- 11 Kasım 2017
- 268
- 162
- 18
- 38
- Konu Sahibi Esma temur
-
Bana evlenme teklifi edip10 dakika da giden bir adamı nasıl isteyeyim senceadamı istememiş uzaklaştırmışsın sonra o da gidip evlenmiş bundan daha doğal ne var?
istememişsin işte.
kadınlar bir garipsiniz ya :)
Bana evlenme teklifi edip10 dakika da giden bir adamı nasıl isteyeyim sence
ya canım boşver ne güzel kızssın allah yolunu açık etsin.Bana evlenme teklifi edip10 dakika da giden bir adamı nasıl isteyeyim sence
Teşekkür ederim canım.Aminya canım boşver ne güzel kızssın allah yolunu açık etsin.
InsALLAH bende böyle düşünürüm canım. O günlerde gelirBiliyo musun onun pişman olması sana bi fayda sağlamayacak? çünkü o pişman olsun diye beklerken sen hayatını kaçırıcaksın.. Ama boşverip yoluna baktığında karşına ondan daha iyi seni gerçekten seven biri çıkıcak (fal gibi oldu) ve işte o zaman diyceksin ki iyyki.. İyyki beni bırakmış başkasıyla evlenmiş
Evlilik adamı mı ailenle tanışıp sonra başkasını tercih etti?Ayrılalı 4 ay bile olmamıştı. Hep evlilik adamı olmuştu ve hep bir yuvası olmasını istemişti. Işte oldu ve evlendi
Bence mutlu olmasinlar canım. Ama biz evet mutlu olalim
Benle birlikteydi, ayrıldık, 1.5 Ay evvel bana tekrar adım atmıştı..Evlilik planları yaptığım ailemle ailesi ile tanıştığım adam beni tercih ettiği kadinla evlendi. Nisanlanmadan 1.5 ay evvel bana tekrar adım atmisti. ben biraz ters düşmüştüm.sonrasında o kadinla tekrar barismis ve en son evlendi ışte...
Öyle ama icim almıyor olanları. Gururum cok kırıldı.hazmedemiyorum bu 4 ayiBenle birlikteydi, ayrıldık, 1.5 Ay evvel bana tekrar adım atmıştı..
Sonrasında o kadınla tekrar barışmış..
Ortada siz ve başka kadın var.. Sizden ayrılıyor, ondan ayrılıyor.. Size geliyor olumsuz, ona gidiyor, o kabul ediyor..
Ne saçma ilişki yaa.. Neden takılıyorsunuz? Zaten başkası varmış arada.. Sizde istememişsiniz zaten.. Boşverin..
+1Benle birlikteydi, ayrıldık, 1.5 Ay evvel bana tekrar adım atmıştı..
Sonrasında o kadınla tekrar barışmış..
Ortada siz ve başka kadın var.. Sizden ayrılıyor, ondan ayrılıyor.. Size geliyor olumsuz, ona gidiyor, o kabul ediyor..
Ne saçma ilişki yaa.. Neden takılıyorsunuz? Zaten başkası varmış arada.. Sizde istememişsiniz zaten.. Boşverin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?