Vazgeçtim evliliğimden...

Kızlar teyzemin cenazesi paramparça olmuştu. 3. Gün evde yine Kuran okunacak toplanacağız. Pazara gitmişti ben de marketteydim işimiz bitince arayıp buluşacaktık Oğlumu bırakıp cenaze evine geçecektim. Arıyorum açmıyor Oğlumu bırakıp gitmem Lazım ortada yok annemler sürekli nerdesin diye arıyor...
Saat 9 oldu hala ses yok aldım Oğlumu gittim... Herkes ağlıyor ev kalabalık çocuk neye uğradığını şaşırdı Allahtan uyumludur çok huysuz değildir ses etmedi...

Anlattıkça kötğ oluyorum :KK43:
sorumsuzluk alışkanlık yapmış adamda. açtı mı sonradan telefonu

Açtı telefonu, eve gitmiş telefonu evde kalmış haliyle görmemiş görmediği şey için kızılırmıymış

Arayacak hiç mi yer yoktu ya insan biraz olsun utanır Di mi cenaze evine üç Yaşında çocuklar gidiyorum...

Günaydın bu arada
İçim içinden taşıyor doğrudan yazmaya başlamışım

Açtı telefonu, eve gitmiş telefonu evde kalmış haliyle görmemiş görmediği şey için kızılırmıymış

Arayacak hiç mi yer yoktu ya insan biraz olsun utanır Di mi cenaze evine üç Yaşında çocuklar gidiyorum...

Günaydın bu arada
İçim içinden taşıyor doğrudan yazmaya başlamışım
Neyi bekliyorsunuz siz?

basınız sağolsun bu arada ama sorum genele idi.

Yıldızanne
butun yazısmalarınızı okudum
daha oncede dıkkatımı cektı
hıc konusmadık dedıgın bır aksam veya gunduz neyse sonrakı dun bende bunu bunu yzmıstım ama cevap alamadım gıbı seyler yazmıssınız
bıseylerı bılerekmı es gecıyorsunuz?
ayrıldınız mı ayrılmadınız mı ? bunu neden yazmıyorsunuz net olarak

Neyi bekliyorsunuz siz?

basınız sağolsun bu arada ama sorum genele idi.
Bilmiyorum ki ne beklediğimi
Üstüne cenaze de yaşanınca mecalim kalmadı sanırım onunla uğraşacak
Saldım çayıra durumu...

Yıldızanne
butun yazısmalarınızı okudum
daha oncede dıkkatımı cektı
hıc konusmadık dedıgın bır aksam veya gunduz neyse sonrakı dun bende bunu bunu yzmıstım ama cevap alamadım gıbı seyler yazmıssınız
bıseylerı bılerekmı es gecıyorsunuz?
ayrıldınız mı ayrılmadınız mı ? bunu neden yazmıyorsunuz net olarak
Cutemom kusura bakma farketmedim belirsiz bıraktığımı, ayrılmadık henüz
Ama ortak malları sattık ya da emlakçıya verdik
Bilerek es geçer miyim hiç, aksine belirsizliği hiç sevmem ama terfi dönemi hastalık dönemi cenaze derken inan o kadar yoruldum ki

Kızlar etkisinden kurtulamıyorum
Arabada herkes sağ çıktı bir emniyet kemeri takmayan teyzem
Üstelik hızlı da değilken
Nolur dikkat edin Çocuklarınız da kendiniz de kemersiz seyahat etmeyin

Bana herşey Anlamsız geliyor cenazeden beri
Kararsızlık ya da gelgit dönemim bitti sanırım
Kendimi toparlar toparlamaz işlemleri başlatacağım
Bilhassa satış bedellerini bölününce ilk iş ona 1+1 ev ayarlayacağım başka türlü gideceği yok benim de bayan olarak kuzenimin olduğu düzenimin olduğu yine benim çabalarımla alınan bu evden Ayrılan taraf olmak da istemiyorum

Çok Bölük börçük yazıyorum affola :KK43:

boşanınca çok muhteşem erkekler karşınıza çıkacak,herkes sizi çok sevecek mi sanıyorsunuz? ben olsam terapiye falan gider. bi şekilde evlilğim için çabalardım.

çok depresif takılıyorsunuz.bence önce siz bi yardım alın. sonra birlikte terapiyeeee

boşanınca çok muhteşem erkekler karşınıza çıkacak,herkes sizi çok sevecek mi sanıyorsunuz? ben olsam terapiye falan gider. bi şekilde evlilğim için çabalardım.

çok depresif takılıyorsunuz.bence önce siz bi yardım alın. sonra birlikte terapiyeeee
hayatımız illa bir erkeğin sevgisi veya evliliğine mi bağlı?? bu olmadı başkasıyla evleneyim demek içn boşanmıyor ki kimse..

Bu evliliği sürdürürse sevgi görme olasılığı 0.
Başka birinde aşk bulma olasılığı pozitif. Siz küçük bir sayı olduğunu iddia etseniz de, ki bana göre tartışılır , yine de 0 değil.

Küçük de olsa pozitif sayı > 0

Haydi bunu da geçtim, hatun evlenip aşktan aşka koşayım dememiş ki zaten. İlle de erkek isterim yazmamış.Evli olduğun adam tarafından sevilmemek, değer görmemek işkence bence. Bu kadın bu psikolojik eziyeti çekmek zorunda mı?

Konu sahibi başınız sağolsun . Ani kaybetmişsiniz hiç beklenmedik bir şekilde bu en zoru . Allah size ve ailenize sabır versin .

Eşinizin teyzenizin vefatında yapmış olduğu tel açmama olayı bence çok kötü .

hayatımız illa bir erkeğin sevgisi veya evliliğine mi bağlı?? bu olmadı başkasıyla evleneyim demek içn boşanmıyor ki kimse..

tabiki öyle ama eninde sonunda insanın hayatına birisi girer. madem bir erkeğin sevgisne bağlı değil. o zaman bahsedilen sebeplerden dolayı bi aileyi parçalamakta doğru değil. ortada çocuk var. şu günümüz şartlarında boşanmak için çok çok küçük bi sebep bence. millet ne pskopatlarla uğraşıyor.

tabiki öyle ama eninde sonunda insanın hayatına birisi girer. madem bir erkeğin sevgisne bağlı değil. o zaman bahsedilen sebeplerden dolayı bi aileyi parçalamakta doğru değil. ortada çocuk var. şu günümüz şartlarında boşanmak için çok çok küçük bi sebep bence. millet ne pskopatlarla uğraşıyor.

Bi erkeğin sevgisine bağlı yaşamayacağız diye, elin oğlunun tüm sorumsuzluğunu biz mi çekelim yani??? Konu sahibi hem kadın, hem anne, hem erkek, hem baba olmak zorunda mı??? Çocuk var zaten bu daha önemli.. Çocuk mutlu anne görmek ister.. Yorgun, üzgün ve mutsuz değil...

kötünün iyisi diye kabul etmek zorunda değil ki...adam dövmüyor,sövmüyor diye ,çocuk da var madem diyerek,hem kendini hem çocuğunu neden mutsuzluğa mahkum etmeli insan? kadın tek başına da mutlu olur,kocasının sevgisini dilenmektense,yalnız daha mutlu olur hatta..
insan sevdiği mutlu olacağını düşündüğü için evlenmez mi,peki o zaman başlatan sebepler neden bitme sebebi de olmasın..

insan neden evlenir, bence hayatı paylaşmak, sevgiyi paylaşmak için. yıldızın evliliğinde bunlar yok. düşünsenize kadıncağız boşanınca adamın yerleşeceği evi bile kendi almak zorunda hissediyor. adamın varlığı yokluğu bir, ee neden bir de sevgisizliğini çeksin ki, yalnız yaşar aynı hesap, en azından evde bir odunu görüp görüp siniri bozulmaz. adam illa psikopat olmak zorunda değil ki, ayrıca herkesin tahammül sınırı farklı. psikopat kocalara sabreden kadınların tutunacak dalları olsa sabrederler mi acaba ?

Öncelikle başınız sağolsun.

Devam edilmesi gerektiğini düşünen arkadaşların atladığı bir şey var. Hayat devam ediyor, yani kırgınlıklar, üzüntüler, değersizlik ve sevgisizlik hissi de şu anki dozunda kalmayıp devam edecek. Söylenen sözler, yapılan davranışlar ve bunların getirdiği manevi yük gitgide artacak.

Geçmişinde cerahatli yaralar biriktirmektense yarayı en güzel şekilde şimdi dağlamak daha iyi. Çünkü o zaman artık iyileşmeye başladığını bilirsin.

Hayat o kadar güzel, o kadar kısa ki... Kimse kimsenin ruhunu karartmamalı. Konu sahibi gayet aklı başında. Bundan sonrası da onun için her gün bir öncekinden iyi olacak. "Kurtlarla Koşan Kadınlar" kitabını öneriyorum kendisine; ve yeni hayatında huzur, mutluluklar oğluyla:KK37:

X