doktor farkederse dıye neden dusunuyorum benden nefret edecek doktor kucumseyecek dıye....gıdecegım evet tedavı olacagım farkındayım ben sadece sımdı gıdemıyorum oyuzden burda yardım ıstıyorum yerımde olsanız nasıl yenerdınız hıcmı aynı durumda olan yok allahaskına
peki bu pişmanlığın geçmesi için ne kadar ne ile diyet ödemeyi düşünüyorsun? yoksa kendini kendini mi yiyeceksin? nere kadar? yoksa sadece laf salatası mı yapıyorsun?
bir bebek bekliyorsun ona kanalize ol ve geçmişi geçmişe iade et derim.
doktor farkederse dıye neden dusunuyorum benden nefret edecek doktor kucumseyecek dıye....gıdecegım evet tedavı olacagım farkındayım ben sadece sımdı gıdemıyorum oyuzden burda yardım ıstıyorum yerımde olsanız nasıl yenerdınız hıcmı aynı durumda olan yok allahaskına
doktor senden nefret edecek???
Allah aşkına ertesi gün unutacak seni doktor delirecem yaa fake mi bu konu
doktor senden nefret edecek???
Allah aşkına ertesi gün unutacak seni doktor delirecem yaa fake mi bu konu
laf salatası yapmıyorum bebegım olana kadar tedavı oncesı derdımı anlatmaya rahatlamaya ıhtıyacım var sadece
bak anladığım akadarıyla sen kendini o yaşadığın olaydan dolayı pis,aşağılık, hiç birşeyi haketmeyen biri olarak görüyosun...
ama ben dışardan bakan bir göz olarak asıl kocanın bu sıfatları hakettiğini dşünüyorum.
1. kocan senle evlendiğinde bakir miydi?
hayır değildi yoksa eski kız arkadaşının bakire olmadığını nerden bilecek?
yaptığın günah senin günahın. allah tövbe et ve bundan sonrası için iyi bir eş ve daha önemlisi anne olmaya bak.
yemın ederım oyle hssedıorum doktor hıssedınce benı sahtekar gıbı gorecek bebegı olmus bıde dıyecek aylardır aynı doktora gıdıyorum ayrıca tanıyor benı sankı bır anda tum ıyı dusuncelerı gıdecek gıbı gelıyor.merak etmeyın fake deıl konu...fake olsa bukadar ıcten olmazdı heralde
fake değil de kız ağır bi depresyon geçiriyo kendini fazlalık bi pislik gibi görünüyo o belli, psikologu geçtim psikiyatrilik vaka olduğunu düşünüyorum
tek derdin doktor tarafından ayıplanmamaksa sezeryanla çözersin bu işi. o zaman içindeki yangın biter mi?
esımın eskı sevgılısı memleketınde nısanlı ımıs ama saklamıs ondan dugunune bır hafta kala kacır benı ama bakıre deılım demıs aylarca cıkmıslar ama cınsellık yasamamıslar asırı boyutta kız kacır dedıgınde soylemıs oda guvenını yıtırmıs tek benım kocammı bu konuda takık bırsuru ınsan var bende taktım hastalık boyutunda. hergun tovbe edıyorum ama obur dunyada bıle olsa esımın ogrenıp benden nefret etmesınden cok korkuyorum ewet kendımı asagılık gıbı goruyorum bılecek herkes nefret edecek gıbı. o benı yonlendıren cocukluk arkadasım bana naber dıye mesaj atsa cevap yazarken aklıma gelıyor benım ıcın ne dusunuyor dıyeınsallah tedavı olunca azalıcak acılarım
esımın eskı sevgılısı memleketınde nısanlı ımıs ama saklamıs ondan dugunune bır hafta kala kacır benı ama bakıre deılım demıs aylarca cıkmıslar ama cınsellık yasamamıslar asırı boyutta kız kacır dedıgınde soylemıs oda guvenını yıtırmıs tek benım kocammı bu konuda takık bırsuru ınsan var bende taktım hastalık boyutunda. Hergun tovbe edıyorum ama obur dunyada bıle olsa esımın ogrenıp benden nefret etmesınden cok korkuyorum ewet kendımı asagılık gıbı goruyorum bılecek herkes nefret edecek gıbı. O benı yonlendıren cocukluk arkadasım bana naber dıye mesaj atsa cevap yazarken aklıma gelıyor benım ıcın ne dusunuyor dıyeınsallah tedavı olunca azalıcak acılarım
orası kesin, ilaçlı tedavi şart
yani eşinde bişeyler yaşamış sen aşırı boyutta ne yaşadın ki
allah allah herkes kendine baksın
millet çok mu namuslu
o evleniyolar kırmızı duvakla dediklerin hiç mi bi şey yaşamadı
herkesin yaşadığı kendini ilgilendirir
bu bir günahsa insanın kendi günahı hesabını allaha verir
ben bu günahı işledim diye ömrü boyunca senin durumunda yaşamaz
kaldi ki kocan bunların hiçbirini haketmiyor
sadece opusuyormus benım eşim evlılık oncesı herseye karsı ıdı dıyorum ya banada hıc dokunmadı evlenmeden
Şu psikolojiyle nasıl cocuk büyüteceksiniz?