Tatlım sen hala bu konuyla haşır neşirsin.
Sürekli geçmişe dönük açıklamalar yapıyorsun.
Bu seni üzmüyor mu ?
Tamam hata etmişsin,olmuş bitmiş.
Hayatımızda geride bırakmamız,kapatıp devam etmemiz gereken dönemler vardır.
Bu da onlardan biri.
Benim asıl dikkatimi çeken,sen çok fazla detay hatırlıyorsun.Bu hiç iyi değil.
İnsanlar genellikle hatalarını veya üzücü anılarını unutmak isterler.
Sense adım adım herşeyi hafızanda taze tutuyorsun.
Sürekli düşünmekten vazgeçersen,belki canını acıtan anıların bir nebze körelir.
Bu anlamda,bu konunun da giderek sana kötü geldiğini düşünüyorum.
Ve anlatılan gibi değil o gelen kan da ya iki ya üç damla...
Canim buraya tüm samimiyetimle yazdigimm halde yalancılıkla suçlamıyorum oyuzden açıklama yapıyorum.malesef hafızam çok iyi yengeç burcuyum.işyerinde ajanda diyorlardı bana ..
inanın siz buraya yorum attıkça ben tedirgin oluyorum...
bir gün kocanız bir şekilde bu konuya ulaşacak diye inanın ben korkuyorum oturduğum yerden... artık kapatın bence bu konuyu...
size buradan tam anlamıyla kimse yardımcı olamaz sadece kendinizi üzüyorsunuz... yapmanız gereken tek şey psikolojik yardım almak bu konunun başka türlü aşılması imkansız...
inanın siz buraya yorum attıkça ben tedirgin oluyorum...
bir gün kocanız bir şekilde bu konuya ulaşacak diye inanın ben korkuyorum oturduğum yerden... artık kapatın bence bu konuyu...
size buradan tam anlamıyla kimse yardımcı olamaz sadece kendinizi üzüyorsunuz... yapmanız gereken tek şey psikolojik yardım almak bu konunun başka türlü aşılması imkansız...
[/QUOTE
Vicdan dizisini izliyorum o bile beni kötü etkiliyor izleme ozMan dyeceksiniz ama izlemek istiyorum başka birseyde yok zaten tv da...hatta ordaki emre karakteri kızı videoya çekmeye çalışıyor diye nefret ettim ondan o eski sevgili pisligide biz oluşurken bi baktım telefonun kamerasına çekiyordu gözüm kapalı oldgu için sonradan görmüştüm demekki sapıkmis oda tabi sonra izin vermedim hep dikkat ettim...
Son sayfaları okumadım ama senin sürekli cevap yazdığını listeden görüyorum.Bir dönem burayı günlük gibi kullanmıştın,bakmıştım.
Ben sana en başta da yorum yazmıştım,psikoloğa gitmeni önermiştim.Hala aynı fikirdeyim.
İnanmayan olabilir,ters bulan olabilir,senin yerinde olsa farklı davranacağını düşünüp kızanlar olabilir.
Herkese tek tek açıklama yapmak sana ne kazandıracak ?
Söyler misin,herkes ikna olup "evet başka çaren yokmuş" dese,kendini daha iyi hissedecek misin ?
Ben söyleyim,hayır.O halde neden bu çaba ?
arkadaşım vajinismusu yenmek için çaba sarf etmişsin,bu psikolojiden kurtulmak içinde çaba sarf etmelisin..kendi kendine istediğin eziyeti yap ama eşin var ve anne olmak üzeresin sanırım bu durumda evladın için sağlıklı bir bireyolmak zorundasın..
gönlünü Allaha aç dualar et..asla başka biri ile face bile olsa sanalda olsa ilişki içine girme kafanda bu olayı bitirmek zorundasın...
ccccccciSen neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun ya anne olmayı haketmiyorum falan? Tamam hatalar yapmışsın. Eşinei doğruyu söylememişsin, sahte face acmıssın vs. falan ama eşinde bence cok sütten cıkmıs ak kasık değil. Dua et huzurlu olmayı dile tabi ki ama Allah'ın gücüne gider haketmiyorum deme
Miley cyrus sanırım bahsettgnz sanatçı. Evli degilim son sorduğunuz hakkında yorum yapamayacagım
Ben değersizim ne demek?!
Siz değerlisiniz tabii ki.
Ne yaşanmışsa yaşanmış. ''Geçmişte!!!''
Geçmiş,geçmiş ve bitmiştir.
Mutlu olmaya bakın..
Sağlık ve mutluluk dilerim ailenize..
Not: Kendi ailenize odaklanın ve artık kimseyi 'merak' etmeyin lütfen