• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve beklenen son evlenmis

Biliyo musun onun pişman olması sana bi fayda sağlamayacak? çünkü o pişman olsun diye beklerken sen hayatını kaçırıcaksın.. Ama boşverip yoluna baktığında karşına ondan daha iyi seni gerçekten seven biri çıkıcak (fal gibi oldu) ve işte o zaman diyceksin ki iyyki.. İyyki beni bırakmış başkasıyla evlenmiş :KK66:

Biliyo musun onun pişman olması sana bi fayda sağlamayacak? çünkü o pişman olsun diye beklerken sen hayatını kaçırıcaksın.. Ama boşverip yoluna baktığında karşına ondan daha iyi seni gerçekten seven biri çıkıcak (fal gibi oldu) ve işte o zaman diyceksin ki iyyki.. İyyki beni bırakmış başkasıyla evlenmiş :KK66:
InsALLAH bende böyle düşünürüm canım. O günlerde gelir

Ayrılalı 4 ay bile olmamıştı. Hep evlilik adamı olmuştu ve hep bir yuvası olmasını istemişti. Işte oldu ve evlendi
Evlilik adamı mı ailenle tanışıp sonra başkasını tercih etti?
Bence ona evlilik adamı denmez başka birşey denir.

Beddua ederek rahatlamayı çalışıyorsunuz belki ama siz bu düşüncelerle onu unutamazsiniz. En guzeli herkesin yolu açık olsun deyip yolumuza bakmaniz. O beddualar size de zarar verebilir.

Evlilik planları yaptığım ailemle ailesi ile tanıştığım adam beni tercih ettiği kadinla evlendi. Nisanlanmadan 1.5 ay evvel bana tekrar adım atmisti. ben biraz ters düşmüştüm.sonrasında o kadinla tekrar barismis ve en son evlendi ışte...
Benle birlikteydi, ayrıldık, 1.5 Ay evvel bana tekrar adım atmıştı..

Sonrasında o kadınla tekrar barışmış..

Ortada siz ve başka kadın var.. Sizden ayrılıyor, ondan ayrılıyor.. Size geliyor olumsuz, ona gidiyor, o kabul ediyor..

Ne saçma ilişki yaa.. Neden takılıyorsunuz? Zaten başkası varmış arada.. Sizde istememişsiniz zaten.. Boşverin..

Ortada siz ve başka kadın var.. Sizden ayrılıyor, ondan ayrılıyor.. Size geliyor olumsuz, ona gidiyor, o kabul ediyor..

Ne saçma ilişki yaa.. Neden takılıyorsunuz? Zaten başkası varmış arada.. Sizde istememişsiniz zaten.. Boşverin..
Öyle ama icim almıyor olanları. Gururum cok kırıldı.hazmedemiyorum bu 4 ayi

+1

Back