vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

bari bu konuya yazip durma esin okur mokur

Sanmıyorum okuyacağını nerden aklina gelecek burasi.. moralim bozuldukca kafamda kalanları yazıyorum yeni konu açıp herseyi ayrı ayrı açmam daha zor burdan devam ediyorum .birgün iyileştiğimde acim gectiginde okuyacagim bunları insallah...bazen diyorum esim birsekilde ogrensin aslinda çok çok kötü olur hayatım mahvolur ama içimdede bir huzur olucak artık vicdanım biliyor diye rahat olacak..

İlişkiye girmek için boğazınızı sıkan, ıslaklık olmasın kan gelmesin diye üzerinize cullanan, takı toka icin tekme tokat dalan icin acı cekmeyin siz. Cünkü böyle bir vicdansız haketmiyor bunu.

Aynen!

'Namuslu' olan ama onceki sevgilisi bakire olmadigi icin terkeden. (Acaba o nerden biiliyormus...)

Bencede değmez

canim sende böyle kizdigi zaman biraz agirdan al, birde onunla konussan anlamicak degil ya beni cok üzüyorsun
diye bide hamilesin canim durduk yere niye kiziyor sana, bence al karsina konus biseyleri düzeltelim de, beraber
bisey yapalim de, yavas yavas mesela bir hafta sonu beraber disarda kahvalti edin ve bu beraber zaman
gecirmeleri hep yavas yavas yükseltin, sen onu yönetirsin canim istesen senin elinde

İkigundur çok iyi geçen gece yaptığından pişman oldu öfkesine yeniliyor bazen...bugün maç olduğu halde gitmedi annesine kardeşleri beklediği halde

Aynen!

'Namuslu' olan ama onceki sevgilisi bakire olmadigi icin terkeden. (Acaba o nerden biiliyormus...)

Bencede değmez

Önceki sevgilisi beni kacir dediği zaman kendisi söylemiş mecburen ayrıca kız nişanlı oldugunu bile gizlemis düğünune az zMan kala işten çıkıp memleketine döneceği zaman demiski alkolluyken nisanlimla beraber oldum ama evlenmek istemiyorum seni seviyorum evlenelim buda olmaz demiş...esim bazı noktalarda olmazsa olmazı var ters sinirli falan ama sandığınız kadR kötü biri değil ara ara yazılanlari okursaniz özünde nekdr iyi bir insan olduğundan bahsettim..

Bu sirri bilen bir değil iki arkadaşım var
Aslinda.biri ona yani eski sevgilime lisede aşık olan biri sonra onun enyakin arkadaşiyla sevgili oldu evlendi ki onla platonik birşeydi hatta onlar evlenmeden beraber olduğu zMan bak buse nasıl yapıyor sen korkuyorsun o sendende küçük üstelik sen yapamadin diyordu ben buseye ozamanlar soruyordum birşey olmusmudur oda kan gelmediyse korkma diyordu hep.hatta sonra beni aldattığını fln hep buse ve kocası sayesinde öğrendim ki onlarlada sonradusman oldu intikam için onlari ayirmaya çalışti falan.ışte bu kız sirrimi biliyordu ama o universte okudgum o küçük sehirde onun memleketlisi faceden falan sildim ortak arkadaşımız kalmasın maziden diye, bide hep sohbette konu eski dörtlü olduğumuz günlere dönüyordu..düğününe gidemedim başka şehirde diye kız zaten baya trip attı kafa dinlemek ve eskiyi unutmak için en iyisi hayatimdan çıkarmaktı.o şehri ve yasananlari unutmak için..
Diğer bilende çocukluk arkadasim ışte o da benden başka sehirde o aslinda yüzüme vurmuyor ama sanki onunda hep aklındaymis gbi onuda hayatımdan çıkarmak istiyorum çünkü o smdiki esiyle evlenmeden birlikte oldu mecburen evlendi hatta ben operasyonu geçirdigimde bana keşke bende senin gibi yapsaydım dedi çok agrima gitmisti yakınımda bastan beri olan insan kendisi mecbur kalıp evlendiği için benim o zor zManimda bana böyle soylemisti ilac almaya gitmem lazimdi benimle gelmedi bile operasyon günü goya gelicekti sevgilisi gondermemis nikahlari olmuştu ışte ogün bana yerine ona yanlışlıkla mesaj attığı için o şekilde şimdiki kocasi öğrenmişti hatirlamiyor falan diyor ama yinede çocukluk arkadasimda olsa uzaklastim insan düşünce anlıyor dostunu dusmanini.o anlar bana adam gibi akıl verse belki operasyon olmayacktm hadi osekilde yönlendirdi bari o gün yanımda olsaydi tamam yanıma gelmedi ben evlerine gittim ordada keşke bende nikah yerine bu yolu secseydim dedi sanki yaptığım çok doğru birseymis gibi..ilac almam lazimdi antibiyotik kardesim giderdi ama sen gtmeyince suphelenirler dedi ne alaka anlamadım kardeşini herzaman biryerlere gönderip aldirtirdik birşeyler sonra ben nöbetci eczNe buldum o halimle gittim aldım aslında dost sandığıniz bile dost olmuyor bazen düşününce bana dha farklı yaklasabilirdi diyorum...düşenin dostu olmuyor sanirim.(( onuda hayatimdan çıkarsammi acaba unutmam için belkide o etken olur kız bana naber diye mesaj atsa ben yanlış anlıyorum artik

İkitane çocukluk arkadasim var biri evli
Digeri Bekar.annemlerin orada oturuyorlar daha önce hiç gelmediler bizim eve annemlere gidince görüşüruz hep .sürekli senin evini merak ediyoruz
Eşyaların guzelmi vs diye soruyorlar birgun gelir bakarsanız dedim ama psikolojik olarakta gelmelerine hiç hazır değilim.küçümsemek için söylemiyorum ama evli olan beş i bitirdi ilkokulu ondan sonra okumadi çalışmadı tek hedefi iyi bir kısmet bulmakti mahalleden birçok kişiyle çıktı ama sonunda aileler vasıtasıyla evi arabasi düzgün bir işi olan komşu çocuğuyla evlendi bekarliginda baya hareketliydi yoldan gelip geçene göz kirpardi ama o bile bakire olarak evlendi korudu kendini ve sürekli bahseder cinsellikten ilk geceden şükürler olsun telli duvakli namusumuzla evlendik der sanki bana inat gibi aslında hiç bilmiyorlar benim durumumu akıllarındanda geçmez asla..mahallede en hanim diye gösterilen kız Bendim kendi halinde evden ise işten eve...bekar olanda bir hastanede hostes evli doktorlarin yarısıyla cikmistir bakireligini bozdurmadan çok şeyde yasamistir ama oda akıllı...onların yanında kendimi ezik hissediyorum bunlar okdr hareketli bir gençlik dönemi geçirdi başlarına birşey gelmeden ben ise kendi halinde biriyken basima neler geldi diye...bide o evli olan bana açık açık aramızda en yakisikli seninki dedi çok yadirgamistim insan arkadaşınin kocasina öyle dermi ?? Benimki tipsiz ama hoşuma gidiyor dedi diğer arkadaşın o dönem sevgilisi başkaydı sürekli deisior ama onunkinide beğenmemisti senin kocan çok yakisikli deyip durdu iyice soğudum muhabbetleri falan hiç kafa dengi degil bide kocama öyle deyince daha kötü oldum sanki kocam çok yakisikli bende geçmiş haramdan dolayı ona layık değilim gibi hiç görüşmek istemiorum bunlarlada.sırrımi bilen diğer çocukluk arkadasimlada.insanları hayatimdan çıkarmak çözümmu bilmiyorum (

Keşke bir arkAdaşıma degilde anneme anlatabilseydim çünkü ablam YAda kızkardeşim yok .arkadaşıma anlattığım için çok pişmanım onu hayatimdan çıkarmak en doğrusu yüzüme vurmuyor ama sanki öyle düşünüyor gibime geliyor bazen ( anneme anlatamazdim zaten kalp hastası yaşlı kadın kalpten giderdi (

hayatınızı kendinize zehir dünyanızı dar etmişsiniz.sürekli bu konuyu düşünüp durmayın.yoksa durumunuzu iyi gormuyorum.tövbe edin düşmez kalkmaz bir Allah.

hayatınızı kendinize zehir dünyanızı dar etmişsiniz.sürekli bu konuyu düşünüp durmayın.yoksa durumunuzu iyi gormuyorum.tövbe edin düşmez kalkmaz bir Allah.

Tövbe ediyorum tabiki ama aklıma gelen / getiren şeyleri hayatimdan çıkarmak istiyorum bu nekadar doğru sizce ?? Yukarıda arkadaşlarımdan bahsettim o konuda ne dusunuyorsunuz?calisirken yoğunluktan bukadar düşünmuyordum bebegim oluncada unutacagim düşünmeyi insallah ama simdi boş kaldıkça sariyorum ....

Sana kızıyorum;

Ama ılıskıye gırdıgın ıcın değil, sana aslında zerre deger vermeyen bır kocayı baş tacı yaptıgın için.

Benı bacak arama gore degerlendırıp sevecek erkek benım köpeğim olur ancak.

Resmen bogazımı sıktı dıyorsunuz daha ne olsun ?

Siz ınsanlara kendınızı kullandırtmayı sevıyorsunuz bunun başka bır acıklaması yok.

Bırde bu herıf ıcın operasyon gecırmıssın.

Sen bırseyler yasamıs olabılırsın kımseye verecek hesabın yok Allahtan baska.

ve senı kımse eleştıremez.

Lafa bak '' bana en guzel hedıye carsaftakı kan '' hala bu zıhnıyette erkek bozmalarına prim verıyorsunuz ya en cok size kızıyorum en çok !

İlişkiye tam olarak giremedigim icin bozuldugunu bilmiyordumki söyleyim yada zamanında vazgeçeyim .askerde olduğu zMan falan ayrilirdim ama bilmiyordum ( ogrendigimde nisan olmustu nisan için Annemler acele etmisti geri dönüşü yoktu doktora gittiğimde de...yaş kucukken herşey farklı ..ben suan yalanimi sindiremedigim için uzuluyorum unutamıyorum kocam çoktan unuttu..

doguma ne kadar kaldi canim, bu zamaninda daha cok annenlere gitsen orda dursan evde yalniz oturmasan olmazmi

Eski içten güldügum günleri ozledim (

of canim ic gecirttin bana, ne söylim ki bilemedim cok üzülüyorum inan keske elimden bisey gelse

tedavi görürsen insallah atlaticaksin canim, biraz daha sabret sadece

Son düzenleme:
Bence hamilesin diye sıkıntıdan geçmişine sarmışsın

Eskiye takılıp kalmanın sana ne faydası var...Hiç yok

Olayı bence şöyle hatırla ben o adamı sevmiştim,ona inandım ve ona izin verdim

Bu gerçeği kabullenmelisin, birini sevdin yaaaa... bu kadar basit

Bu kalp neden var, birini sev diye

Evet adamla da seviştin kabul et bunu

Eşin davasına gelince....

Eşin hiç pipi görmemiş bir kadın istemiş,sen de bu benim demişsin ( ki kan kısmını geç, bir çıplak adam sana değdi..kocanın asıl

anlatmak istediği sanırım buydu..)

( Şimdi yok ben sıkmıştım kendimi falan filan işte burası Türk filmi kısmı bence...olan olmuş ve bitmiş )

Adamın karşısında bu kadar ezik durduğun için adam sana karşı iyi

Yoksa tokat atan,boğaz sıkan koca iyi değildir...

Sen bırak bu vicdan muhasebesini yapmayı,geleceğe dön yüzünü

Yaptığın şeyi kabullenmek seni rahatlatacaktır..

Hamileligimin Bencede büyük etkisi var duygu yogunlugu çok fazla yaşıyorym kayinvalideme çok kizardim şimdi aciyorum daha farklı düşünüyorum anlamaya çalışıyorum peşin hükümle nefret ederdim eskiden..hamilelik merhamet duygumuda vicdanimida derinden değiştirdi.geçmişi düşünmenin bana hiçbir faydası tabiki yok hatta hep zarar aynaya bakınca kendimden utanıyorum..olayı oyle hatırla demissin ama sevdiğim gunler okadar eski ve sonrasinda okadar tiksindimki yüzünü net hatirlamiyorum enson o face muhabbetinden resmni gördüğümde tiksindim resmen ozaman nasıl sevmisim hala anlamıyorum şimdi kapkara iğrenç birşey gibi geliyor herkes keremceme benzetirdi ben ise keremcemden nefretediyorum tabi o dönem okulun en yakisiklisiydi.evet ona izin verdim inanilmaz ısrar etti o gece ama sade ve sadece acı zevk yok ilişkinin ne olduğunu bilmiyorum ama titredigimden için olmadı biseyler ve o sinirden çıldıriyordu tabi sonra üzüldü ben uyuyacagim zaman istersen yeniden deneyelim dedi ama asla kabul etmedim tabi ve olmadı korkun yüzünden dedi.buarada pipisini görmedim :)) çünkü gözlerim hep kapalıydi yaşlar damliyordu.esimi sadce hatali olduğum için degil doktora gitmeden öncede çok seviyordum inanılmaz bagliyim yani ozaman bir ezikligimde yoktu çünkü kan muhabbeti vs yoktu evlilik yokkende.esim sinirlenmedigi zmaanlar iyi birisi .evet boğazimi skti ama diğer odaya gidip agladida çünkü ben kendimi kastikca oda sertleşme problemi yasiyordu ...kabullenemiyorum eşimden başka birinin bana dokunmasini yediremiyorum sindiremiyorum malesef .zar im zarar gormseydi centikler olmasaydı YAda bu operasyonu gecirmiseydim muhtemelen çoktan unutmuş olacaktim ama bunlar bana unutulmaz geliyor...esim çoktan unuttu vajinismus için doktora gttgmzde doktor kanama herkesde olmayabiliyor dediğinde aslında boşa ugrastgni anlamıştı
. Ama ilk gece beni çok çok çok zorladi ( onu çok seviyorum hamile kaldiktan sonra dhada çok belki benden daha el değmemiş birini hakediyordu bulabilirdi ama kimse onu benim kadar sevemezdi..

Pazartesi kontrölum var cnm doktor soyleycek doguma NekDR kaldığını.bazen diyorum bebegimi görsem bi koklasam ondan sonra olsem ve acılarım dinse.. ama sonra diyorumki bebegime kim bakar belkid sonra diyorum ölene kadR da bu acıyı çeksem yasamali ve yavruma bakmLym.senide uzuyorum yazdiklrmla canim hakkini helal et ve bana dua et hem doğum için hem acımin dinmesi için...iyiki varsın buarada herşey için sağol.esim suan kardeşiyle playstation oynuyor o daha çocuk masum bir çocuk (

canim böyle düsünme gecicek bunlar insallah unutucaksin ve Allahin izniyle güzel bir hayatiniz olucak,
estf. canim helal olsun ne demek asil sen helal et seni istemeyerek kirdiysam, bence esin cok sansli
senin gibi güzel kalpli biriyle evli oldugu icin, edicem canim, insallah dogumun cok güzel gecer ve minik
mucizemizi alirsin kollarina ve hersey umdugundan cok cok daha güzel olur.. sen iyiki varsin uzaktaki
güzel dost..

Saol canım unutmayacağım belki ama canımi fazla acitmayacak oyle diyelim.ne kırması sen bana okadar destek oldun teselli verdin ve okadar güzel dinledinki benim deil senin bana hakkın gecmistir sanirim sen yurtdışında yaşıyorsun canım profiline bakmistim birara orda nasıl hayatlar insanlar ilişkiler...uzaktaki dost sevdimbunu..

evet canim aynen öyle hepten unutmassan bile acisi dinecek ve belki gün gelecek artik hic düsünmedigini anlayacaksin
hayata dalip gidiceksin, Allahin izniyle bu günleride atlaticaksin, teselli olabildiysem ne mutlu bana, yazilarindan ne kadar
samimi ve iyi niyetli oldugunu anliyor insan uzaktan bile sevdiriyorsun kendini, ondan uzaktaki dost dedim..

dogru canim yurtdisindayim 7yasimdan beri, alistim buraya ama türkiyeyi özlüyorum oradaki insanlar daha sicak kanli oluyor
ve uzaktanda olsa böyle konusmak banada iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…