kadınlığımdan nefret ettim bu nasıl bi kafa kusura bakma ama söyleyecek hiç bişey bulamıyorum kurbanlık koyunmusun sen yok boğazına yapışmış yok sulanmasınmış yok döverken daha mutluymuş yok ilk dikiş olmamış yok ayağını jiletlemiş kan sürmüş tepe sersemi oldum
sen eğer illa bişey için vicdan azabı duymak istiosan sahte facele kandırdığın ilk sevgilin için duy evliyken ne gerek var böyle şeylere
o kadar zaman sonra facede onu araman çok enteresan
Sen hastalandiginda kocan seni hastaneye bile götürmek istemiyordu maç var diye! Kocan hiç birsey hak etmiyor! Ayrica seks yapmis bir kiz niye kötü bir es olsun ya? Gerçekten bazen artik laflariniza inanmiyorum. Bazen bu konu fake oldugunu yada baze seyleri sirf tepki almak için abartiginizi düsünüyorum. Yoksa insan bekareti bu kadar abartabildigini ve fiziksel ve duygusal bir sekilde siddete isteyerk maruz kaldigini gerçekten düsünemiyorum.
Bunlar yinede dogruysa bu konuda cevap yazmanin yerine piskolga gitmen daha iyi. Konu neredeyse 50 sayfa olacak ve halen bir gelisme yok.
ya sanırım sizin işiniz gücünüz yok.. eşinize muhatçsınız. ne kadar aciz bir insansınız..Allah yardımcınız olsun.. ne bilim ben olsam eşime anlatırdım tabi eğer bu tarz birşeyin muhabbeti olursa misscofee arkadasa katılıyorum önemli olan beyinlerin yırtık olmaması..
neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? eğer iş güç sahibi iseniz kendinize işinize verin geçmişi unutun ve kendinizin değerli olduğunu unutmayın..
siz bu yaşam anlayışı ile daha çok ezilirsiniz..
evlilik öncesi bir ilişkiye girmişsiniz.. size bunları yaptığınız için kınamıyorum kızmıyorum.. aşık olmuşsunuz yuva kurmak istemişsiniz..
ancak benim anlamadığım kabul etmediğim şeyler var.
ilk dr gittiğinizde niçin eski erkek arkadaşınızı aradınız. olur mu olmaz mı sorusuna niye girdiniz..
ayrıca kızmıydım sonradan dikilmenin etksiyle mi oldu diye kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz.. ama siz o gün ciddi anlamda ilişkiye girmişsiniz. dr da size söylemiş. tamamen olmasa da yırtılma olmuş. olmuş yani.. eşinizle yaptığıınız da kan gelir veya gelmez bunun riskine girmemiş yapmanızı gerek görmüştür. veya tamemen yırtılma olmasa bile eşinizle yaptığınız da kan gelmeyecek kadar yırtılmış olabilir..
sonuçta yırtılmış ve o gece yaşanmış. kız olsanız ne fayda.. o ilişki olmuş.. bunun altından kendinizi iyi hissetmeye çalışmak için düşünmeyin.. çünkü mutlu olamazsınız..
eşinizle aranız iyi kötü neyse ama şu face girip sahte face açıp eski erkek arkadaşınızla tekrar konuşma yapınca kendinizi kötü hissetmediniz mi..
siz hala onu mu istiyorsunuz.. unutamadınız mı.. veya yarım kaldığı için bazı şeyler aklınız mı kaldı..
bence asla düşünmeyin onu unutun.. hayatınızı çocuğunuza adayın..
geçmişi düşünmeyin geleceğe bakın..
evlilik öncesi bir ilişkiye girmişsiniz.. size bunları yaptığınız için kınamıyorum kızmıyorum.. aşık olmuşsunuz yuva kurmak istemişsiniz..
ancak benim anlamadığım kabul etmediğim şeyler var.
ilk dr gittiğinizde niçin eski erkek arkadaşınızı aradınız. olur mu olmaz mı sorusuna niye girdiniz..
ayrıca kızmıydım sonradan dikilmenin etksiyle mi oldu diye kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz.. ama siz o gün ciddi anlamda ilişkiye girmişsiniz. dr da size söylemiş. tamamen olmasa da yırtılma olmuş. olmuş yani.. eşinizle yaptığıınız da kan gelir veya gelmez bunun riskine girmemiş yapmanızı gerek görmüştür. veya tamemen yırtılma olmasa bile eşinizle yaptığınız da kan gelmeyecek kadar yırtılmış olabilir..
sonuçta yırtılmış ve o gece yaşanmış. kız olsanız ne fayda.. o ilişki olmuş.. bunun altından kendinizi iyi hissetmeye çalışmak için düşünmeyin.. çünkü mutlu olamazsınız..
eşinizle aranız iyi kötü neyse ama şu face girip sahte face açıp eski erkek arkadaşınızla tekrar konuşma yapınca kendinizi kötü hissetmediniz mi..
siz hala onu mu istiyorsunuz.. unutamadınız mı.. veya yarım kaldığı için bazı şeyler aklınız mı kaldı..
bence asla düşünmeyin onu unutun.. hayatınızı çocuğunuza adayın..
geçmişi düşünmeyin geleceğe bakın..
Pınaaar ömrümüzü çürüttün burda ömrümüzügüzelim ne yaşandıysa yaşandı bitti gitti hepsi geride kaldı. Artık geçmişte yaşamayı bırak, bu düşüncelerle uğraşmaktan bu anı yaşayamıyorsun. İşine yoğunlaş, kitap oku, spora başla ( hamilesin yanlış bilmiyorsam, hem bebişe de iyi gelir yürüyüş yaparsan), sonra minik kuzucuk doğduğunda biz burdan teyzeleri, ablaları olarak yanaklarını ısıralım onun Bak hayatta ne güzel şeyler var , takılmışsın bozuk plak gibi hep aynı arabesk şarkı şu şarkının tarzını değiştirelim artık hepsi bir kanara bebeği de strese sokuyorsun geçmiş geçmişte kalmıştır bitmiştir gitmiştir bak aklına aynı düşünceler geldiğinde aklına şu tatlı smiley gelsin sevgiler....
inanki yaşadığım çevre çokta farklı değil. Yani neyi kastettiğini anlamadım ama doğuda yaşanan, töre adı verilen yada aşırı tutucu ailelere ve çevreye göre evet çok rahatım. O tarz biyerde yaşamıyorum şükür ki.. O anal oral yapıp teliyle duvağıyla evden çıktım bakireyim oh olsun diyen kadınlara denilecek hiçbir şey yok. Şahsen ben o tarz bir insana denk gelsem konuşmam, cvp vermeye bile tenezzül etmem ki zaten o kafada bir insan evlilikte de mutlu olamaz. Olcağını düşünmüyorum. Onun dışında ben neysem oyum. Bende yaptım hata ama inan doğru olan bunu kabullenmekte insanlar katil oluyor, anasını babasını dövüyor, 3 aylık bebeğini evde bırakıp tatile gidiyor. Bunların yanında belki bizimki hata bile değil. Hayatımızı karartma sebebi değil. Lütfen sende böyle düşün.
Niye kusucaksın kinini? kinini kusmaya bile değmediği sana verdiği cvplardan belli 5 kuruş bile etmeyen bir adam. ("adam" demem adamlara hakaret) Benimde geçmişimden hiç kimse acı çekmiyor. Başkaları acı çekmiyor diye ben mi acı çekicem? bu saçmalık olmazmı? valla açıkçası onlar sürünüp kan kussada, çok mutlu olsada zerre umrumda değil benim. Bu arada benim durumumda senin gibi olmuştu kan 1 gün sonra geldi sonraki ilişkimde tekrar geldi ama oda ilişkiden 2 saat sonra falan. Niye böyle oldu bilmiyorum ve jinekologa falanda gitmedim açıkçası. Sonuçta ben hata yaptım mı? yaptım. Bu hatayı yaparken kimse boğazıma bıçak dayadımı? hayır. Ben şimdi bunu yaptım diye dünyanın en rezil insanımı oldum? hayır. Lütfen kocana kendini ezdirmekten vazgeç. Güzelce bebeğini büyüt.
cnm artık iyiyim deee!! cünkü bende iyi olmak istiyorum..bazen diyorum bu kadar takmak normalmii.ama yasadığım cevrede bu konular cokcok önemlibi duyulsa kırılmadık kemiğim kalmaz o derece yani.ama işte yaptık bu hataları.şimdide vicdanımız rahat bırakmıyor..gece uykudan bi uyanıyorum ter icinde kalbim güm güm atıyor daralıyorum ölcem sanıyorum resmen..nasıl gececek bu duygular nasıl..hiç evlenmeyp annemn dizinin dibinde oturcam buna karar verdm
Belkide evlenmemek en iyisi bu durumlarda ama hepimiz her kadin anne olmak ister yuvası olsun ister bende bunu istedim hayattan çok biseyi deilon dakikalık hata ugruna koca omru ziyan etmek istemedimki ...
o ayrıldığın adam da seninle aynı şeyleri yaptı, hiç o senin gibi dertleniyo mudur sence?
ya hadi diyelim tam olmadı o olay ve sen doktor o işlemi yaptırırken de bakireydin...
ne farkı var arkadaşım, bekaretin bozulmasıyla, ona ramak kalması arasında bu kadar çok mu fark var?
bu ayrıntıya çok takıldığın için söylüyorum bunu, seni üzmek için değil...
yaşam tarzına, kişiliğine göre hata olarak adlandırdığın bişeyler yaşamışsın, artık göm bu hatıraları.
Allah değilsin ya haşa hatasız olacaksın...
o pis adamın sana söyledikleri çok iğrenç evet ama o da bi pislikmiş ne yapacaksın işte, etraf böyle iğrenç insanlarla dolu.
o kötü sözler aklından çıkmıyor belli ki ama çıkaracaksın, güçlü olup her aklına geldiğinde başka işlere yöneleceksin.
yoksa genç yaşında dert sahibi olursun düşünmekten. kendine bu kötülüğü yapma lütfen, bi kendine gel bak anne olacaksın. her kadın gibi de hakediyorsun anne olmayı, çocuğun için güçlü olacaksın. vallahi böyle çok kafaya takan insanlar gördüm seneler sonra ağır psikolojik rahatsızlıklar geçirdiler. bi silkin ya gözünü seveyim...
ayrıca da bi hatan varsa Allah'a ait onun hesabnı sormak, kocanın iğrenç hareketlerine katlanarak bunun kefaretini ödeme gibi bi düşünceye girme sakın ha...
evet bende istiyorum ama hekettiğimi düşünmüyorum malesefbence sen hakediyosun cnkü tek bi gece ve bliorum insan o an karsı koyamayabiliyor gencliğin verdiği cahillikle..o yuzden kendni suclama artk bak sn bi on dk diyorsun ben hata üstüne hata yaptm ...
Benim ilk sevgilimdi ol dese ölecek kadar seviyordum ayrıca evet dedim zorladı çok ısrar etti ama sonra hayır demesini bildim kaybetme pahasina ...
o yuzden kendini suçlama..sen ii bi insansın buna inanıyorum...
Eski sevgilinle yaşadığın olayı anladım. Kocana karşı mahcup hissetmeni anladım.
Ama bacım ben bu eski sevgilini sahte faceden ekleme olayına çok kızdım.
Yanlış, hayatını merak etmen bile yanlış. Ne yaptığını, nerde olduğunu öğrenmek istemen bile yanlış.
O karnındaki çocuğa yazık. Unut gitsin arkadaşım artık. Olan oldu her şey geçmişte kaldı.
Kendini paralama böyle. Keza kocan da melek değilmiş.
Sana şiddet uygulamış bir kimseye nasıl melek dersin?
Nasıl böyle bir şeyi hazmedersin? Kimsenin kimseyi dövme hakkı yoktur, şiddet lüksü yoktur.
Artık daha dikkatli olursun. Ama başın dik dursun.
Şiddet evliligimiz oturana kadardı bende çok üstüne gtmstim o dönem maddiyat yüzünden aslında psikolojim bozuktu biyandan vajinismus falan şükür o günler geride kaldı .esimi çok sewiorum kötü huyları tabiki var Ama aileme okdr saygılı merhametliki onlara bizde kalin haftaosnu dye benden çok ısrar ediyor nerdeyse babamı eliyle besliyor bende bunların altında eziliyorum iyi bir insan neden ben buna bole yaptım Ama sonra diyorum bole yapmakta gerçekten kendimden çok o ve ailemin hayallerini yikamamak vardı kendimden ztn vazgecmistim doktor çıkışı