Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen o kadar temiz kalpli iyi niyetli birisinki dünyadaki en iyi seyleri hakedecek kadar, seni her konuda mutlu edecek bir esin olmasini cok isterdim, haketmedi diyip durma ne olur, bence o seni haketmemis, bundam sonra kendini hic bir konuda ezdirme, esinle mutsuz oldugun konularda konus ve seni üzmesine izin verme
Tesekkur ederim canimm ahh keşke aksi biri olmasa inadı tutunca uzmese beni ama üstündeki depresyon hamilelik bunalımı geçti daha iyiyim enazindan maddi açıdan kendimi fazla kullandirmama kararı aldım bebegim ve kendim için bir gelecek hazırlayacağım hayatımı ona aramıştım ama o zaman zaman beni çok uzuyor..herşey gönlünce olsun güz kalpli arkadaşım allahrazaolsun yardımın desteğin için.. geç olmuş çok dogum iznine çıktım iş yok diye uyku düzenim çok bozuldu hayırlı geceler allah rahatlık versin...
sendede Allah razi olsun canim cok sagol, Allahim bundan sonra yüzünü hep güldürsün insallah, sanada hayirli geceler ve ardindan binlerce hayirli sabahlar dilerim
Sonuna kadar okuyamasam da genel meseleyi kavradim. Olay cozumu esinize en basta her seyi anlatip yalniz kalmayi goze almanizla hallolacak bir seyken hem kendi psikolojinizi bozmussunuz hem de korkunc bi adami ilah yapmissiniz. Keske bilseydi sizi birakip gitseydi siz de her seyi anlatip vicdaninizin rahatligiyla sizi kabul edecek bir adamla karsilassaydiniz. Benim sahsi fikrim bu. Ancak su an icin konusulcak bi sey varsa sizin psikolojiniz hic yerinde degil hala eski sevgilinizin kiniyle onu ekleyip konusup esinize bi nevi ihanrt ettiginizi fark etmeyecek durumdasiniz. Destek almak sizin kurtulusunuz olacaktir ve esinizden gizli sakli bi seyler yapmaktan vazgecin, buraya uyeliginiz de dahil. Kendnizi rahatlatmak icin bir psikatrla gorusun.
Sonuna kadar okuyamadiginiz için birtakım bilgileri yanlış değil ama eksik gozlemlemissiniz ben baştan bilseydim zaten söylerdim aradan 4sene geçip nisanlaninca aileler işin içindeyken soyleyemedim.ayrıca eski sevgilimi sürekli takip ediyormusum konuşuyormusum gibi yazmışsınız oysaki birkere bir anlık buhranla ekledim kavga dövus kapattım hesabı.bu mu aldatma ??eşimden gizledigim şey burdaki üyeligim zTen bunu söylesem herşey birbiriyle baglantili hepsi tek bir sirdan ibaret.zTen burdaki arkadaşlar yardımiyla ben suanda büyük asama kaydetmiş durumdayım çok yakında doğumum olucak bu siteyede giremem doğum sonrası bu konu obsesyonum devam ederse tedavi olacağım .. onun dışında ben birkacgundur anladimki ben çok mutluyum COk sanslyim annem babam kardeslerim hayatta , zaman zaman beni kırsada eşim beni çok seviyor bende onu COk seviyorum ,belki benim için o kriterden dolayı yanlış insandı ama kaderim oldu,ve en şanslı olduğum konu ise ben anne olacağım allah bana bunu layık gördü ve ötesi yok , isim Gucum mesleğim var sagligim yerinde şükürler olsun.sadece ışte bu psikolojik rahatszlk olmaya baslamsti vicdan azabı o yüzden yazdım buraya yavaş yavaş geçiyor buraya yazdktan sonra çok iyiyim.eşime ihanet etmiyorum edemem ben buraya yazmasaydim çok kötü idim mecburdum burda itiraf ettim esim uyurken başını okşayıp ona defalarca itiraf ettim ama o beni rahatlatmiyordu.burdaki üyeliğime gelince artık COk İyiyim buraya giriş yapmasamda olur belki ama burda bana COk insanın yardımı oldu bilerek bilmeyerek gelişmelere bakmak için giriyorum belki COk riskli ama son günlerim yakın zamanda dogum ve hazrlklarim derken giremeyecegim sonrası ihtiyacım olsada artık tedavi olacagm hamile iken gidemedim tedaviye yani sitede son günlerim.eşimden artık gözlediğimiz hiçbirşey kalmayacak yorum için teşekkürler
çok uzun yazmışsın sıkıldım walla okumadan çıkıyorum.
canim nereye gidiyorsun ben seni cok sevmistim
Bebisin icin de senin icinde cok seviniyorum senin ona
cok iyi bir anne olacagindan eminim, oda senin dertlerine derman,
Allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah
simdiden yüzündeki mutluluk gülücüklerini görür gibiyim
unutma yalniz degilsin
birde siteye girdiğini niye saklıyorsunki kocandan ne var bu sitede anlamadım ben ?
Canım benim saolasin allahrazaolsun sen çok iyi birisin ...dayanamiyorum giriyorum buraya ama çok riskli tel dangrsemde herseyi siliyorum falan ama nebilym yinede korkuyorum..birdeuüyeligim olduğunu bilmemesi bütün hayatimi buraya yazmam falan bilemiyorum.eminim benim durumumda olan çok insan vardır eşimin bu kişinin ben olduğunu anlaması için sadcee tel dan görmesi lazım yoksa hem pınar olup hem benzer şeyleri yaşayan birileri dhaa vardır elbet...canım gerçekten çok iyisin COk moral veriyorsun bana bbeegim karnımda hareket edior suan oda sana teşekkür ediyor sAnirim rabbim bu iyiliklerinin mükafatını versin sana insallah..
eşinle bir mutsuzluğun var bence ve eski günleri de özlüyorsun o yüzden o adamla iletişime geçtin.bir de takıntılar başlamış, kızlık zarı takıntısı.ne yani herşeyi yüzeysel yaşayıp da kızlık zarı bozulmamış olanlar daha mı namuslu senin mantığına göre
arkadaşlara katılıyorum kendi mutluluğunla ilgilen, yok eski sevgili nişanlanmış yok öyle yok böyle...başkalarının hayatları ile değil