Benim hödükte zamanında biz 1 senelik sevgiliyken ayrıldı gitti başka kıza. Kızla 2 ay felan sevgili kaldılar. Benle nadiren iletişim kuruyodu ama kesinlkle sevgili anlamında değil tabi bende biliyorum fotoğraflarını kızla görüyorum sürekli whatsappta. Sonra biz barıştık aniden evlendik nişan felan yapmadan babam istemedi. Kız şok. (Ben onla ayrıldı sanıyordm)Neyse Bu olay biz evlenmeden 1 hafta önce oluyor bak. Ben hatunum diye kayıtlıydm telefonunda. Tam ben mesaj attığım sırada, birseyin ekran görüntüsünü çekmiş. Salak görmemiş üstte kocaman " Hatunumm kişisinden mesaj" yazıyor. Kıza yollamıs. Büyük ihtimal kız farketmiş olacakki , ablası normalde " ablamm " diye kayıtlı biliyorm. Gitmiş hatunum diye kaydetmiş onunda ekran görntüsünü çekmiş :) yani mesaj atan hatun ablası :)) ben tabi iş işten geçince gördüm bunları daha yeni evliyken galeride unutmuş o sekilde gördüm ama hiç söylemedim bu nedir diye. Çünkü ayrılmayacağıma göre . Oda uyduracak bişeyler. konunu okuyunca aklıma geldi paylasmak istedim
[/QUOTE
Valla tebrik ederim iyi sabretmis ve susmussun ben olsem devam etmez ve pilimi pistini toplar giderdim.ihanet bende kırmızı çizgi