- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi Esma temur
-
Evlilik planları yaptığım ailemle ailesi ile tanıştığım adam beni tercih ettiği kadinla evlendi. Nisanlanmadan 1.5 ay evvel bana tekrar adım atmisti. ben biraz ters düşmüştüm.sonrasında o kadinla tekrar barismis ve en son evlendi ışte...
Gayette unutuluyor vallaUnutmayacaksın,geçmeyecek de ama alışacaksın. Sabır dilerim.
Gel de bana anlat bunuBoşver kızım ya kurtulmussun işte seni bekleyen bir nasibin var
Seni seviyor olsaydi bole bir adim atmazdi
Bosver.
Istemedigin insana niye beddua ediyorsun ? Amac neydi reddettiginizde ?Bence mutlu olmasinlar canım. Ama biz evet mutlu olalim
Üzülme canım ya
Ne hisettipini anlıyorum
Benimde yerlere göklere sığdıramadığım ilk aşkım ilk güvendiğim erkek biz ayrıldıktan sonra eski sevgilisiyle barıştı ve evlendi
Dünya başıma yıkıldı.piskolojim bozuldu o adam artık başkasının kocasıydı
Acaba yüzük takıyor mu ?acaba düğününde dans etti mi şöle böle detaylar canımı yakıyordu.
Çocuğuda oldu sonra
Şu an inan umrumda değil unuttum gitti beni bu kadar üzen insanın arkasından yas tutmak bana haksızlık
İşe girdim para kazandım kendime hedeflwr koydum tatillere çıktım yeni arkadaslar buldum.başkalarınada aşık oldum kalp kırıklıkları yaşadım .
Unutucaksın aklına bile gelmeyecek bir gün ama onun yaşattığı hayalmkırıklığını asla unutmayacaksın daha güçlü olucaksın ..[/QUOTE
Ne güzel yazmissin canım okuyunca çok sevdim.aynen öyle bir gece de buyurmus bir kadın ve hiçbir kadın gerçekten rimeli yataga bulasmayinca olgunlasmazmis
Gerçekten karaktersiz bir adam canım sevebilir hatta aşkından olabilir dezaten o kadar kısa zamanda birini sevmiş olamaz ya da pararlle bir ilişkisi daha vardı senle konuşurken.
boşver değmez üzülmeye
Güvenmemek sadece guvensizlikIstemedigin insana niye beddua ediyorsun ? Amac neydi reddettiginizde ?
Gercekten çok fazla zor benim için canimZor bi durum
Belki sen onunla evlenseydin çok mutsuz olacaktın bir de öyle düşün :) bak çok sevdiğim bi söz var ''Bazen Allah kurtarıyor siz ayrıldık sanıyorsunuz" diye. İnşallah karşına seni hep sevecek, değerini bilecek düzgün birisi çıkar canım.[/QUOTE
Kesinlikle cok mutsuz olacaktım ama şimdi o kadınla mutlu ya bunu kendime yediremiyorum malesef
Teşekkür ederim.sadece tek dileğim onun yolu acim kadar açık olsunBacim ablam neyimsin bilmem. Sen uzulmeklw onu yuceltiyorsun bisver Allah sana deger veren birini cikirsin karsina. Degmeyen biri icin kendini uzuyorsun.
Bosver evlenmis gitmis dusunme bile.
kendine uygun birini bul insallah
Hemde hiç hak etmedi hicSeni haketmemişse demek.
Umarim ben onun hep kanayan vicdani olurumüzenin üzüldüğü vakit de gelir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?