Ve beklenen son evlenmis

Esma temur

Hissiz kadin
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
268
162
18
38
10 kasim da yani bana geldiğinin 1.5 ay sonrasin da nisanlanmisti. Simdi de evlenmiş. Beklenen son du.Daha 4 ay bile olmamıştı ki, benim içim yangın yeri suan da ama geçecek biliyorum☝

Boşver inşallah iyiki olmadı diyeceğin biri çıkar karşına bugünleri hatırlamadığın

Evlilik planları yaptığım ailemle ailesi ile tanıştığım adam beni tercih ettiği kadinla evlendi. Nisanlanmadan 1.5 ay evvel bana tekrar adım atmisti. ben biraz ters düşmüştüm.sonrasında o kadinla tekrar barismis ve en son evlendi ışte...

Ayrılalı 4 ay bile olmamıştı. Hep evlilik adamı olmuştu ve hep bir yuvası olmasını istemişti. Işte oldu ve evlendi

Biliyorum öyle günlerde gelecek ama suan ateş saldi içimi. Canim cok aciyor ya

Her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır muhakkak.
Sizin için de inşallah bu günlerinizi aklınıza bile getirmeyecek birisi ile karşılaşmanızı dilerim.

Sen yorumunla yuzumu guldurdun ALLAH da senin yüzünü guldursun.Kesinlikle hepsinin cani cehenneme canim

Teşekkürler canım güzel temennilerin icin. Geçsin gitsin insALLAH

Bu kadar kısa sürede tanışılıp evlenileceğğini sanmıyorum senleyken onlada görüşüyrdur kesin. Öyle olmasada il yıldan sonra çatırtıları başlar. O seni kaybetmiş ve hakkını kullanmış ama senin hala o şans elinde. Sabırlı ol inşAllah güzel şeyler karşına çıkacak

Aynen öyle çok kısa sürede yapılan evlilikler istisnalar hariç çok uzun sürmez diye bende biliyorum ve ALLAHA havale ediyorum. Mutsuzluk yoldaşı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…