• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella sonrası gecikme

svennaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
33
3
1
25
Merhaba. Erkek arkadaşımla şubatın başlarında sürtünmeyle ilişki yaşıyorduk. Sonra penisinin ucu yanlıslıkla iceri girdi 10 15sn civarı icerde kaldı bana bosalmadıgını söyledi ama zevk suyundan korktuğumuz İcin 45. saatte ella kullandık. Eczacı ilk 72 saate kadar koruma oranının yüksek olduğunu söylemişti. Sonrasında reglim beklenen tarihten 2 gün erken oldu (Şubat 15) ve pıhtılı bir şekilde 4 5 gün sürdü. Şubatın 28inde ise kondom kullanarak ilişki yasadık ve kondom varken dahi içimdeyken boşalma olmadı. İlişki sonrası kondomu kontrol ettik yırtık delik yoktu. Emin olmak İcin su doldurduk balon gibi şişti sızıntı olmadı. 3 4 ay önce de böyle bi ilişki yasadık aynı kondom kontrollerini yaptık ve o ay gününde regl oldum. Fakat benim su sıralar regl olmam lazım (15 - 17'si arası) Hala regl olmadım. Evet bugün ayın 18i ama benim reglim hep gününe gelmiştir. Forumdaki benzer konuları okuduğumda ella kullanıp benimle benzer durumlar yaşayanları gördüm. Bu sabah internetten doktorluğuna emin olduğum bir doktorla iletişime geçtim ve bana gecikmenin elladan kaynaklı olmadığını muayene olmam gerektiğini söyledi ama doktora gidemem. Ben hamile miyim? Bu gecikme neyin nesi? Anlattığım olaylara göre gebe olma ihtimalim nedir benim lütfen yardımcı olun

Elladan kaynaklıdır hamile değilsin
emin misiniz??? sabah bi tane site aracılığıyla bi doktorla iletişime geçtim ve o bana elladan kaynaklı değil dedi ondan dolayı kafam cok karıstı kendimi cok kötü hissediyorum kondomla olan ilişkide de hiçbir sekilde yırtık süpheli durum vs olmadı kaldı ki cocuk zaten bosalmadı ve kondom taklıydı. bir önceki ay ise ella kullandım 2 gün erken regl oldum pıhtılıydı 4 5 gün normal aynı önceki aylarda nasıl regl oluyorsam aynı sekilde regl oldum

Back
X