Vazgeçtim evliliğimden...

Benim size anlatacaklarım başka... Birkaç gündür tatil dönüşü nedeniyle yazamadım
Önce memlekete, oradan da Çeşmeye yazlığa geçtim. Tadilat işleri falan derken epey yoğunluk oldu ama Ailemle olmak çok iyi geldi
Hem de uzaklaşmak istediğim şeyler oldu son birkaç aydır...
Yazacağım ama cesaret edemedim...

Size bahsettiğim biri vardı. Ben onunla birkaç kez görüştüm...
Eşim beni dinen 2 kez boşadı...
O eşinden boşanmadı ama ayrı taşıyor...
Artık görüşmüyorum...
Ama vicdanen çok rahatsızım...
Eşime karşı kendimi kötü hissediyorum...
Hem terapiste hem de yakın bir dostuma anlattım...
Bir yıldır aramızda cinsellik yok. Sevgililik yok. Sohbet bile yok. Bu Detayları bildiklerindenNormal karşıladılar.

O kişiyle fiziki anlamda birşey olmadı aman diyeyim yanlış anlaşılmasın
İş ve iş dışı yemekler, sohbetler ...

Bu dönemde anladım ki eşim bana onun yüzde biri ilgi gösterse şu an herşeyi unuturum...
Yani eşimden komple vazgeçemiyorum (aptal Aşık modu)
Fakat onunLa görüşmek çok kötü geldi... Ben dünya üzerinde o kadar ilgili, jesti bol, yorulmak bilmeyen birini tanımadım.
eşim de bu dönemde şirket yemeklerinde bekar bir bayan arkadaşla denk gelmiş birkaç kez. Bizim kızlar söyledi. Pek kıskanmadım açıkcası... Ama diğeriyle görüştükçe İster istemez eşime karşı kızgınlığım arttı...

Rahmetli amcam yengeme çok aşıktı mesela. Hepimiz hayal kurardık ilerde eşlerimiz onun gibi olsun diye.
Heryere kendisi götürür getirir
Asla cam sildirmez
Her sofradan kalkış ellerini öper
yengemin adının mührünü yaptırmış her takısında imzalar ...

Böyle bir adamın kat kat fazlasını düşünün...

Ne gibi derseniz...
Regli dönemimi keşfetmiş o hafta hergün masamda çikolata bulurdum
Yeni terfi ve yeni masamda çekmecelerin içini çiçeklerle doldurmuş (film gibi di mi ama gerçek)
Her yemekte önce benim çatal bıçağımı silip suyumu doldururdu
Oğlumun babasını özleyip beni zorladığı dönemlerde aklıma hayalime gelmeyen türlü etkinlikleri mesaj atardı. Gerçekten de işe yarardı.
Beni asla yürütmezdi. Bu yönünü amcama çok benzetmiştim. Mesela otoparka parkedip sahile yürüyeceğim. O park yerinde benim gelmemi bekler beni sahile arabasıyla götürür sonra döner kendi parkeder yürürdü

Bana kızacaksınız biliyorum....
Ama flört etmeyi özlemişim...
Rol mu yaptı, gerçekten mi böyleydi bilmiyorum
Ama soyadım değişmeden daha fazla görüşmeme kararı aldım
Tabi perişan oldu. Son gördüğümde iğne ipliğe dönmüştü. Hergün yazmakta devam ediyormuş... Bana yollasa bile okumadan siliyorum... Çünkü okudukça evliliğimin komple sarpasaracağınj biliyorum...

Özetle işler iyice karışık...
Yıldız'ın kalbi karmakarışık...
Terapistimiz oğlumun yaşında anne babayı birarada görme ihtiyacı olduğunu söyleyip denememizi önerdi
Eşimin aşırı derecede obsesif olduğunu söylüyor
Benim kararsızLığımda eşim ne kadar odun olursa olsun hala seviyor olmamın etkisi var diyor (o odun demiyor tabi:))
Ama ben bazen boğazlamak istiyorum, bazen de gönlümü aldığının hayallerini kuruyorum
Oğlum için bir süre dahaKırıp dizimi oturmak mı.... Yoksa sevgi ve ilgisizliği reddedip ayrılmak mı...
1yıl olmuş konuyu açalı neredeyse...

Sevgisizlik boşanmak için en büyük sebep bence. Ne için kim için uğraşacaksın, fedakarlık yapacaksın.

Öyle... Bilsem ki gösteremese bile seven biri var yine yaparım... Terapistimize dürüstçe sordum... Sizce beni seviyor mu diye... İş etiğinize uymazsa cevaplamayın dedim... Seviyor ve acı çekiyor ama kendini ifade etmekte büyük sıkıntısı var lütfen sabret dedi... Güveniyorum doktorumuza amaSonuçta para kazanıyor, elbet bizi elinde tutmak ister... O zaman göstersin X bey ben sona geldim dedim... Gerekiyorsa doktor gibi değil abi gibi sevgili olmayı öğretin bu adama dedim... Bakalım haftaya gittiğinde ne değişecek...

Nereye kadar böyle gidecek diye düşündüğümde terapist görüşmelerimiz bittiğinde hala değişen birşey yoksa doğruca avukattayım...
Eşim cimridir . Avuç dolusu para döktüğü Bi doktorun yöntemine bile yanaşmıyorsa, parasını dahi düşünmüyorsa gerçekten uzatmak aptallık olacak...

Şimdi de birçok sebebim varken neden boşanamıyorum? Oğlumun ailesini korumak adına her yolu denemiş olmak için...

Evet kızdım kendi adıma,sen bu konuyu açalı 1 sene oldu virt dedin zırt dedin çocuğum dedin boşanmadın,şimdiye kırk kere boşanmıştın, eşinin seni dinen boşaması ne anlama geliyo senin için bilemem de devlet nezdinde evlisiniz soyadını taşıyosun ne demek flörtleşmek falan,adet günlerinden adama ne,boşan ne yaparsan yap uzattın yani artık

Adam sevmiyor, kadın sevilmediği yerde kurur, kimine.göre boşanma nedeni kimine göre imtihan, ben sevilmediğim önemsenmediğim ilişkinin içinde olmam

Adam oğlumdan ayrı kalamam diye boşanmayı istemiyo normalde Hayır ben seni seviyorum falan demez mi insan

Ben ki sana şu yorumları yapmış insanım, oğlum dedin de oğlun için hoş birşey mi başka adamla "flörtleşmen"

Ya da aklında başka adam varken sen kocanla ne terapisine gidiyorsun ne fayda bekliyosun, samimi değil yaptığın

Dinen de 3 kere boşaması gerekiyor, 2 kere söyledi, o anlamda yazdım
Ya boşan adam gibi git yoluna ya da evli gibi davran di mi...
Biz maalesef oğlumuza kıyamayıp 2 yetişkin gibi ayrılmak yerine birbirimize bulaşmadan ayrı gibi yaşamaya başladık
Ben konumu burada durdurayım...
Gelgitlerim çok...
Sizler neler yaşıyorsunuz, bilhassa çocuğu olan örnekler var mı diye bir nevi kendimi cesaretlendirmek istemiştim

Bir sürü kişi aforoz etmek isteyebilir
Bir sürü kişi anlayabilir
Ben hatamı farkettim ve durdum
Ama aklım karışmadı mı evet karıştı
Aşkla evlenen, eşine sevgi fazlası veren biri olarak normalde ve işte nasıl kararlı ve keskinsem bu konuda olamıyorum
Allahım hayra çıkarsın
Hakkı'mda hayırlı olanı gönlüme yakın etsin
Bir süre yazmayacağım kızlar
Sizi seviyorum ve teşekkür ediyoru

AdAm_OLaCaK_KIZ canım konu sahibinin eşi, benimkine ne kadar da çok benziyor, bu konu ilk açıldığında, birisi benim odunu anlatmış dedim, herkesin hayatında problemler var ama benimki sorun olacak herşeyi kendisinde toplamış,
bir aldatması ve şiddeti yoktu.

Hikayem seninkine benziyor. Ama farklı tarafları da var. Tıpkı senin gibi ben de tam 8 yıl fedakarlık yaptım. Bir oğlum var. Altımda arabam, iyi para kazandığım bir işim, kariyerim, vs. Eşim de maddi durumu çok iyi olan ilgisiz bir adam. Ben de fatura ödeyeyim evimin alıverişini yapayım temel özel ne ihtiyaç varsa karşılayayım aman sorun çıkmasın diyen bir kadındım. Ama bi gün, ki yaklaşık 3 ay önce ben artık bir şeyler yapmayı bıraktım. Tıpkı onun gibi oldum. Mesela Duş başlığı adamın elinde bozuldu. Ben yeni bir başlık almadım. 8 senelik evlilik sürecimde hep yapmıştım oysa ki. girdi tekrar banyoya baktı başlık hala bozuk, saydı döktü sonra, paşa paşa giyindi gitti başlık aldı. Ben gördüm ki yapabiliyor ama canı yapmak istemiyor. Ben de vazgeçtim yapıcılıktan. Soğudum. Etrafımda değer gören kadınları kıskanıyordum hep. bir özel gün hatırlamaz bi jest yapmaz. Ve sırf ben soğuk davranıyorum diye agresifleşti. Neden bozuluyorsun ki dedim. ben de sen gibi oldum. Zoruna gitti kabalaştıkça kabalaştı. Ve ne farkettim biliyor musunuz? bu adam beni sevmiyormuş, benim onu sevmemi seviyormuş. Ona sürekli fedakarlık yapan kadını seviyormuş maalesef. Ve bu kadar hakarete, çirkefliğe 3 ay dayanabildim. aldım çocuğumu çıktım. Çocuğum çok değerli, ama hiç bi uzmana da danışmadım. Belki kızacaksınız. Ama bu adamdan resmen psikolojik şiddet gördüm. Konuşmak bile istemez hale geldim. Ama inandığım tek şey var: Güçlü kadınların güçlü çocukları olur. Çocuk için bekleyecek gücüm kalmadı, çünkü her gün kavga eden agresif bir baba modeli olamaz benim çocuğumun önünde. Annesi gözünün önünde ağlayan bir çocuktansa eskisi gibi herşeyi göğüsleyen güçlü bir kadının oğlu olacak benim yavrum. Sadece o kadın o ilgisiz adamın karısı olmayacak. O adam da ne hali varsa görecek. Bir yıl çok uzun be Yıldız. Bu saatten sonra hayatıma alacağım insan beni gerçekten haketmeli asla taviz vermeyeceğim. Dünyaya bir kez geliyorum. Nasıl ki benim için ikinci bi hayat yoksa, kimseye de ikinci şans yooook.

f621997 şuan durumunuz nedir, resmi olarak boşandınız mı ?
bende benzer hikayenin çocuksuz versiyonuyum.

f621997 şuan durumunuz nedir, resmi olarak boşandınız mı ?
bende benzer hikayenin çocuksuz versiyonuyum.
Henüz değil, ben buraya evi terk ettikten birkaç gün sonra yazmışım :))) Zaten çocuğum olmasa üç ay durmazdım. Boşanmak istemediğini söylüyor, çocukla ilgilenmeyecekmiş ayrıca. Ben yanımda götürmüşüm ben bakacakmışım. Ben de bakarım, zaten ben bakıyordum dedim. Bu süreçte bana çektiği mesajlar bile öyle bencilce ki sormayın: "Beni bu dünyada anlayan tek insan sendin, sen olmazsan ne yaparım" yani yine gel anla diyor, alttan al diyor ya da ben bunu anlıyorum. Ama şunu farkettim, öyle bir alıştırmış ki beni yapayalnız kalmaya ben onu hiç özlemiyorum.

Başlığı okuyunca, nisanlisinda evlilikten vazgectin sandim.

ALLAH yar ve yardimcin olsun. Senin dedigin gibi dusunmuyoruz (kendi adima) hicte kumsenecek bir dert degil.
Kadin daya katlanir, kufure katlanir, acliga katlanir, yoksulluga katlanir ama bir aldatilmaya birde ilgisizlige katlanamaz.

Ne diyim ki ALLAH yardim etsin.

seni sevmesi bile çıkarına göre, aile olmayı beceremeyen bencil adamlar böyle ne yazık ki
aynı benim odunun bana dediği cümleler gibi "sen sabırlı ve anlayışsın bu yüzden seni kaybet istemiyorum"
tam tersi olsam beni istemeyecek yani,
kesinlikle yalnızlığa alıştırmışlar bizi, eşimden değil ev arkadaşımdan ayrılmış gibiyim, o kadar tek kalmışım ki, yokluğunu hissedemiyorum,
bu arada yaşınız kaç, ben 30 um.
çocuk olmaması avanatjmı dezavantajmı emin değilim,
hayata karşı güven ve umutlar sarsılıyor, kötü tecrübeler yaşayınca.

Yaşım 32 :) ben çocuğum olmasa tartışmanın başladığı ilk gün kapıyı vurup çıkardım. Bana çocuk olmasa seni bu evde tutmam dedi. Sanki açlıktan susuzluktan oradayım. Ben de evini ona bıraktım. Otursun şimdi. Kafam rahat ve dediğine katılıyorum sanki ev arkadaşımdan ayrıldım. Okuduğum kadarıyla aile ile de çok sıkıntılar yaşamışsınız. Şimdi ne aşamada durumunuz?

Son düzenleme:
Bir öğretmen (ilkokul) olarak diyorum ki, soğuk, ilgisiz, huzursuz bir aile ortamındansa, ikinizle de ayrı ayrı iyi ve huzurlu vakit geçirmesi çok daha doğru oğlunuzun. Ailesinde ne görüyorsa sonra aynen o karaktere bürünüyor çünkü ...
Belli bir süre olmayacağım demişsiniz, umarım bu sürede doğru kararı alırsınız, hem çocuğunuz hm de kendiniz için. Mutsuz kadın Nasıl Mutlu çocuk yetiştirebilir ki? A anneYILDIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…