Vazgeçtim evliliğimden...

Herkese tekrar merhaba
Evet 1 yıl oldu bile
Eşime olan sevgim ve evliliğime olan inancım sıfırlanmadığı için boşanamadıM
Umarım bunu söylemek için erken değildir ama iyi ki boşanmamışım
Eşim ne kadar kaba Saba anlayışsız ve ilgisiz bir adamsa şu an tam tersi
Birkaç haftadır fırtına gibi geçti ama şükür durulduk
Eşimle ayrı dönemde görüştüğüm kişinin şantajına ve tehditlerine maruz kaldım
Hayatımın en büyük dersi oldu bana
Eşimle durumu paylaştım çünkü Ada'm gerçek bir psikopata dönüşmüştü
Hangi birini anlatayım ki...
Sonuç olarak eşimle şu an iyiyiz
Evi değiştirdik, arabayı değiştirdik, eşyalar değişiyor
Eşimden rüyamda görsem inanmayacağım cümleler duyuyorum
Bu vericiliği geçici mi yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor diye tereddütlerim var
Ona da sordum
Gerçekten içinden geldiği gibi mi davranıyorsun yoksa birçok sorun yaşadık geçiş dönemi sıkıntı çıkmadın diye mi böylesin dedim
Aylarca ağlattım artık karımın yüzünü güldürmem lazım değil mi diye karşılık verdi
Umarım rüya değildir
Umarım birbirimize eskisi gibi sarılabiliriz
Umarım ilgisi alakası geçici olmaz
Umarım diğer vatandaş ailemden uzak durur
Umarım umarım umarım

Nası yani diger vatandaş durumunu anlayamadım ben......rahatsız eden biri mi vardı sizi durduk yere...

Konuyu kendim acmisim gibi okudum :) çok severek evlendim. Aslında eşim çok da iyi bir insan. Ama aynen söylediğiniz gibi evde ben yokmusum gibi yasar. Oğluyla çok ilgilidir. Ama ben bekarken ilgiye boğulmuş bir insandim beni sevenler tarafından fazlasiyla simariktim bu konuda. Evlendigimden beridir ne güzel bir soz, ne ilgi, ne sevgi dolu bir bakış, ne bir demet çiçek, ne özel gün hatirlamalari, kendimi kadın gibi hissetmeyi unuttum diyebilirim.. 3 ablam evli eşlerinin ilgisini sevgisini gordugum zaman gözlerim doluyor esimdem gizzli ağlıyorum çok kez. Dediğim gibi eşim iyi bir insan, iyi bir baba. Oğlum için boşanmayı hiç düşünmedim. Ama haklisiniz yok sayılmaktan ve sevgisizzlikten daha büyük acı ve aclik olamaz evlilikte. Feda edilmiş hayat oluyor aslında bizimki çocuklarımız için. Eminim bizler gibi milyonlarca kadın vardir. Allah eslerimizi birer sevgi kelebeği yapar inşallah:))

Maalesef ilgi ve sevgi açlığınız size yanlış şeyler yaptırdı .Dikkatli ol dikkatli ol sonuçta evli bir insansın çocuğun var evli kadına böyle ilgi gösteren de düzgün değildir demiştik.Adamın kötü olduğunu görünce eşiniz kıymete binmiş.Eşiniz bu olanları nasıl hazmetti ben anlayamadım ya da ona nasıl izah ettiniz?

Nasıl ya?
İki ayrı üyelikle konunuzu mu devam ettiriyorsunuz 1 yıldır???
Göz aldanması mı yaşıyorum nedir?

İki ayrı üyelikle devam ettirmiyorum
İlkinin şifresini unuttum yeniden üyelik aldım
1 yıl oldu neden hala boşanmıyorsun diyen arkadaşa cevaben yazmıştım

Biz çok hata ettik arkadaşlar
Ne ayrıldık ne barıştık ama ayrı gibi aylar geçirdik
Rabbim başka sınav vermesin

Eşime ayrı olduğumuz dönemde etrafımda dönen biriyle görüştüğümü söyledim
İnsan ne kadar sevmeden Mutlu olamazmış BM seni sevdim ve seviyorum dedim
Ona terapist çok iyi gelmiş
Üstündeki o negatif toprak uçuvermiş sanki

Biz uzun bir yurtdışı tatiline çıkıyoruz arkadaşlar

Aldığımız dersleri ve Nasıl düzelttiğimizi ilk fırsatta yazarım
Şimdi hazırlık Zamanı

Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum
İyisiyle kötüsüyle vakit ayıran herkese minnettarım

Sevgiler

YILDIZ ben bu habere çok sevindim. İnşallah herşey böyle güzel devam eder. 1 yıldır kopma noktasında olan bu evliliğin ve eşinin Nasıl düzeldiğini gerçekten çok merak ediyorum. Mucize gibi. Yazmanı dört gözle bekliyoruz :) İyi tatiller.

Ne güzel anlatmissin öyle hayran kaldim.. ve seni haketmeyen bi adam ne deyim yazık hakkında hayirlisi olsun..

Aynı şeyi bir erkek yapsa herkes topa tutardı. Ne olursa olsun evlilik birliğiniz bitmeden başka bir ilişki yaşamışsınız. Yargılamak haddim değil, hatalar insanlar için elbette. Ama garipsedim. Umarım eşiniz tam olarak sindirebilir ve bu durumu yüzünüze vurmaz ileride...

kocanin birden duzelmesi felan garip geldi ya da siz bastan abartarak anlattiniz
Adam çekingen duygularını belli edemeyen bir insan eşi de tam tersi sevildiğini hissetmek istiyor.Kadın eşini seviyor belli ki adamda eşini seviyor sadece göstermiyordu.Psikolog işe yaramış .Ama kadının yaptığını nasıl sindirecek onu hala anlamadım.Cinsellik olmasa bile boşluğa düşüp bir adamla yemeğe falan gidip gezmeleri flörtleşmeleri nasıl kabullenecek.Kadın o adamın gösterdiği ilgiyi istiyordu.Eşine olanları söylemeseydi .Yüzüne vurabilir.

Bence yokluğunla arat onu dene bakalım seni arayıp Savaşacakmı kalbini tekrar kazanmak için ? Hakkında Rabbim en hayırlısını versin amin

Hemen düzeldiğini sanmıyorum çok fırtınalı haftalar geçirdik yazıyor iletisinde. ayrıca sanki kocasını aldatmış gibi yazmışsınız. Kadın 1 yıldır kocasının düzelmesini bekliyor, elinden geleni yapıyor. Kocamı seviyorum diyor. Bu 1 yılda aynı iş yerinde çalıştığı bu Adamla Bikaç kez görüşmesi flört olarak adlandırılamaz bence. Karşınızdaki de bir insan. Psikolojisi bozulmuş evliliğini acılar içinde devam ettirmeye çalışan kafası karılık bir kadın. Her ne kadar iş yerinden kendinden hoşlana bir Adamla birkaç kez görüşmüş olsa da bu kadar anlayışsız yaklaşımları haketmiyor bence

Adamda evliydi ama karısından ayrıydı basbayağı flörtleşiyorlardı.Yıldız eşini seviyordu ama kafası karışıktı adam da bunu biliyordu bence neyse ki kurtuldu o adamdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…