vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

cnm deme öyle su an onun psikolojisi cok bozuk birde hamile ve duygularını yazmış işte herkesn farklı hikayesi..destek olalım birbirimize nolur

cnm deme öyle su an onun psikolojisi cok bozuk birde hamile ve duygularını yazmış işte herkesn farklı hikayesi..destek olalım birbirimize nolur

ay ama nasıl sinirim bozuldu bir insan kendini nasıl bu kadar küçük görebilir, bi koca karısına nasıl bunları yapabilir ve bir kadın nasıl bunu "oh olsun bana" diye yorumlayıp benim kocam melek der. "En güzel hediye kan, merdivenden düşüp kızlığın bozulsa mahvolurum" diyip ilk gece boğazını sıkan, altin için kendisini döven adam için neden zarını diktirir? Neden evliyken eski sevgilisini faceten ekleyip adamın o iğrenç laflarına rağmen sadece nişanlanmasına üzülür kendi kendini yer. Esra eroldaki kadınların bakire olup olmadıklarını düşünüyorum diyor sanırım sinirlenince gözüm döndü konuyu okuyunca kaç kere yüksesk sesle "nasıl yani ya" dediğimi hatırlamıyorum. Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum "boş" kelimesi için ama başka ne denir bilmiyorum. Cahil desem değil jinekologu bilen okumuş iş sahibi bir hanım. Sinirimin patlama noktasıda o anal, oral yapan kadınları "akıllı" bulup bilemedim yapamadım demesi. Neyse yinede burdaki benim konuma yorum yapan ve hiçbir şekilde bana karşı kırıcı olmayan güzel hanımların hatrına şunları söylebilirim;

SEN DEĞERSİZ DEĞİLSİN. ET PARÇASINDAN İBARET DEĞİLSİN. bak bende yaptım bir hata ama allaşkına eğer bir kızın olursa bu zihniyetle yetiştirme. En kısa zamanda tedavi ol arkadaşım. Ve lütfen kocanı İlah kendinide köle olarak görmekten vazgeç.

Valla bayılcam.

Son düzenleme:

sakin ol cnm..hayat iste olmadık seyler düşünüyor insan can acısıyla...bende su anki psikolojimle öyle seyler dşünüyorum ki bakırköye yatırırsın tutup kolumdan:) tövbe tövbe valla hepimzn Allah yardımcısı olsun

canım senin yaptığın o uğruna psikolojini bozduğun olay inan ki değmez. Zaten kendine zarar vericek birşeyde yapmamışsın. Bana bu forum çok iyi geldi, kabullenip atlatıyorum sanırım buradaki hanımların fikirleri tavırları çok hoşuma gidiyo vallahi tabi azda olsa aklıma geldikçe üzülüyorum ama... inan senin kendini yıpratmana değmez mutlu olmaya bak, hakettiğini düşünüyorum :)

sende mutlu olmayo hakediyorsun kuzum içimzdeki bu pişmanlıkk bile bzm kötü insanlar olmadıımızı gösteriyor..sende yıpratma kendini belki ben o dediin zararı vermedm kendime ama ramak kalmıştı defalarca hemde vallahi burası banada iyi geliyor uykum var ama gidip yatamıyorum az daha surda konuşym kzlarla die

Bu nasıl bir düşünce yani bazı insanlar severekte birlikte beraber oluyor lütfen bu kadar kendi kendinizin psikolojisnizi bozmuşsunuz sizin kimsenin eleştirmesini iddiada bulunmasını yargılaması gerekmiyor gençllik hatası olmuş bune böyle ayrıca sizde o adam mutlumu Allah aşkına düzenli bi hayat yok eminim güvenebileceği biri bile yoktur. Ayrıca kusura bkmayın ama kocanız da hiç iyi biri değil ne o öle ilk gecede sulanmasınmışta bilmemneymiş bu nasıl bir saçma düşünce. Azıcık medeni olsa zaten sizin canınızı yakmamak için uğraşırdı boğazını sıkmakla değil!!!! bence kendi değerinizin farkına varın! en yakın zamanda hamilelikte de gidebilirsiniz bir psikologa gidin kesinlikle gerekirse hipnoz olursunuz ! Ayrıca kader diye bişey vardır eğer siz o zaman ilşkiye girip birde evlenme talihsizliğine girseyiniz şuan da sürekli aldatılan yada boşanmış kadın olucaktınız Allah kimseye taşıyamıycağı derdi yükü vermez herşey de bir yol göstericilik vardır !!

kadınlığımdan nefret ettim bu nasıl bi kafa kusura bakma ama söyleyecek hiç bişey bulamıyorum kurbanlık koyunmusun sen yok boğazına yapışmış yok sulanmasınmış yok döverken daha mutluymuş yok ilk dikiş olmamış yok ayağını jiletlemiş kan sürmüş tepe sersemi oldum
sen eğer illa bişey için vicdan azabı duymak istiosan sahte facele kandırdığın ilk sevgilin için duy evliyken ne gerek var böyle şeylere
o kadar zaman sonra facede onu araman çok enteresan

Sen hastalandiginda kocan seni hastaneye bile götürmek istemiyordu maç var diye! Kocan hiç birsey hak etmiyor! Ayrica seks yapmis bir kiz niye kötü bir es olsun ya? Gerçekten bazen artik laflariniza inanmiyorum. Bazen bu konu fake oldugunu yada baze seyleri sirf tepki almak için abartiginizi düsünüyorum. Yoksa insan bekareti bu kadar abartabildigini ve fiziksel ve duygusal bir sekilde siddete isteyerk maruz kaldigini gerçekten düsünemiyorum.

Bunlar yinede dogruysa bu konuda cevap yazmanin yerine piskolga gitmen daha iyi. Konu neredeyse 50 sayfa olacak ve halen bir gelisme yok.

hayattan soğuttun yaşam enerjimi aldın ayy bayılcam ALLAHIM sen akıl fikir ver şu kuluna

ya sanırım sizin işiniz gücünüz yok.. eşinize muhatçsınız. ne kadar aciz bir insansınız..Allah yardımcınız olsun.. ne bilim ben olsam eşime anlatırdım tabi eğer bu tarz birşeyin muhabbeti olursa misscofee arkadasa katılıyorum önemli olan beyinlerin yırtık olmaması..
neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? eğer iş güç sahibi iseniz kendinize işinize verin geçmişi unutun ve kendinizin değerli olduğunu unutmayın..
siz bu yaşam anlayışı ile daha çok ezilirsiniz..

evlilik öncesi bir ilişkiye girmişsiniz.. size bunları yaptığınız için kınamıyorum kızmıyorum.. aşık olmuşsunuz yuva kurmak istemişsiniz..

ancak benim anlamadığım kabul etmediğim şeyler var.

ilk dr gittiğinizde niçin eski erkek arkadaşınızı aradınız. olur mu olmaz mı sorusuna niye girdiniz..
ayrıca kızmıydım sonradan dikilmenin etksiyle mi oldu diye kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz.. ama siz o gün ciddi anlamda ilişkiye girmişsiniz. dr da size söylemiş. tamamen olmasa da yırtılma olmuş. olmuş yani.. eşinizle yaptığıınız da kan gelir veya gelmez bunun riskine girmemiş yapmanızı gerek görmüştür. veya tamemen yırtılma olmasa bile eşinizle yaptığınız da kan gelmeyecek kadar yırtılmış olabilir..

sonuçta yırtılmış ve o gece yaşanmış. kız olsanız ne fayda.. o ilişki olmuş.. bunun altından kendinizi iyi hissetmeye çalışmak için düşünmeyin.. çünkü mutlu olamazsınız..

eşinizle aranız iyi kötü neyse ama şu face girip sahte face açıp eski erkek arkadaşınızla tekrar konuşma yapınca kendinizi kötü hissetmediniz mi..

siz hala onu mu istiyorsunuz.. unutamadınız mı.. veya yarım kaldığı için bazı şeyler aklınız mı kaldı..

bence asla düşünmeyin onu unutun.. hayatınızı çocuğunuza adayın..

geçmişi düşünmeyin geleceğe bakın..

valla ben ilk defa duyduğum şeyler var.. erkek arkadaşının da eşinin de bu bayanın da düşüncelerinde yaptıklarında..burda okudum ve anlamadım. mantık nerede onu da bulamadım.

Son düzenleme:

misscoffeee, tatlımm hatırladım seni açtığın konundan.. Yorumlarına falan baktım şimdi ne güzel bak toparlamışsın kendini, seni böyle iyi gördüğüme o kadar çok sevindim ki anlatamam

Pınarın konusuna ara ara bakıyorum, yazıyorum yazıyorum siliyorum.. Ne desem ne söylesem bilemiyorum. Aslında çok da iyi bir kız bence, ama kafasında kurup kurup durduğu şeylerden bir türlü kurtulamadı gitti ne desen ne anlatsan belli bir süre sonra hep başa dönüyor.. Yardımcı olmak isteyip olamamak çok kötü..

Pınaaar ömrümüzü çürüttün burda ömrümüzü güzelim ne yaşandıysa yaşandı bitti gitti hepsi geride kaldı. Artık geçmişte yaşamayı bırak, bu düşüncelerle uğraşmaktan bu anı yaşayamıyorsun. İşine yoğunlaş, kitap oku, spora başla ( hamilesin yanlış bilmiyorsam, hem bebişe de iyi gelir yürüyüş yaparsan), sonra minik kuzucuk doğduğunda biz burdan teyzeleri, ablaları olarak yanaklarını ısıralım onun Bak hayatta ne güzel şeyler var , takılmışsın bozuk plak gibi hep aynı arabesk şarkı şu şarkının tarzını değiştirelim artık hepsi bir kanara bebeği de strese sokuyorsun geçmiş geçmişte kalmıştır bitmiştir gitmiştir bak aklına aynı düşünceler geldiğinde aklına şu tatlı smiley gelsin sevgiler....

Boş olduğumuzu neden düşündünüz ? Sizin yaşadığıniz çevre farklıdır bizimki farklıdır düşünce yapısi farklıdır..canımneden yyazdım biliormusun anal oral yapıp sonra ohh zarima bsey olmadı dyen çok var etrafimda bir kız arkadaşım telimle duvagimla namusumla çıktım evden kanamamda oldu ohh demisti çok zoruma gtmsti ve bunu diyen kız en az yirmi sevgilisiyle kizligini bozmadan ilişki yaşamış birisi..ben içten içe kendimi okdr kötü hssettmki bilmeden saçma sapan yaşadığım birşey hayatımı karartti.yorum için teşekkürler..

Canım ben faceden ekledim ama kinimi kusmak için çünkü ben hergün bunu düşünüp acı çekerken o neden çekmiyor neden bana bu acıyı yaşattı diye haklisin ama kendimi kötü hissediyorum elimde değil.jinekologa gtmeyi yıllar sonra akıl edebildim önce arkadasima sordum oda oo bir dünya kan gelmesi lazim içine sonuna kadar grmesi lazim deyince gtmedim doktora sonra netten arastrdm ama yıllarca ınan aklımda bole bişey yoktu ..

Ben bazen ölümu kurtulus olarak goruyorum düşün yaşama zevkim nekadar var

canımm çok tşk ederim :) evet bu forum bana çok iyi geldi vallahi kimse beni yargılamadı sanırım ondan. benimde toparlanasım varmış o yorumlardan sonra geçmişimi takarak yaşamak istemiyorum "beni kabul eden böyle etsin, etmeyene de saygı duyarım" moduna girdim artık bakalım nolucak..

inanki yaşadığım çevre çokta farklı değil. Yani neyi kastettiğini anlamadım ama doğuda yaşanan, töre adı verilen yada aşırı tutucu ailelere ve çevreye göre evet çok rahatım. O tarz biyerde yaşamıyorum şükür ki.. O anal oral yapıp teliyle duvağıyla evden çıktım bakireyim oh olsun diyen kadınlara denilecek hiçbir şey yok. Şahsen ben o tarz bir insana denk gelsem konuşmam, cvp vermeye bile tenezzül etmem ki zaten o kafada bir insan evlilikte de mutlu olamaz. Olcağını düşünmüyorum. Onun dışında ben neysem oyum. Bende yaptım hata ama inan doğru olan bunu kabullenmekte insanlar katil oluyor, anasını babasını dövüyor, 3 aylık bebeğini evde bırakıp tatile gidiyor. Bunların yanında belki bizimki hata bile değil. Hayatımızı karartma sebebi değil. Lütfen sende böyle düşün.

Niye kusucaksın kinini? kinini kusmaya bile değmediği sana verdiği cvplardan belli 5 kuruş bile etmeyen bir adam. ("adam" demem adamlara hakaret) Benimde geçmişimden hiç kimse acı çekmiyor. Başkaları acı çekmiyor diye ben mi acı çekicem? bu saçmalık olmazmı? valla açıkçası onlar sürünüp kan kussada, çok mutlu olsada zerre umrumda değil benim. Bu arada benim durumumda senin gibi olmuştu kan 1 gün sonra geldi sonraki ilişkimde tekrar geldi ama oda ilişkiden 2 saat sonra falan. Niye böyle oldu bilmiyorum ve jinekologa falanda gitmedim açıkçası. Sonuçta ben hata yaptım mı? yaptım. Bu hatayı yaparken kimse boğazıma bıçak dayadımı? hayır. Ben şimdi bunu yaptım diye dünyanın en rezil insanımı oldum? hayır. Lütfen kocana kendini ezdirmekten vazgeç. Güzelce bebeğini büyüt.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…