karsıydım ewlılık oncesı ılıskıye o gece denemem bıle hataydı kı olmadı korkudan vs....ama hayat bu hersey olabılıyor kı evlenene kadarda asla olmadı evlenıncede tam 1,5ay sonra olabıldı tedavıyle...

cok ortak arkadasımız vardı kendı faceımde gordum resmıne baktım yıne yalandan nısanlanmıs nekadar mutlu ben ıse hergun uzuluyorum neden bu adaletsız dıye ona sadece ölmedınmı ınsallah olursun gıbı seyler yazdım . Sahte face ı yemın ederım kocama ıhanet yada ona duydugum en ufak bır sevgı kırıntısı ıcın acmadım ... Nefretımı dıle getırmek ıcın yazdım. Ewet encok kalbım sınırden yazdıklarına uzuntuden kup kup atınca utandım bebegımın kalp atısıydı o anne bosver ben varım dıyordu bana. Yanlıs oldugunu bıldıgım vıcdan azabı duydugum ıcın actım faceı ve hemen kapattım cok ta pısmanım bes para etmezmıs daha cok moralım bozuldu belkı ona kotu davransam acım azalır sandım ama ne fayda. Hıc gecmeyecekkı :KK43::KK43:

o face eşinizden habersiz acmanız bile yanlış içinizde bişeyler taşımanızda yanlış
bana göre ihanett,ir
eşim yapsa eski eşine kıyamet kopartırım
konuyu okumadım ama yorumunuza göre söylüyorum

Allah yar ve yardımcın olsun, insanın kafasıyla zoru olması zor bende panik ataklıyım ordan bilirim kah kızarak kah üzülerek bi dolu yorum yaptım ama biliyorum ki senin kafanda kurduğunu doktordan başkası çözemez doğumdan sonra bende panik atak için ilaçlı tedavime başlıcam :KK9:

canın saolsun yorum yaptın konustuk azda olsa rahatladım belkı bırkacgun rahat edıcem sonra bırsey tetıklıcek gene baslıcak kesın yol tedavı bende kabul edıyorum ama suanda olamam dogumdan sonra ıse ılk ısım... tesekur ederım. yardımların ıcın..

o face eşinizden habersiz acmanız bile yanlış içinizde bişeyler taşımanızda yanlış
bana göre ihanett,ir
eşim yapsa eski eşine kıyamet kopartırım
konuyu okumadım ama yorumunuza göre söylüyorum

konusma seyrımız hakaret ve kin doluydu esımı aldatmak ıcın deıl kı pısmanda oldum konustuguma ve kımlıgımı acıklamadım bulusmak konusmak ıcın yazmadım. ben esımı asla aldatmam rabbım esırgesın.aradakı yazıları gormemıssınız oyuzden yanlıs anladınız sanıyorum

ben dogumdan sonra tedavı olacagım ve cocuguna zarar verıcek bır anne deılım saglıklıyım bu konuda obsesıfım tek benmı varım allahaskına bu durumda olan

Ben anne değilim bilmiyorum ama tam bir obsesifim. Tüm yasananlara rağmen bir şekilde hayata tutunuyorum ve dilerim ki siz de mükemmel bir evlat yetiştirin.

Ya arkadaşım sen zardan mı ibaretsin !

Kadınsın sen ötesi var mı ? Lütfen zar diyip diyip kendini tüketme.. -ki zaten bakireymişsin o öyle kolay bozulmuyor bozulduğunda ise kan az da olsa geliyor birşekilde. Özel bir muayyenehaneye gitmenin cenemesini çekiyorsun doktor para tuzağına düşürmüş seni.

2.ise eşin tam bir öküz. o ne demek sularınırsa kan gelmez diye ön sevişme yapmadan çullanmak ! Farkında mısın o gece damar patlamasından öldürebilirdi seni ? Hem bu vardığı kanı yaşanmışlıklarının olduğunu gösterir.(ki yanlış) Yani onun kendi deyimiyle KENDİ KİRLİYMİŞ. dinimizde eşittir zina iki cinse de eşit derece de haramdır. ve sen canı gönülden af dilemişsin ve bu yaratanla aranda. hiç bir kul bu konuda seni yargılayamaz.

ve birçok insan bekareti koruyup neler yaptığına şahit oluyoruz.senden hemde fazla fazla. lütfen geçmişi silin, isteyerekte yapılmış birşey değil tam olarak.
Artık kocanıza ve bebeğinize tam olarak adapte olun unutmayın herkesin bir nebze sakladığı şeyler vardır.

ben dogumdan sonra tedavı olacagım ve cocuguna zarar verıcek bır anne deılım saglıklıyım bu konuda obsesıfım tek benmı varım allahaskına bu durumda olan

ben sana olacağı söyleyeyim
ben neyim ki benim çocuğum ne diyeceksin
ona hiç bir şeyi layık görmeyeceksin
belki o hödüğün çocuğa yapacağı eziyetlerine göz yumacaksın
böylece kendin de çocuğun da çürüyüp gidecek

adım kadar eminim sen bu sorunu aş daha da kocanın yüzüne bakmazsın arkana bile bakmadan gidersin
kocan da 3 çocuklu boşanmış biriyle öle de güzel evlenir ki şaşar kalırsın
allahın hikmetinden sual olmaz

Son düzenleme:
ertesı gun ve kahve bır leke ben kaka gbı dusunmustum...doktorda oyle dedı zarar gormus ılıskıde esnerse kanama olmaz suphe uyandırır dedı ozamanda ben herseyı anlatrdm zaten saklayamazdım yuzune bakarak sorunca
geçmişi geçmişte bırak hamilesin yeni bi döneme giriyorsun gerekirse psikolojik destek al artık çocuğuna kanalize ol

X