vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Ben eşimin ailesini sevmiyorum bazen çok üzülüyorum onlarada diyormki ben bunlarin ogluna yalan söyledim evlendim başka biriyle evlendirselerdi çok mutlu olabilirdi gerçi esim benle evlendiği için mutsuz değilde ben hani kendimi ona layık görmediğim için öyle diyorum ama eşime göre ben iyi yemek yapmayida ogrendimmi tamamdir mükemmel bir esim aslinda..çünkü nisanda düğünde hiçbir zorluk çıkarmadım birçok şeyi kendi maasimla yaptim erkek tarafi annesi çoğu şeye ne gerek var ne gerek var diye söylendi üç odam var biri bomboş diğer odam kendi aldığım yatak odası diğeri salon ondada bir köşe koltuk tv yemek masası var.eşimin aldığı herseyi beraber ödedik benim Aldiklrmi ise düğünden önce ben ödedim yani kendi ailemi biraz keriz yerine koydum onlar ise kendini uyanık gördü ki esim hiç para biriktirmedi çalıştığını eve verdiği halde...ben zTen düğünden ucay önce doktora gittigmde kanama olmama ihtimalini öğrendim ya sanki o an orda yaşama sevincimi kaybettim hiçbirşey isteyemedim düğünüm kına gecem falan berbat geçti ama hala bedeli bitmedimi ki kendimi tuhaf hissediyorum...kısaca eşimin ailesini şöyle anlatayim tamam çok küçük biryerden gelmişler çok dar kafalilar aşırı cimriler falan ama beni severler ben saygısizlik yapmam ama böyle anne baba yi zorda kalmadikca demem...ailesi aşırı cimri çok yakın oturuyoruz bizi yemeğe çağırırlar ama gelirken mutlaka Bisey sipariş verirler eli boş Gitsen laf sokarlar..bjrkere acele girmiştik abisi sizin getirdiğin koladan acinda içelim dedi kola getirmedik diye..
Şimdi Bebegimiz olcak mesela hicbisey almadiklri gibi ilk frsatta eşimden para koparmaya bakiyorlar annesi pazara gidicekti mesela esim anne bizede roka al dedi hemen parasını istedi ki öğrendikki parası varmış diğer oğluyla tesadüfen konuşurken duyduk..yani cimriler çok fena.hastaneye gidicekmis Kayinvalidem emri baki yaptı bana beraber gidelim diye uzakta bi hastane dört vesait .taksiyle gidilicek mecbur ve beni cagirioki ihale bana kalsın cahil ama bir okadar uyanık..ben suan doğum iznindeyim maaş alamiorm elimdeki para da hemen btsin istemiorm bebek için saklayım istiorm ama bole durumlar cikior.ve esim dışında üç erkek kardeş daha var ama esim artık o evde değil dye esimdende faydalanmak istiyorlar ..bebeğimizi hiç düşünmüyorlar eşimi sürekli pes ve maç izlemeye cagiriyorlar gelirken çekirdek al kola al dye tembihleyip Tamam çok para değil belki ama tavırları hoş değil biz onlar bize gelinceoöyle yapmıyoruz...ve çok dusunceszler eşimi zırt pırt çağırıolar evde sürekli yalnızim..bazen bu insanlara çok kızıyorum bazen ise çok utaniyorum oğullarına yanlış yaptım diye ama sonrada diyorumki bende bilmiyordum nisanlanana kadar ayrilsaymjs benden ki ben ondan defalarca ayrılmıştım ama bırakmadı bugün bes sene oldu tam ilişkimiz...ailesine karşı tavrımı nasıl korumaliyim onlara karşıda suçlu hissediyorum kendimi ama bu cahillikleri falan canıma tak ediyor ..siz ne düşünüyorsunuz ??

Çok yalnızım.ve hala buyuzden belki eskyi geçmiş hatalarımi düşünüyorum ben bunu hakettim dye yalnız kaldıkça kuruyorum..:KK43:( abim evlendi yakin zamanda allah mesut etsin tabi...sorunsuz geçsin hep evlilikleri ama abim yanından ayrılmaz bir dediğini iki etmez kız her eşyayı aldırdı oda biraz fazla abarttı ama cani sagolsun :)) yani biz toplamda 20bine evlendik ki ben çalışıyordum beraber ödedik ama abimler 40bine mal oldu ki abimin birikimi vardı 20bin .20binde borclandilar ...ki kız çalışmıyor ilk sevgilisi abim.diyorum kendimi onla kiyaslayinca ama onun ilk sevgilisi birl abimdi ben pisligin biriydim ama bu pisligede merhametim aşkım yüzünden bulastim bukadar yalnız kalmak kaderim olmamalıydı ..başkalarının evlilkleri ile kendimi kiyaslamaktan bıktım ama elimde değil...sonuçtada hep şunu düşünuyorum.onlarin zarı vardı benim. Yoktu bunu esim.bilmesede allah ve ben biliyorduk ve sonucuda bu diye.nasil kurtulcam milletle kendimi kiyaslamaktan

Çok yalnızım.ve hala buyuzden belki eskyi geçmiş hatalarımi düşünüyorum ben bunu hakettim dye yalnız kaldıkça kuruyorum..:KK43:( abim evlendi yakin zamanda allah mesut etsin tabi...sorunsuz ge.Resûl-i Ekrem Efendimiz’in (sallallâhu aleyhi ve sellem): “Günahından tam olarak dönüp tevbe eden, onu hiç işlememiş gibidir. Allah bir kulunu sevdiği zaman artık ona günahı zarar vermez.”sin hep evlilikleri ama abim yanından ayrılmaz bir dediğini iki etmez kız her eşyayı aldırdı oda biraz fazla abarttı ama cani sagolsun :)) yani biz toplamda 20bine evlendik ki ben çalışıyordum beraber ödedik ama abimler 40bine mal oldu ki abimin birikimi vardı 20bin .20binde borclandilar ...ki kız çalışmıyor ilk sevgilisi abim.diyorum kendimi onla kiyaslayinca ama onun ilk sevgilisi birl abimdi ben pisligin biriydim ama bu pisligede merhametim aşkım yüzünden bulastim bukadar yalnız kalmak kaderim olmamalıydı ..başkalarının evlilkleri ile kendimi kiyaslamaktan bıktım ama elimde değil...sonuçtada hep şunu düşünuyorum.onlarin zarı vardı benim. Yoktu bunu esim.bilmesede allah ve ben biliyorduk ve sonucuda bu diye.nasil kurtulcam milletle kendimi kiyaslamaktan

Pişmansiniz ve inançlı bir insansiniz ki zinanin buyuk haram oldugunun farkında olup, kul hakkina da inanıp sürekli kafanızda sorguluyorsunuz söyle mi boyle mi? ALLAH tabii cazalandiracak hakettim falan diyorsunuz. Ama peygamberimiz ne diyor "Günahından tam olarak dönüp tevbe eden, onu hiç işlememiş gibidir.Allah bir kulunun sevdiği zaman, ona artık günahı zarar vermez".. Rabbimiz büyük, o cok yüce cok merhametli. Elbette cezalandirici da ama merhameti her şeyden büyük. Artik olan oldu, paranoyaklik derecesinde her olayi bu gunahiniza baglarsaniz, cok daha buyuk skntilarla
ugrasabilirsiniz. Allah korusun sagliginizdan olacaksiniz. Tevbe edin, dua edin. Allah eşinize de size de hidayet ve mutluluk huzur versin inşallah.

üşenmedim okudum kırküç sayfayı =)

samimi olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim. yazdıklarınız çelişkilerle dolu. ilk mesajda kendinizden ne kadar nefret ettiğinizden, ne kadar kötü bir insan olduğunuzdan bahsediyordunuz, ama birisi size hatalı olduğunuzu söylediğinde 'ama öyle olmadı da böyle olduydu' filan diye aynı anlamsız şeyleri tekrar tekrar yazıp kendinizi savunuyorsunuz. 'yazılanlar iyi geldi, artık kendimi suçlamıyorum' filan yazıp ardından birkaç saat yeni yorum yazılmazsa birileri yorum yazana kadar -sanırım konuyu açık tutmak için- ne kadar kötü, berbat durumda olduğunuzdan bahsediyorsunuz. bu kırküç sayfa boyunca daha bir sürü çelişki gördüm ama tek tek yazmayacağım.

tamam, bekaretin çok önemli olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. maalesef ülkemizde bir çok kadın ne kadar eğitimli de olsa bu konuyu hala kafasına takıyor. kesinlikle bunun doğru olduğunu düşünmüyorum, hatta bana kalsa evlilik kurumu başlı başına saçmalık (kimse alınmasın). ama 'sız sız olun evlenmeden asla ama asla kımsenın sızın aşkınızdan olsede ısrarına gelmeyın...cocuklarınızın babasına haksızlık etmeyın' ne demektir ya? siz burada bize evlilik öncesi ilişkinin ne kadar yanlış olduğunu söylüyorsunuz, ne hakla? sizin tecrübeniz kötü olmuş olabilir ama 'çocuklarınızın babasına haksızlık etmeyin' ne demek? ayrıca bu kafa yapısındaki biri, bu durumu söylediği kadar takıntı haline getirmiş biri, nasıl oluyor da birkaç gün içinde kendi deyiminizle birden 'bilinçleniyor' anlayamıyorum. hele o ilk mesaj, bir paragraflık şeyi uzattıkça uzatıp yarım sayfa yazı yazmışsınız. eşiniz sizinle ilgilenmiyor, arkadaşınız da yok diye (ki o arkadaşlar konusu da ayrı bi acayiplik ya, neyse) canınız sıkıldı, ilgi çekmeye mi çalışıyorsunuz? o kadar sert üslupla yazılan mesajlara karşı bu kadar hoşgörülü olmanız da beni paranoyakça düşüncelere itiyor.

üşenmedim okudum kırküç sayfayı =)

samimi olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim. yazdıklarınız çelişkilerle dolu. ilk mesajda kendinizden ne kadar nefret ettiğinizden, ne kadar kötü bir insan olduğunuzdan bahsediyordunuz, ama birisi size hatalı olduğunuzu söylediğinde 'ama öyle olmadı da böyle olduydu' filan diye aynı anlamsız şeyleri tekrar tekrar yazıp kendinizi savunuyorsunuz. 'yazılanlar iyi geldi, artık kendimi suçlamıyorum' filan yazıp ardından birkaç saat yeni yorum yazılmazsa birileri yorum yazana kadar -sanırım konuyu açık tutmak için- ne kadar kötü, berbat durumda olduğunuzdan bahsediyorsunuz. bu kırküç sayfa boyunca daha bir sürü çelişki gördüm ama tek tek yazmayacağım.

tamam, bekaretin çok önemli olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. maalesef ülkemizde bir çok kadın ne kadar eğitimli de olsa bu konuyu hala kafasına takıyor. kesinlikle bunun doğru olduğunu düşünmüyorum, hatta bana kalsa evlilik kurumu başlı başına saçmalık (kimse alınmasın). ama 'sız sız olun evlenmeden asla ama asla kımsenın sızın aşkınızdan olsede ısrarına gelmeyın...cocuklarınızın babasına haksızlık etmeyın' ne demektir ya? siz burada bize evlilik öncesi ilişkinin ne kadar yanlış olduğunu söylüyorsunuz, ne hakla? sizin tecrübeniz kötü olmuş olabilir ama 'çocuklarınızın babasına haksızlık etmeyin' ne demek? ayrıca bu kafa yapısındaki biri, bu durumu söylediği kadar takıntı haline getirmiş biri, nasıl oluyor da birkaç gün içinde kendi deyiminizle birden 'bilinçleniyor' anlayamıyorum. hele o ilk mesaj, bir paragraflık şeyi uzattıkça uzatıp yarım sayfa yazı yazmışsınız. eşiniz sizinle ilgilenmiyor, arkadaşınız da yok diye (ki o arkadaşlar konusu da ayrı bi acayiplik ya, neyse) canınız sıkıldı, ilgi çekmeye mi çalışıyorsunuz? o kadar sert üslupla yazılan mesajlara karşı bu kadar hoşgörülü olmanız da beni paranoyakça düşüncelere itiyor.

Sabrinizdan dolayi tebrik ederim sizi hepsini okumussunuz ayrıca teşekkür ederim..ama ben zTen yazdım bir mutlu hissediyorum bir mutsuz .mutsuz oluncada hemen o olaya bagliyorum elimde olmadan.birileri iyi Bisey yazdığında evet kendimi iyi hissediyorum okadar kotu biri değilim diyorum ama sonra etrafimda bekaret konulari konusulunca kendimi çok kötü hissediyorum bu dengesiz tavrım buyuzden.ayrıca sürekli konu açmak istemiyorum kötü oldukça buraya yazip paylasiyorum..evlilik öncesi iliskinin kendi fikrimde doğru olmadığını söylüyorum sonra üzülen yine kadınlar oluyor diye üzülmesinler diye sadece bir öneri çünkü hala genital estetik bölümunde görüyorsunuz intihar edicem yada fleb olucak diye yaziyorlar bunlar olmasın diye yazdım.sert üslupla yazanlarada kızmaya hakkım yok ben buraya yazdim yani illaki iyi kötü eleştiri gelicek herkesin fikrine saygı duyuyorum...sizede teşekkür ediyorum yorumunuzdan dolayı...buarada dikkat çekmeye çalışmıyorum tek paylasabildigim yer burası arkadaşim.falan iş ten uzak olduğum için suan kalmadı ki anlatamamda zaten hatta bilenleride hayatimi çıkarmak istiyorum nedense :KK43:( birini çıkardım Dgerini çıkarmam çok zor çocukluk arkadaşım ve yapamam ki o hiç düşünmüyor yargılamiyor beni ben ise onun benm hakkmda kötü düşündüğünü düşünüyorum.celiskilerim var haklisiniz ama elimde değil kendimi çok suçluyorum :KK43:

Pişmansiniz ve inançlı bir insansiniz ki zinanin buyuk haram oldugunun farkında olup, kul hakkina da inanıp sürekli kafanızda sorguluyorsunuz söyle mi boyle mi? ALLAH tabii cazalandiracak hakettim falan diyorsunuz. Ama peygamberimiz ne diyor "Günahından tam olarak dönüp tevbe eden, onu hiç işlememiş gibidir.Allah bir kulunun sevdiği zaman, ona artık günahı zarar vermez".. Rabbimiz büyük, o cok yüce cok merhametli. Elbette cezalandirici da ama merhameti her şeyden büyük. Artik olan oldu, paranoyaklik derecesinde her olayi bu gunahiniza baglarsaniz, cok daha buyuk skntilarla
ugrasabilirsiniz. Allah korusun sagliginizdan olacaksiniz. Tevbe edin, dua edin. Allah eşinize de size de hidayet ve mutluluk huzur versin inşallah.

Aminn teşekkür ederim sizin icinde hayat guzelliklerle dolu olsun insallah.tövbe ediyorum dualar ediyorum insallah kabul olur öbür dünyada bile bu konuda yüzyüze gelmek istemiyorum eşimle :KK43:

valla ben senin yaşadığın olaya değil eşinin ilk gecedeki tavrına takıldım yuh oha çüş............... ne diyimki:KK47::KK47::KK47:

tövbe eden, günahı hiç işlememiş gibidir.. artık unutun o olayı üzerinden yıllar geçmiş,kendinizi o kadar da kötü hiçbirşeye layık olmayan biri gibi görmeyin.sonuçta hiçkimse mükemmel değildir unutmayın, neyseki tam ilişki olmamış o zaman,en azından bu yönle rahat olun..zarınız esnekmiş.......... neyse ya bırakın bence bu düşünceleri siz mükemmel bir anne olun,oğlunuza erkek olduğu için ileride kızları basite almaması gerektiğini anlatın,kimsenin canını yakmamasını anlatın.. ben yaşadım başkası yaşamasın gibi.. ama unutun artık

yazmıcaktım ama dayanamadım senın durumun artık tedavılık olmus sureklı kendını aşagılıyorsun cok onem verdıgın eşin hanı kendını layık bulmadıgın eşin varya esas bence o senı haketmıyor!!!! kadınları bır zardan ıbaret goren dayak atan kaba saba bır ınsan!! kendıne gel artık lutfen mantıklı bı dusunmeye calıs

yaşadığınız acının sebebi bence yaşadıklarınız değil, sağlıklı olmayan bakış açınız. hayatta kimse kimseden daha temiz ya da günahsız değil. kim bilir eşinizin sizden sakladığı neleri var? hepimiz için bu böyledir. eşinizi yücelteceğinize kendinize biraz değer verin lütfen. siz gereksiz bir kızlık zarından ibaret değilsiniz. içinde bulunduğunuz toplum ve hatta eşiniz böyle düşünse bile siz düşünmemelisiniz. siz bir insan, bir bireysiniz.

her şeyden önemlisi kendinizi sevin! her şeye rağmen sevin. siz kendinizi sevmezseniz, sizi gerçekten kim sever başka?

Kızlar yorumlarınızdan ve iyi dileklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim bugün COk zor bigun gecirdim Hemoroid sancim tuttu çok kötüydü ellerim tüm vücudum titredi eşimi zar zor aradım annesinden maç izliodu çağırdim hastaneye gittik baya söylendi pzar pazar hastami olunur nöbetçi eczane aratıyorsunndoktor kalabalık vs ama sukur sonra doktoruN verdigi fitille sancim kesildi valla en değerli şey sağlık insan o an hicbsey düşünemiyor ki bide hamileyken iki can için birden dua ediyor insan aklına başka birşey gelmiyor şükürler olsun şimdi çok iyiyim...ama bugün ne ayakta durabiliyordum ne oturabiliordum sancidan aslnda Hemoroidden amelyt olmstm ama tekrarladi hamilelikte acilde pek müdahale edemediler ama ciddi şekilde kendi doktorumla konuşmam lazım bunu doguma kadar nolcak bakalım üç büyük meme yapmış ve çok ağrı yapıyor kabiz olmamama rağmen hamilelikte nüksetti ışte :KK43:((

Şuraya ibret olsun diye yazdım goya hemde biraz olsun vicdan azabim azalsin diye ama nasıl olurda hala 18yasinda ilişki düşünülür ve buraya konu açılır aklım almıyor :KK43:(( ilişkiye giremeyenler vajinismus olanlar zorlarken denerken kızlık bozuluyor benim gibi yapamadık nasolsa olmadı sanılmasın bozulmuş olabiliyor :KK43:(

Kara gün Bugun...o pisligin babasının ölüm yildonumu benim ise ona daha çok baglandigim destek olduğum gün sene 2006 idi 26 aralık 2006.felaketim ise 13subat 2007 ...babası olecegine o olse enazindan iyi hatırlardim hayatımı mahvettigini değil....beddua edemiyorum Allah korkuma ama bana soyledigi o sözleri ödemesini isterim tabi Allahtan tamam hatayı yapmasina ben izin verdim ama o sözleri etmesini affedemiyorum...kacgundur evimden ayrı kocamdan uzagim yüzüne bakmadigim için rahatim ama acim arada zonkluyor tabi yine ...ama kokusunuda ozlemedim değil :KK43:( yarın evime dönmeliyim güç ver Allahim kocamdan utanmadan azap duymadan sarilayim boynuna hasret gidereyim..

Kara gün Bugun...o pisligin babasının ölüm yildonumu benim ise ona daha çok baglandigim destek olduğum gün sene 2006 idi 26 aralık 2006.felaketim ise 13subat 2007 ...babası olecegine o olse enazindan iyi hatırlardim hayatımı mahvettigini değil....beddua edemiyorum Allah korkuma ama bana soyledigi o sözleri ödemesini isterim tabi Allahtan tamam hatayı yapmasina ben izin verdim ama o sözleri etmesini affedemiyorum...kacgundur evimden ayrı kocamdan uzagim yüzüne bakmadigim için rahatim ama acim arada zonkluyor tabi yine ...ama kokusunuda ozlemedim değil :KK43:( yarın evime dönmeliyim güç ver Allahim kocamdan utanmadan azap duymadan sarilayim boynuna hasret gidereyim..

Etrafimda evlendiginde bakire olan insanları çok kıskanıyorum herşeyin en iyisini hakettiğini düşünüyorum evlilikte onlarin. Etrafımdaki arkadaşlarım hep kızlıklarini koruyarak biseyler yaşadı ve oyle evlendiler onları kiskaniyorum ozeniyorum onlar gibi akıllı olamadım diye elimde deil.. :KK43:

Etrafimda evlendiginde bakire olan insanları çok kıskanıyorum herşeyin en iyisini hakettiğini düşünüyorum evlilikte onlarin. Etrafımdaki arkadaşlarım hep kızlıklarini koruyarak biseyler yaşadı ve oyle evlendiler onları kiskaniyorum ozeniyorum onlar gibi akıllı olamadım diye elimde deil.. :KK43:

Arkadasım lutfen kendını dusun bıraz da ya ...arkadaslarını, kocanı duusnecegıne kendını dusun... yıpratma kendını bu kadar bak sonu ıyı degıl...kendı kendını telkin et... Allah buyuk

bi gün şu siteye cok iyiyim yazıcaz ikimiz de, Allah ın izniyle!... ama inanıyorum bebeğin doğunca onunla ilgilenmek sana cok iyi gelicek buna sende inan ..

Arkadasım lutfen kendını dusun bıraz da ya ...arkadaslarını, kocanı duusnecegıne kendını dusun... yıpratma kendını bu kadar bak sonu ıyı degıl...kendı kendını telkin et... Allah buyuk

Canim oyle bir şey ki bu stresten cigerlerimde rahatsızlık oldu ondan kurtuldum tiroid çıktı ve tek sebebi bu..tam unutuyorum diyorum bise oluyor kiyasliorm baskasyla.benim kocam hakederdi el değmemiş kızı bak su bile okdr pislik adamdı tertemiz kızla evlendi dye kocama üzülüyorum tam unuttum diyorum bişey çıkıyor gene aklıma gelior .

bi gün şu siteye cok iyiyim yazıcaz ikimiz de, Allah ın izniyle!... ama inanıyorum bebeğin doğunca onunla ilgilenmek sana cok iyi gelicek buna sende inan ..
İnsallah canim insallah....dün korkunç bir rüya gordum bebegimin babası kocam deil o pislikmis ve kimse bilmiormus kan ter içinde uyandım korkunçtu sonra Allaha sukrettim o pislikle evli deilim ondan çocugum asla olmayacak o bir daha asla elimi tutamayacak yüzümu göremeyecek diye rüya çok kötüydü ama sukrettim başıma daha kötü şeyler gelmeden acida olsa onun gerçek yuzunu görüp kurtuldum yollarimiz ayrıldı ve başkasıyla evliyim..

Bu forumda ilk kez böyle bir yorum yapıyorum ki bilen bilir beni açtığım konudan. Hani demişsiniz ya benimle aynı durumu yaşayan var mı ilişki konusunda diye? evet sizinle hemen hemen aynı şeyi yaşadım hanfendi benimde 1 gün sonra geldi kanamam ve evli değilim. Yalnız özür dileyerek söylüyorum hayatımda siz ve eşiniz kadar boş insan görmedim. Birde millet oral yapıyor anal yapıyor bakireliğini korumak için ben bilemedim yapamadım yazıp üzgün ifadesi koymuşsunuz. Tövbe estafurullah Allah zarı yırtık kızları değil sizin gibi beyni yırtık insanları islah etsin.

İnsallah canim insallah....dün korkunç bir rüya gordum bebegimin babası kocam deil o pislikmis ve kimse bilmiormus kan ter içinde uyandım korkunçtu sonra Allaha sukrettim o pislikle evli deilim ondan çocugum asla olmayacak o bir daha asla elimi tutamayacak yüzümu göremeyecek diye rüya çok kötüydü ama sukrettim başıma daha kötü şeyler gelmeden acida olsa onun gerçek yuzunu görüp kurtuldum yollarimiz ayrıldı ve başkasıyla evliyim..[/QUOT

beterin beteri var cnm Allah esirgesin.bardağın dolu tarafına bakmayı öğrenicez zamanla inşallah... bende hep rüyalar görüyorum sacma sapan ama bunlarda geccek.bide sen hamilesn ya hamileyken korkuturlar der eskiler ondan oluyordur.okuyup üfle yatarken mutlaka.bak sen su an benden daha önemlisin karnında bi can var ve ona eziyet etme nolursun snn tiroidin canını yakmaz ama ona bişey olursa keske takmasaydm dersm o yuzden bi anne adayı olarak daha güclü olmalısın

X