Ben eşimin ailesini sevmiyorum bazen çok üzülüyorum onlarada diyormki ben bunlarin ogluna yalan söyledim evlendim başka biriyle evlendirselerdi çok mutlu olabilirdi gerçi esim benle evlendiği için mutsuz değilde ben hani kendimi ona layık görmediğim için öyle diyorum ama eşime göre ben iyi yemek yapmayida ogrendimmi tamamdir mükemmel bir esim aslinda..çünkü nisanda düğünde hiçbir zorluk çıkarmadım birçok şeyi kendi maasimla yaptim erkek tarafi annesi çoğu şeye ne gerek var ne gerek var diye söylendi üç odam var biri bomboş diğer odam kendi aldığım yatak odası diğeri salon ondada bir köşe koltuk tv yemek masası var.eşimin aldığı herseyi beraber ödedik benim Aldiklrmi ise düğünden önce ben ödedim yani kendi ailemi biraz keriz yerine koydum onlar ise kendini uyanık gördü ki esim hiç para biriktirmedi çalıştığını eve verdiği halde...ben zTen düğünden ucay önce doktora gittigmde kanama olmama ihtimalini öğrendim ya sanki o an orda yaşama sevincimi kaybettim hiçbirşey isteyemedim düğünüm kına gecem falan berbat geçti ama hala bedeli bitmedimi ki kendimi tuhaf hissediyorum...kısaca eşimin ailesini şöyle anlatayim tamam çok küçük biryerden gelmişler çok dar kafalilar aşırı cimriler falan ama beni severler ben saygısizlik yapmam ama böyle anne baba yi zorda kalmadikca demem...ailesi aşırı cimri çok yakın oturuyoruz bizi yemeğe çağırırlar ama gelirken mutlaka Bisey sipariş verirler eli boş Gitsen laf sokarlar..bjrkere acele girmiştik abisi sizin getirdiğin koladan acinda içelim dedi kola getirmedik diye..
Şimdi Bebegimiz olcak mesela hicbisey almadiklri gibi ilk frsatta eşimden para koparmaya bakiyorlar annesi pazara gidicekti mesela esim anne bizede roka al dedi hemen parasını istedi ki öğrendikki parası varmış diğer oğluyla tesadüfen konuşurken duyduk..yani cimriler çok fena.hastaneye gidicekmis Kayinvalidem emri baki yaptı bana beraber gidelim diye uzakta bi hastane dört vesait .taksiyle gidilicek mecbur ve beni cagirioki ihale bana kalsın cahil ama bir okadar uyanık..ben suan doğum iznindeyim maaş alamiorm elimdeki para da hemen btsin istemiorm bebek için saklayım istiorm ama bole durumlar cikior.ve esim dışında üç erkek kardeş daha var ama esim artık o evde değil dye esimdende faydalanmak istiyorlar ..bebeğimizi hiç düşünmüyorlar eşimi sürekli pes ve maç izlemeye cagiriyorlar gelirken çekirdek al kola al dye tembihleyip Tamam çok para değil belki ama tavırları hoş değil biz onlar bize gelinceoöyle yapmıyoruz...ve çok dusunceszler eşimi zırt pırt çağırıolar evde sürekli yalnızim..bazen bu insanlara çok kızıyorum bazen ise çok utaniyorum oğullarına yanlış yaptım diye ama sonrada diyorumki bende bilmiyordum nisanlanana kadar ayrilsaymjs benden ki ben ondan defalarca ayrılmıştım ama bırakmadı bugün bes sene oldu tam ilişkimiz...ailesine karşı tavrımı nasıl korumaliyim onlara karşıda suçlu hissediyorum kendimi ama bu cahillikleri falan canıma tak ediyor ..siz ne düşünüyorsunuz ??
Şimdi Bebegimiz olcak mesela hicbisey almadiklri gibi ilk frsatta eşimden para koparmaya bakiyorlar annesi pazara gidicekti mesela esim anne bizede roka al dedi hemen parasını istedi ki öğrendikki parası varmış diğer oğluyla tesadüfen konuşurken duyduk..yani cimriler çok fena.hastaneye gidicekmis Kayinvalidem emri baki yaptı bana beraber gidelim diye uzakta bi hastane dört vesait .taksiyle gidilicek mecbur ve beni cagirioki ihale bana kalsın cahil ama bir okadar uyanık..ben suan doğum iznindeyim maaş alamiorm elimdeki para da hemen btsin istemiorm bebek için saklayım istiorm ama bole durumlar cikior.ve esim dışında üç erkek kardeş daha var ama esim artık o evde değil dye esimdende faydalanmak istiyorlar ..bebeğimizi hiç düşünmüyorlar eşimi sürekli pes ve maç izlemeye cagiriyorlar gelirken çekirdek al kola al dye tembihleyip Tamam çok para değil belki ama tavırları hoş değil biz onlar bize gelinceoöyle yapmıyoruz...ve çok dusunceszler eşimi zırt pırt çağırıolar evde sürekli yalnızim..bazen bu insanlara çok kızıyorum bazen ise çok utaniyorum oğullarına yanlış yaptım diye ama sonrada diyorumki bende bilmiyordum nisanlanana kadar ayrilsaymjs benden ki ben ondan defalarca ayrılmıştım ama bırakmadı bugün bes sene oldu tam ilişkimiz...ailesine karşı tavrımı nasıl korumaliyim onlara karşıda suçlu hissediyorum kendimi ama bu cahillikleri falan canıma tak ediyor ..siz ne düşünüyorsunuz ??