• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve beklenen son evlenmis

10 kasim da yani bana geldiğinin 1.5 ay sonrasin da nisanlanmisti. Simdi de evlenmiş. Beklenen son du.Daha 4 ay bile olmamıştı ki, benim içim yangın yeri suan da ama geçecek biliyorum☝

Aylar sonra inan şu üzüntüden eser kalmayacak kirginlik disinda kendine yaparsın kimseye birşey olmaz

şimdi böyle birinden ayrılıp jet hızıyla evlenenlerin jet hızıyla da ayrılışları var.

Benim hödükte zamanında biz 1 senelik sevgiliyken ayrıldı gitti başka kıza. Kızla 2 ay felan sevgili kaldılar. Benle nadiren iletişim kuruyodu ama kesinlkle sevgili anlamında değil tabi bende biliyorum fotoğraflarını kızla görüyorum sürekli whatsappta. Sonra biz barıştık aniden evlendik nişan felan yapmadan babam istemedi. Kız şok. (Ben onla ayrıldı sanıyordm)Neyse Bu olay biz evlenmeden 1 hafta önce oluyor bak. Ben hatunum diye kayıtlıydm telefonunda. Tam ben mesaj attığım sırada, birseyin ekran görüntüsünü çekmiş. Salak görmemiş üstte kocaman " Hatunumm kişisinden mesaj" yazıyor. Kıza yollamıs. Büyük ihtimal kız farketmiş olacakki , ablası normalde " ablamm " diye kayıtlı biliyorm. Gitmiş hatunum diye kaydetmiş onunda ekran görntüsünü çekmiş :) yani mesaj atan hatun ablası :)) ben tabi iş işten geçince gördüm bunları daha yeni evliyken galeride unutmuş o sekilde gördüm ama hiç söylemedim bu nedir diye. Çünkü ayrılmayacağıma göre . Oda uyduracak bişeyler. konunu okuyunca aklıma geldi paylasmak istedim :KK61:

ayrılmışsınız zaten anlaşamışsınız size dönüş yaptığında da ters davranmışsınız madem üzülecektiniz neden ters davrandınız? 4 ayda nasıl evleniliyor ayrıca onu da anlayamadım

Teşekkürler canım güzel temennilerin icin. Geçsin gitsin insALLAH
Merhaba cnm üzülme gerçekten çok sevmiş olsa mücadele ederdi vazgeçmezdi başkasına gitmezdi sabret unutursun ben de çok zor zamanlar geçirdim aşk hayatımda şimdi 4 yıllık evliyim iki kızım var eşimide çok seviyorum daha gençsin demek ki o doğru insan değilmiş senin içün

Bak cnm bende sana anlatıyım lise zamanlarımda bende birini çok sevmiştim 5 6 yıl oluyor ailesiyle tanıştım ama onlar doğu lu olduğu için akraba birini istiyorlardı böyle ite kalka 1 buçuk sene sevgili olduk sonra bana şehir dışına gideceğini söyledi ama bi bakıyorum akrabalarının kızını istemeye gitmişler o gün sonradan öğreniyorum tabi bende bir ağlamalar zırlamalar .bu zorla olduğunu ailesine karşı gelemediğini söyledi kaçıp gidelim dedi ama inanmadım tabi ki de bitti bir kaç ay sonra da evlendiler zaten evlendikten sonra çok aradı Allah mutluluk versin dedim en sonda hattımı değiştirdim. Şimdi ben başkasıyla evliyim ve çok mutluyum onla olsaydım eminim mutlu olmazdım herşeye karışan şuraya gitme bunu giyme yapma diyen biriydi şimdi mutluyum herşeyde bir hayır vardır nasibinde yoksa zaten elbet o başkasıyla evlenecekti . ama bişeyi farkettim hep memleket sıkıntısı çekmişim. eşimin aileside kendi memleketinden istiyodu ama arkamda durdu evlendi öyle işte:)

Son düzenleme:
Canın çok acıyorduysa geri çevirmeseydin geldiğinde.. O unutmuş gitmiş, evlenmiş, sen hala o adamın derdindesin.

Benim hödükte zamanında biz 1 senelik sevgiliyken ayrıldı gitti başka kıza. Kızla 2 ay felan sevgili kaldılar. Benle nadiren iletişim kuruyodu ama kesinlkle sevgili anlamında değil tabi bende biliyorum fotoğraflarını kızla görüyorum sürekli whatsappta. Sonra biz barıştık aniden evlendik nişan felan yapmadan babam istemedi. Kız şok. (Ben onla ayrıldı sanıyordm)Neyse Bu olay biz evlenmeden 1 hafta önce oluyor bak. Ben hatunum diye kayıtlıydm telefonunda. Tam ben mesaj attığım sırada, birseyin ekran görüntüsünü çekmiş. Salak görmemiş üstte kocaman " Hatunumm kişisinden mesaj" yazıyor. Kıza yollamıs. Büyük ihtimal kız farketmiş olacakki , ablası normalde " ablamm " diye kayıtlı biliyorm. Gitmiş hatunum diye kaydetmiş onunda ekran görntüsünü çekmiş :) yani mesaj atan hatun ablası :)) ben tabi iş işten geçince gördüm bunları daha yeni evliyken galeride unutmuş o sekilde gördüm ama hiç söylemedim bu nedir diye. Çünkü ayrılmayacağıma göre . Oda uyduracak bişeyler. konunu okuyunca aklıma geldi paylasmak istedim :KK61:[/QUOTE
Valla tebrik ederim iyi sabretmis ve susmussun ben olsem devam etmez ve pilimi pistini toplar giderdim.ihanet bende kırmızı çizgi

ayrılmışsınız zaten anlaşamışsınız size dönüş yaptığında da ters davranmışsınız madem üzülecektiniz neden ters davrandınız? 4 ayda nasıl evleniliyor ayrıca onu da anlayamadım
Adam karaktersiz olunca evlenir ama mutlu olur mu bilinmez

Bi erkek nasıl geliyorsa öyle de gidiyor. Yanlış anlamadıysam eski sevgilisinden ayrıldıktan hemen sonra sizle bi ilişkiye başlamış. E normal olarak sizle bitirdikten hemen sonra da öbürüne gitmiş. Denklemin öbür tarafına geçmişsiniz yapacak birşey yok. Yaranıza tuz basmak için demiyorum olur böyle şeyler beni tercih ettiği kadın filan gibi düşüncelerle kendinizi ajite etmeyin

İçini ferah tut
En az hasarla atlatmaya çaliş
Bu da gecer unutma
Senin ona karsi zaafini anlarsa senin peşine takilir ve ben mutsuzum seni unutamadim eşimden ayrilacagim diye zirvalar ve kullanmaya câlisir
Bu oyunlara da gelme:KK12:

Merhaba cnm üzülme gerçekten çok sevmiş olsa mücadele ederdi vazgeçmezdi başkasına gitmezdi sabret unutursun ben de çok zor zamanlar geçirdim aşk hayatımda şimdi 4 yıllık evliyim iki kızım var eşimide çok seviyorum daha gençsin demek ki o doğru insan değilmiş senin içün
Umarim bende mutlu olurum canim

İçini ferah tut
En az hasarla atlatmaya çaliş
Bu da gecer unutma
Senin ona karsi zaafini anlarsa senin peşine takilir ve ben mutsuzum seni unutamadim eşimden ayrilacagim diye zirvalar ve kullanmaya câlisir
Bu oyunlara da gelme:KK12:
Ölüm olusune bile değil bu saatten sonra canım asla affetmem olsemde

Back