vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Hikayenizi okurken ruhum daraldı.. O çok merhametli koca çarşafta kan hediyem diyen kişi mi? Seni takılar için döven adam ve sen vicdan azabi duyuyorsun? Üzüldüm senin adına çok yazık.. Inan öyle sevgi dolu merhametli adam kadına bacak arasıyla değer vermez. Hem nedir eski sevgili ne yapıyor merakı? Sen eski sevgilini özlüyor seviyor olmayasin? yoksa kanı bekareti bu kadar önemseyen kocan varken eski sevgili için sahte hesap açıp eklemekten korkman lazımdi.. not:geçmişte olan olmuş neyse de şu an eski sevgiliyi araştırmak onunla yazışman ışte bu asıl iğrenç olan..

Cok sasirdim okurken bizde nisanliyiz evlenmeyi bekliyoruz vajinismus ne kotu biseymis ...
Yaptiklariniza anlam veremedim face olayi yani. madem evlendiniz gozunuz niye digerinde.

İnsallah canım birgün dinecek...okul bittiğinde hayatımda kimse yokken yada evlenmeden öncede bu konu aklımda yokken çok mutluydum Unutmus gitmistim...saol canım o senin samimiyetin iyiligin.maddi olanaklar açısından yurtdışında imkanlar daha iyi ama ışte insan kendi vatanını özlüyor tabiki.hatta başka bir şehre gidiyor insan tatile ozaman evini memleketini özlüyor...

Sizin okurken daralmış ya yaşayan siz yada bir yakininiz olsaydı allah korusun tabide...bu konuda takintili yaşayış tarzina göre oyle ama normalde merhametli biridir aşırı ve hizli sinirlenir ama yarım saat sonra benimle beraber aglar...takılar için dövmesi konusu şöyle annesi beş ceyregimizi ve paramızı aldı bende kizmistim krediyle evlendik kimse yardım etmedi biz ödeyeceğiz diye soylendim bunalttim oyuzden dövdü beni herseferindede pişman oldu...eski sevgilimi tabiki hiç ozlemiyorum tiksiniyorum beni aldatan birini yıllarimin boşa geçtiği birini neden ozleyim??evett kocamdan çok korkuyorum ama ogün ölmek istiyordum birşey tetiklemisti vicdanımı ondan intikam almak canını yakmak için ekledim sadece salaklikti eklememozlem falan deil cunku o bana imkansız deil okdr yüzsüz bir insanki konussam kendimi tanitsam konusur gözümde ınan hiç değeri yok.yarin öbürgün allah korusun bosansam gel desem gelir Oyle bir insan..allaha yakın bana uzak olsun acımasız yargilamayin ozlemek gbi nefret bile etmedigim insanı bana özledin demeyin

Cok sasirdim okurken bizde nisanliyiz evlenmeyi bekliyoruz vajinismus ne kotu biseymis ...
Yaptiklariniza anlam veremedim face olayi yani. madem evlendiniz gozunuz niye digerinde.

Vajinismus çok kötü evet istemsiz kadinin kendini kasmasi ilişkiye girememesi ben atlattm tedaviyle coksukur...yaptıklarımin nedenini açıkladim kinimi kusmam canımin sıkkın oldugu birgun nisanlsina herseyi anlatmak içindi .gözüm onda falan yok konuştuğunuz kelimeleri iyi seçin lütfen YAda dikkatli okuyun..

Annemlere geldim haftasonu için pazartesi buradan doktora gidicegim doktorum buraya yakın yarinda kuzenimin bohça işleri var onun için.ama eşimden ayrı zMan gecirince içim okadar kötü oluyorki ( annemleride çok özlüyorum herzaman gelemiyirum ama esim olmayinca çok daha fazla acı çekiyorum..eşime itiraf edip ayrılmasını göze alamayack kadar çok seviyorum onu bugün birkez daha anladım sevgiliyken falan ayrılmak daha kolay geliyordu ama şimdi bir gece bile ayrı geçirmek çok zor ki aynı odada kalmiyoruz..

Bir üvey abim ( aslında üvey demem yanlış ama sanirim Oyle oluyor babamın ilk evliliginden annelerimiz ayrı) iki tane de kendi abim var.üvey dediğim abimle beraber buyumedik babanem buyutmustu Allah rahmet eglesin suan hayatta değil babanem.neyse uzatmayim büyük abim dokuz yıllık karısını yani yengemi aldatıyor suan tovbeli ama geçenay bize soyisimimizden bulmuş kız. Bir kız mesaj atmış abimle resimlerini.abimle bir yıldır cikiyorlarmis Abimin sekiz yaşında çocuğu var .yengeme iş gezisi diye yalan söyleyip birhafta tatile gitmisler kız da orda tc nosunu alıp araştırmış ozamana kdr evli oldugunu bilmiyordum diyor.bize de emin olmak ve Abimden intikam almak için mesaj atmis.kız çok üzgündü Abimden çocuk bile aldirmis bize ne beddualar etti tovbe yarabbim kıza COk üzüldüm ama bu abim evlenmedende çok kişinin canini yakti demekki huyu devam ediyor yakalanmiyordu demekki yengem çok sevip güveniyor kız nerdeyse bütün aileye mesaj atmis birbirimizden bulup.abim yengemddn çok özür diledi baristilar annemlerin zoruyla ..abim neden benim gibi vicdanli değil ben çocukken yaptığım bir hata için bile üzülürken o çok insanın canını yakıyor kız resimden hamile olduğumu anlamış ve bana çocuğuma beddualar etti bende dedim benim günahım ne sana üzüldüm ama yapcak neyim var.kürtaj oldugu için çok üzgün mezarsiz çocuğum oldu falan yazmışti onlar geldi aklima abim zManinda da böyle kotulukler yaptı baskalrinn ahi bana tutmuş olabilirmi (

lütfen psikolojik destek alın lütfen, okuduğum tek bir şeyi içime sindiremedim şunca yazdığınız şeyin içinde... bir insan neden kendini bu kadar değersiz görür, neden felaketleri çektiğine, hakettiğine inanır.... aklım almıyor, inanılır gibi değil...

her gün düşünüyor musunuz siz bunu,yani her gün aklınıza geliyor mu bunca dert ettiğiniz konu....

Evett her sabah uyandigimda geliyor gün içinde geçiyor bir düğün YAda bir sevgili hikayesi olmadığı zaman .bunlar olursa yine tetikliyor olmazsa işlere dalıp unutuyorum ta ki gece başımi yastığa koyana kadar .rüyalarımdada görüyorum tabi ama birgun boyunca düşünmediğim hiç olmuyor doktora gidip öğrendiğim operasyon yaptırdığım gunden beri .evlenince şiddeti dahada artti...gerçekten tedavi olunca bu acılarım dinecekmi şimdi geçiyor gibi oluyor mesela ama yine tekrarliyor tedaviden sonra aynısı olmaz insallah.yorum için teşekkürler ama sebebini çok düşünüyorum benim başıma neden geldi bukadar karsiyken ve eşimin tek kriteri bu iken diye ?? Eşimle tanışmadan ikiyil önceydi gerçi ve eşimle dortyil ciktik...buarada sizin bir konunuzu okudum kayninizin kız arkadaşi hakkında kızın ailesinin rahat olduğundan bahsetmisiniz onda bile kendimi kötü hissettim bende dışarıdan bu hikayeyi okuyan biri olunca rahat diye dusunucekler diye ama ailem baya skydi aslında .yaşanması gerekiyormuş sadece diyorum kendime telkinde bulunuyorum kabullenmeye çalışırken beynimin içinde sanki bir düşman var ve çıkıyor bNa acı çektirmek için hatırlatıyor...

Son düzenleme:
bunu her gün düşünüyor olmanız artık sizde saplantı haline geldiğini gösteriyor sanırım, nasıl yapabilirsiniz bilmiyorum sonuçta içinizde sakladığınız bir konu ama terapiye gitmelisiniz, eminim çok işe yarayacaktır...

kavramlar zihninizde birbirine girmiş, rahat olmak-bekaret-namus... yapmayın Allah aşkına bunlar farklı şeyler... bakire olmak namuslu olmak demek değil her zaman ya da "benim konuma dem vurmuşsunuz ya,orada bahsettiğim rahat insanlar kavramı,namussuz insanlar anlamına asla gelmiyor,ne hakla günahını alırım kimsenin namusu benden sorulmaz tabiki... bize nazaran rahat bir yaşam tarzları var ve çok uygun değil ailemize demek istemiştim,ki artık öyle bir kız da yok hayatımızda."

her şeyden önce sizin için namus kavramı çok başka bir yere gitmiş ve bu noktayı toparlayamıyorsunuz... burda onlarca insan yazmış, yaşanmış ve bitmiş, doğrusunu yanlışını siz bile sorgulayamazsınız artık,zamanın ötesine gitmiş bu olay... kimsenin canını yakmadınız, kimseye kötülük yapmadınız, kötü biri olmadığınıza ve yaşadığınız sıkıntıları haketmediğinize kendinizi inandırın...

son olarak eşiniz minnet duygunuzu çokta haketmiyor, çok şey yazılabilir ama üzerinize gelmek istemem ve sizin geçmişi deşelemeniz, geçmişte yaşadığınız çocukluktan daha yanlış geliyor bana...

Kendime haksızlık ettigimi biliyorum ama inanin elimde değil elimde olsa kendime acı çektirir yıllarca aynı sahneyi düşünur muyum?? Her düşündüğümde sebep ararmiyim kendimi affetmek için ?? En yakin arkadaşımdan bile sirrimi biliyor diye uzaklaştım oysa beni sürekli arıyor mesaj atıyor ben ise onunla konuşmak istemiyorum beni nekadar çok sevdiğini bilsemde beynim bana oynadığı oyunda o seni sevmiyor merak ediyor yaptığına rağmen mutlu musun diye diyor ? Oysa o çoktan unuttu ben yanlis anlıyorum ima ettiğini düşünüyorum bana ne söyleyecegini kelimelerini seçer oldu ( gerçekten isteyerek yaptığım birşey değil ve tedaviye ihtiyacım olduğu kesin sadece doğumu bekliyorum düzelir bebekle ilgilenirken aklıma gees diyorum ama beynim bana bunu kolay unutturmayacak gibi ..ozaman dogumdan sonra tedaviye gitmem şart gözüyle bakiyorum İnsallah yararını görürüm..

Birkaçgundur açamıyordum babam katarakt ameliyati oldu daha öncede diğer gözünden olmuştu ama o hafif geçmişti şimdiki baya ağır gecti göz tansiyonu çıkmış kendi tansiyonu düşmüş astımda var heyecanlaninca sıkisiyor hemen nefesi..neyseki kendi geldi biraz ama haftasonuna kadar hastanede kalmasi gerekiyor normaldE bugun çıkması gerekiyordu..bugun anladimki geçmişi unutmam ve dimdik ayakta durmam lazım sukurler olsun ailem hayatta bebegim olacak ölum olmadıktan sonra herseyin çaresi var kendimi daha fazla uzmemeliyim he yine aklıma geldi bugün ama o derin aciyi cekmedim bu hata hayatımda tek değiştirmek istediğim şey iken binlercehata yapmis olsamda babam yasasın allahım.dedim sukurler olsun iyi suanda.Allah herkesi sevdiklerine bagislasin..

sizin gibi kadınları geliştirmeye ve değiştirmeye ömrümü adadım, bunun için okuyorum - eğitim alıyorum. Burada uzun uzun yazmayacağım, size sosyolojik - siyasal demeçler vermeyeceğim. Tek söyleyeceğim; onur, biraz onur...

Son düzenleyen: Moderatör:

Onursuz biri olduğum kanısına nasıl vardiniz acaba

onursuz biri olduğum kanısına nasıl vardiniz acaba
gerçekten size bu konudaki fikirlerimi açıklama gereksinimi bile duymuyorum şuan. Kimse size onursuz demedi, bilinç altını bu sıfatı çıkardı ortaya.
Türkiyeli kadınların böylesine cahil, böylesine erkeğe bağımlı, güçsüz, takıntılı, cinsel kimliğine ve kendine karşı iki yüzlü, kendine saygı duymanın ne demek olduğunu bilmiyor olması, kendilerini böylesine ezdirebilmeleri beni deli ediyor. (bu sıfatları size itham etmiyorum. Genel bir şey yazdım)
ben türkiyeli kadınlar için çalışmaya yeni başladım, yeni olduğum için böyle sinirime hakim olamıyorum. Ilerde belki daha hoşgörülü yaklaşacağım ama şuan yapamıyorum.
Hiç mi okumaz insan, hiç mi ufkunu genişletmez, hiç mi dünyaya en büyük pencerelerden bakmaz. Ne diyeyim ömrünüz böyle çürüyüp gitmez umarım, umarım mutlu olursunuz...

Onur lütfen biraz onur yazdığınız icin busekilde anladım..

Onur lütfen biraz onur yazdığınız icin busekilde anladım..
Sizi onurlu ve onursuz yapan, iyi ve kötü yapan şeyleri iyice düşünmenizi istediğim için bunu yazdım. Bir insan ne yapınca gerçekten kötü olur ne yapınca iyidir. Kime göre neye göre yargılardır bunlar. Bir hata* insanı kötü yapar mı? Hata kime göre hatadır?
Bence ortada tek bir hata bile yok. Ve siz kötü değil, sadece kendine saygıyı olmayan bir bayansınız. Güçsüz ve biraz bilinçsizsiniz.
Aşıkken karşı koyamadınız, bir zedelenme oldu. BU SİZİ NAMUSUZ YAPMIYOR, SİZİ DAYAĞI HAK EDEN BİRİ YAPMIYOR. ALLAH AŞKINA AZICIK KENDİNİZE GELİN...

Sizin gibi VİCDANSIZ, KENDİNİ BİLMEZ İNSANLARIN - ERKEKLERİN YAPTIKLARINI KENDİNE MÜSTAHAK GÖREN KADINLAR OLDUKÇA biz kime yardım edeceğiz ya, kimin ufkunu açacağız...

Sizin gibi VİCDANSIZ, KENDİNİ BİLMEZ İNSANLARIN - ERKEKLERİN YAPTIKLARINI KENDİNE MÜSTAHAK GÖREN KADINLAR OLDUKÇA biz kime yardım edeceğiz ya, kimin ufkunu açacağız...

Soyledikleriniz kesinlikle doğru oyuzden hiç kırılmadim gözleri kapalı. Bir hayat yasamisim evden ise işten eve şimdi doğum izinideyim ve düşünmek için çok zamanım oldu .ozamanki şartlar onu gerektiriyordu yanlış düşünuyordum.yurtdışında yetişmeniz aldığınız eğitim sizi benden çok farklı şekilde sekillendirmis ama benim ailemden aldığım eğitim küçük bir dunyam olduğu için kendimi suçlu hissettim küçücük dünyamizda cinsellik her hatadan daha büyük görünüyordu..şimdi yapayalnız bir hayatım var ama nasıl anlatayım ozamanlar evlendiğm zamanlar dönüşüm yoktu şimdide öyle.ben hergeve yalnızuyuyan evli bir kadınım...Yada bebegi için tekbasina hayal kuran biri...yardıminiz ve yorumunuz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…