bari bu konuya yazip durma esin okur mokur
İlişkiye girmek için boğazınızı sıkan, ıslaklık olmasın kan gelmesin diye üzerinize cullanan, takı toka icin tekme tokat dalan icin acı cekmeyin siz. Cünkü böyle bir vicdansız haketmiyor bunu.
Yardım alsa bile birakamaz bıraksa yeniden başlar çünkü kuzenleri abileri hepsi oynuyor okadar boş insanlarki dışarıya bir sinema izlemeye gitmezler iş dışındaki tek hayatları iddia ve maç arkadaşları bile yok oyuzden..kendi aralarında takılıyorlar böylece...abisi evlense keşke de eşimi zırt pirt cagirmasa yada çok sk gelmese kendine bi hayat kursa şimdi cani skldkca benimkine sarıyor çünkü biri askerde dgeri ile pes oynuyorlar ama benmkinide çağırıyor..bugün bize esimin halası ve kocasi geldi güzel geçti diyebilrim oysa esime trip atıyordum ister istemez dün geceden dolayı o ise hiçbirsey olmamis gibi devam ediyordu gülüyor opmeye çalışıyor mutfakta ben misafirler gelmeden hazırlıklar yaparken.dün okadar kötü sözler söyledi bugün ise hepsini Unutmus ben misafirlerin yanında birşey caktirmadim ama gittiklerinde bana saril dedi sarildim( burnu tam surtmeden aynı evin icindeyiz kus kalması zor Heleki benim gbi kinci olmayan biri unutuyor ve eminim ya yarın ya birkacgun sonra gene en ufak birşeyde burnumdan getirecek ...ama iki güzel söz bir özür bir öpüp sarilma affedecgim bende ama o duzelmeyecek..
canim sende böyle kizdigi zaman biraz agirdan al, birde onunla konussan anlamicak degil ya beni cok üzüyorsun
diye bide hamilesin canim durduk yere niye kiziyor sana, bence al karsina konus biseyleri düzeltelim de, beraber
bisey yapalim de, yavas yavas mesela bir hafta sonu beraber disarda kahvalti edin ve bu beraber zaman
gecirmeleri hep yavas yavas yükseltin, sen onu yönetirsin canim istesen senin elinde
Aynen!
'Namuslu' olan ama onceki sevgilisi bakire olmadigi icin terkeden. (Acaba o nerden biiliyormus...)
Bencede değmez
hayatınızı kendinize zehir dünyanızı dar etmişsiniz.sürekli bu konuyu düşünüp durmayın.yoksa durumunuzu iyi gormuyorum.tövbe edin düşmez kalkmaz bir Allah.
Sana kızıyorum;
Ama ılıskıye gırdıgın ıcın değil, sana aslında zerre deger vermeyen bır kocayı baş tacı yaptıgın için.
Benı bacak arama gore degerlendırıp sevecek erkek benım köpeğim olur ancak.
Resmen bogazımı sıktı dıyorsunuz daha ne olsun ?
Siz ınsanlara kendınızı kullandırtmayı sevıyorsunuz bunun başka bır acıklaması yok.
Bırde bu herıf ıcın operasyon gecırmıssın.
Sen bırseyler yasamıs olabılırsın kımseye verecek hesabın yok Allahtan baska.
ve senı kımse eleştıremez.
Lafa bak '' bana en guzel hedıye carsaftakı kan '' hala bu zıhnıyette erkek bozmalarına prim verıyorsunuz ya en cok size kızıyorum en çok !
Tövbe ediyorum tabiki ama aklıma gelen / getiren şeyleri hayatimdan çıkarmak istiyorum bu nekadar doğru sizce ?? Yukarıda arkadaşlarımdan bahsettim o konuda ne dusunuyorsunuz?calisirken yoğunluktan bukadar düşünmuyordum bebegim oluncada unutacagim düşünmeyi insallah ama simdi boş kaldıkça sariyorum ....
Eski içten güldügum günleri ozledim(
İlişkiye tam olarak giremedigim icin bozuldugunu bilmiyordumki söyleyim yada zamanında vazgeçeyim .askerde olduğu zMan falan ayrilirdim ama bilmiyordum( ogrendigimde nisan olmustu nisan için Annemler acele etmisti geri dönüşü yoktu doktora gittiğimde de...yaş kucukken herşey farklı ..ben suan yalanimi sindiremedigim için uzuluyorum unutamıyorum kocam çoktan unuttu..
Bence hamilesin diye sıkıntıdan geçmişine sarmışsın
Eskiye takılıp kalmanın sana ne faydası var...Hiç yok
Olayı bence şöyle hatırla ben o adamı sevmiştim,ona inandım ve ona izin verdim
Bu gerçeği kabullenmelisin, birini sevdin yaaaa... bu kadar basit
Bu kalp neden var, birini sev diye
Evet adamla da seviştin kabul et bunu
Eşin davasına gelince....
Eşin hiç pipi görmemiş bir kadın istemiş,sen de bu benim demişsin ( ki kan kısmını geç, bir çıplak adam sana değdi..kocanın asıl
anlatmak istediği sanırım buydu..)
( Şimdi yok ben sıkmıştım kendimi falan filan işte burası Türk filmi kısmı bence...olan olmuş ve bitmiş )
Adamın karşısında bu kadar ezik durduğun için adam sana karşı iyi
Yoksa tokat atan,boğaz sıkan koca iyi değildir...
Sen bırak bu vicdan muhasebesini yapmayı,geleceğe dön yüzünü
Yaptığın şeyi kabullenmek seni rahatlatacaktır..
doguma ne kadar kaldi canim, bu zamaninda daha cok annenlere gitsen orda dursan evde yalniz oturmasan olmazmi
of canim ic gecirttin bana, ne söylim ki bilemedim cok üzülüyorum inan keske elimden bisey gelse
tedavi görürsen insallah atlaticaksin canim, biraz daha sabret sadece
Pazartesi kontrölum var cnm doktor soyleycek doguma NekDR kaldığını.bazen diyorum bebegimi görsem bi koklasam ondan sonra olsem ve acılarım dinse.. ama sonra diyorumki bebegime kim bakar belkid sonra diyorum ölene kadR da bu acıyı çeksem yasamali ve yavruma bakmLym.senide uzuyorum yazdiklrmla canim hakkini helal et ve bana dua et hem doğum için hem acımin dinmesi için...iyiki varsın buarada herşey için sağol.esim suan kardeşiyle playstation oynuyor o daha çocuk masum bir çocuk(
canim böyle düsünme gecicek bunlar insallah unutucaksin ve Allahin izniyle güzel bir hayatiniz olucak,
estf. canim helal olsun ne demek asil sen helal et seni istemeyerek kirdiysam, bence esin cok sansli
senin gibi güzel kalpli biriyle evli oldugu icin, edicem canim, insallah dogumun cok güzel gecer ve minik
mucizemizi alirsin kollarina ve hersey umdugundan cok cok daha güzel olur.. sen iyiki varsin uzaktaki
güzel dost..
Saol canım unutmayacağım belki ama canımi fazla acitmayacak oyle diyelim.ne kırması sen bana okadar destek oldun teselli verdin ve okadar güzel dinledinki benim deil senin bana hakkın gecmistir sanirim sen yurtdışında yaşıyorsun canım profiline bakmistim birara orda nasıl hayatlar insanlar ilişkiler...uzaktaki dost sevdimbunu..