vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

bu düşüncelerinizden kurtulamamanız bir hastalık bunu kabul etmelisiniz..

ben de ölmek istemiştim ..her akşam yatağa yatarken Allah ım bu sabah uyanmayı nasip etme diye dua ederek uyurdu..ama her sabah gözlerimi açtığımda yine yaşıyor bulurdum kendimi..

doktoru falan unutun..paranızı boş yere mi aldı..sizi kandırdı mı..bırakın bunun peşini..ya da eski sevgiliden öc alma isteğini.bunlar başınıza dert açmaktan başka bir işe yaramaz..daha da büyür olayınız..

doktor kandırdıysa günahı boynuna..sizin saflığınızı kullanmış.."gelmeseydin ,seni zorla mı getirdim..zorla mı paranı aldım..sen kabul ettin ben operasyon yaptım " diyecek..ve elinize hiç birşey geçmeyecek..ama bunu kabullenemiyorsanız..yine size önerim bir psikiyatsist...bu tek başınıza aşabileceğiniz bir problem değil ..

Son düzenleme:

doktor senden nefret edecek???
Allah aşkına ertesi gün unutacak seni doktor delirecem yaa fake mi bu konu

laf salatası yapmıyorum bebegım olana kadar tedavı oncesı derdımı anlatmaya rahatlamaya ıhtıyacım var sadece

bende eşime aşığım ama eşinizin size davrandığı gibi davransa hala ondan melek diye bahsedebilirmiydim bilmiyorum boğazını sıkmak ne demek ya ve siz bunu onun zar takıntısı vardı diye açıklıyorsunuz insanlık dışı birşey yapmış sizde ne güzel kılıf bulup kendinizi avutmuşsunuz bunca zaman. eşiniz size hergün dayak atsa olsun geçerli sebebi var diyeceksiniz herhalde bence zar takıntısı olan eşiniz değil sizsiniz doğum yapacaksınız hala doktor anlarmı diye düşünüyorsunuz kendinizi bu kadar eşinize adamayın

bak anladığım akadarıyla sen kendini o yaşadığın olaydan dolayı pis,aşağılık, hiç birşeyi haketmeyen biri olarak görüyosun...
ama ben dışardan bakan bir göz olarak asıl kocanın bu sıfatları hakettiğini dşünüyorum.
1. kocan senle evlendiğinde bakir miydi?
hayır değildi yoksa eski kız arkadaşının bakire olmadığını nerden bilecek?
yaptığın günah senin günahın. allah tövbe et ve bundan sonrası için iyi bir eş ve daha önemlisi anne olmaya bak.

yemın ederım oyle hssedıorum doktor hıssedınce benı sahtekar gıbı gorecek bebegı olmus bıde dıyecek aylardır aynı doktora gıdıyorum ayrıca tanıyor benı sankı bır anda tum ıyı dusuncelerı gıdecek gıbı gelıyor.merak etmeyın fake deıl konu...fake olsa bukadar ıcten olmazdı heralde

fake değil de kız ağır bi depresyon geçiriyo kendini fazlalık bi pislik gibi görünüyo o belli, psikologu geçtim psikiyatrilik vaka olduğunu düşünüyorum

laf salatası yapmıyorum bebegım olana kadar tedavı oncesı derdımı anlatmaya rahatlamaya ıhtıyacım var sadece

iyi de doktorun senden nefret etmesi vs bunlar çok dip şeyler. dr senden niye nefret etsin ki neden umrunda olasın ki?
onlar neleri görüyor neleri. kaldı ki onu ilgilendiren bir şey değil. kaldı ki bilim insanı bilimsel yönden bakar senin cinsel hayatını merak etmez emin ol.
sen kendin hariç herkes üzerine kurulu bir hayata tutunmaya çalışıyorsun.

esımın eskı sevgılısı memleketınde nısanlı ımıs ama saklamıs ondan dugunune bır hafta kala kacır benı ama bakıre deılım demıs aylarca cıkmıslar ama cınsellık yasamamıslar asırı boyutta kız kacır dedıgınde soylemıs oda guvenını yıtırmıs tek benım kocammı bu konuda takık bırsuru ınsan var bende taktım hastalık boyutunda. hergun tovbe edıyorum ama obur dunyada bıle olsa esımın ogrenıp benden nefret etmesınden cok korkuyorum ewet kendımı asagılık gıbı goruyorum bılecek herkes nefret edecek gıbı. o benı yonlendıren cocukluk arkadasım bana naber dıye mesaj atsa cevap yazarken aklıma gelıyor benım ıcın ne dusunuyor dıye ınsallah tedavı olunca azalıcak acılarım

tek derdin doktor tarafından ayıplanmamaksa sezeryanla çözersin bu işi. o zaman içindeki yangın biter mi?

tek derdin doktor tarafından ayıplanmamaksa sezeryanla çözersin bu işi. o zaman içindeki yangın biter mi?

ıcımdekı yangın tedavı olmadan bıtmeyecek ama doguma kadar acım hafıflesın dıye szlere ıcımı doktum tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

yani eşinde bişeyler yaşamış sen aşırı boyutta ne yaşadın ki

allah allah herkes kendine baksın
millet çok mu namuslu
o evleniyolar kırmızı duvakla dediklerin hiç mi bi şey yaşamadı
herkesin yaşadığı kendini ilgilendirir
bu bir günahsa insanın kendi günahı hesabını allaha verir
ben bu günahı işledim diye ömrü boyunca senin durumunda yaşamaz
kaldi ki kocan bunların hiçbirini haketmiyor

orası kesin, ilaçlı tedavi şart

ben bu konu harıc ınanın her konuda saglıklı dusunebılen bırıyım .. buyuk bır sehırde buyuk bır otelde muhasebe sefıyım dogumdan sonra gerı donecegım ama bu konu benı bıtırdı aklıma gelmedıgı zaman ben normal bırıyım ama bu konu benı bıtırıyor .

bana kendım dısında herkes namuslu gelıyor hatasız gelıyor baska kızlar neguzel korkusuzca evlenıyorlar soru ısaretsız dıye.. ama dıyorum ya kımse yazmadıkı bende yasadım senın gıbı bır olayı dıye etrafımdada yok bılmıyorum oyuzden tek ornek kendımım bu sıtede genıtal estetık kısmında goruyorum ama burda kımse ıtıraf etmıor sonra evlenınce bıtıyor onların vıcdanı nasıl duzeldı benım neden duzelmıyor

Şu psikolojiyle nasıl cocuk büyüteceksiniz?

sadece opusuyormus benım eşim evlılık oncesı herseye karsı ıdı dıyorum ya banada hıc dokunmadı evlenmeden

o kızlada evlenmeyi düşünmüş mü zamanında, düşündü ise neden onunla öpüştü hani evlilik öncesi herşeye karşıymış ya, düşünmedi ise neden elin kızıyla gönül eğledi, bu hoş bişey mi,bence eşinin melek olmadığını hatta standartların çok çok altında bi adam olduğunu kabul edersen kendine bu kadar yüklenmekten vazgeçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…