kadınlığımdan nefret ettim bu nasıl bi kafa kusura bakma ama söyleyecek hiç bişey bulamıyorum kurbanlık koyunmusun sen yok boğazına yapışmış yok sulanmasınmış yok döverken daha mutluymuş yok ilk dikiş olmamış yok ayağını jiletlemiş kan sürmüş tepe sersemi oldum
sen eğer illa bişey için vicdan azabı duymak istiosan sahte facele kandırdığın ilk sevgilin için duy evliyken ne gerek var böyle şeylere
o kadar zaman sonra facede onu araman çok enteresan
Bana kötü davrandiginda enaZindan günahimin keffaretinu ödediğimi hissediyordum evliliğimizin ilk dönemlerinde yoğun maddi problemler ve aile yüzünden şiddet vRdi sonra o kalmdi esim kabadir falan ama merhametlidir haftasonu ailem bizdeydi anne babama benden iyi davranıyor yemek yemeleri için elindenggeleni yapıyor sevdiği seyleri alıyor hazırlıyor .sahte facede eski sevgilimi kandirmadim ekledim direk yazdı zTn kimliğimi aciklamadim okadR tahmin etti yorumlar yazdı kendince canımi acıtan...gerek yok böyle şeylere haklısınız ama ogün kendimi çok kötü hissediyordum ben arama butonuyla onu aratip bakmadim çok ortak arkadaşımız olduğu için yanda önerilerde gordum baktım nisanlanmis kiskanmadim ama mutlu olmasını istemem bana o söyledigi sözlerden sonra hiç istemem benden çaldığı zamandan sonra onun bunu haketmedigini düşündüm onu eklerkenaasıl amacim kız arkadaşı ile konuşmak kendimi tanıtmadan onun kişiliğinden bahsetmekti ama kız dışarıdan eklenmiodu arkadaş ortak olunca ekleniodu sadece oyzdn onu ekledim ve o pislik yazınca olaylar benimde çok canımı acitacak şekilde gelişti.