Vazgeçtim evliliğimden...

konuyu gerıden takıp ettım
ben sanırım net olacagım
cocuguyla bu kadar ılgılı adamı sırf ıstedıgım ılgıyı goremıyorum dıye babasız bırakmazdım nokta

Konu sahibi diğer adama mi kaçtı acaba desem ne olur banlarsınız di mi

Yorumun çoğuna katılıyorum .Ama tekrar sevileceği ihtimalli bir konu..Bir daha hiç ilşkisi de olmayabilir...İnşallah Allah onun kalbine yakınlık ve azim verir.Adam çok öabuk kabul etmiş.Sizde hoşlanmadıpı birşey mi var ki.? Siz mutsuzsunuz diye mi?Eper öyleyse mutlu et ilgilen dimi,evlat olsa sevilmez de..inş..olumlu şeyler olur..Bir araya gelirseniz bekleme birşey..Dursun yamacında yeter..Pişman olabilirsin.Bu erkekler 4 ayak üstüne düşer.Olan kadına oluyor...İnş.anlar yokluğunda kıymetini..

Sen hiç sordun mu neden böyleymiş?Sevip aevmedşbi sordun mu ara ara?Konuştun mu ara ara...

Son demlerde konuştun.Çözüm aramadan boşanmayı kabul mu etti.?Eğer öyleyse"Hazırmışsın boşanmaya "deseymişsin..

Merhaba kızlar
Çantam çalındı bilgisayarımla beraber şifrelerim de gitti hatırlayamadığım için yeni hesap açtım

Uzun zamandır giremiyorum
Allah beterinden korusun, feci bir trafik kazası sonucu teyzemi kaybettik
Anlatacak o kadar çok şey var ama anlatacak mecal yok

Bazı arkadaşlar öteki adam fln yazmış çok üzüldüm
Ben tüm gözlemlere ihtiyacım olduğu içşn herşeyi Açıkça paylaştım
Onun bana ilgisi olabilir ama benim böyle bir dönemde başka biriyle hele ki yeni boşanmış biriyle görüşme gibi bir durumum olamaz

Eşimle hiçbirşey değişmiyor
Hatta cenazenin 2. Günü beni o kdr kahretti ki şu ölümlü dünyada ne bu gamsızlık be adam diye isyan ettim

Oğlumun yanında hep seviyeyi koruyoruz ama cıvıl cıvıl neşeli sevgi dolu aile ortamının değiştiğinin farkında ve dile getiriyor
Babasına sen annemi neden sevmiyorsun çok güzel benim annem bile dedi :)

düşünüyorum da hep ona sırnaşan yanına giden kucağına oturan hatta bazen sırtına binip Oğluma şebeklikler yapan bendim
Hoşuna gitmese istemese yaptırmaDı herhalde di mi?? Içten içe dalga mı geliyordu acaba benle...

Oğlum o günleri hatırlıyor ve özlüyor ama yine de mutlu bir çocuk okuldan hergün mutlu Dönüyor öğretmeni özel olarak 2 kez görüştü benimle bu öocuk çok farklı muhakkak değerlendirin diye

Böyle işte kızlar

Ooofff ki ne of....

çok üzüldüm
teyzene Allah rahmet eylesin
Allah başka bir acı göstermesin toparlanmaya çalış
ve bu adamdan kurtulmaya çalış cenaze de sen perişanken seni üzen adamdan sana ve oğluna hayır gelmeyeceğini düşünüyorum

ilgisiz sadece günü kurtarayım belli düzenim olsun gerisine ihtiyac yok diyen bir erkekle evli olmanın ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir
açıkcası toplumumuzda erkek ne kadar suçlu olursa olsun eğitimli eğitimsiz kadın erkek herkes bir yerden sonra suçu kadının üstüne atmaya çalışıyor
siz etrafınıza ve eşinize karşı dikkatli olun
hiç açık vermeyin ve oğlunuzu da bence soğukluğun hakim olduğu bir ortama alışkın bir birey olmasına izin veröeyin
bu ortama alışmasın

benim eşimin ailesi çok uzun süreler küs ve ayrı kalırlarmış
eşimde şu an aynı onlar gibi
eğer kayınvalidem zamanında müdahale etseydi benim eşimde düzgün bir koca olacaktı
kayınvalidemde bu kadar kıskanç bir kadın olmayacaktı

ahh sonunda , çok merak etmiştik
geçmiş olsun hırsızlık konusunda
allah rahmet eylesin inşallah, kalanlara sabır ve sağlık versin
çocuklar hemen hissediyorlar herşeyi yaa
mutsuz anne baba ile aynı evde vakit geçirmesindense, mutlu bir anne ve ondan ayrı mutlu bir baba ile ayrı ayrı vakit geçirmesi daha iyi. gerçi eşinizin sizden ayrı da olsa mutlu olacağını sanmam da..
öğretmenleri de fark ettiyse mutlaka bu durumun üzerine eğilin, eşiniz gelmiyorsa oğlunuzla beraber bir terapiste başvursanız, belki farklı bir bakış açısı kazandırır hayatınıza , yol gösterir

Zaten çocukla da ilgisiz olsa 1 dk katlanılmaz ama gerçekten ilgili bir baba
Ben mesela şı an sabahki tartışmanın üzerine odama kapandım kitap okuyorum
O oğlumla oynuyor
Daha ne ben hem kavga ediyor hem çocuk bakıyorum.yarın babayım diye ortaya çıkacak.

Aynı şeyi bende düşünüyorum bu kadar ruhsuz bir adam iyi günümde değer vermiyor yükümü hafifletmiyorki kötü günümde bana baksın.ben ona şu saatten sonra sevgi vefa gibi kavramlarıda öğretemen.sevgisiz büyümüş bir adam sanki hiç ihtiyacı yok sevilmeye sevilmeyi bilmiyor cidden.gitgide ümitlerim tükeniyor.dahası yalnızken çok mutluyum.artık sevgi beklentimde kalmadı.ne o ne annesi artık üzemiyor beni.oh dünya varmış diyorum bazen.

Ne kadar guzel anlatmissiniz uslubunuza hayran kaldim dogrusu,her erkek sizin gibinji asik ister sanirim boylesine muntazam ifade eden kendisini,askini ama vahh ki vahh boyle icten yasadiginiz askinizin karsilik gorememesi!vazcegin bee gercekten vazgecin kesinllike sizi haketmiyor ,gencliginize yazik,hayallerinize yazik...

Başınız sağolsun yıldız

Hakkında hayırlısı, bir kez daha dogru karar verdiğini görmüş oldun cenazede

Kızlar teyzemin cenazesi paramparça olmuştu. 3. Gün evde yine Kuran okunacak toplanacağız. Pazara gitmişti ben de marketteydim işimiz bitince arayıp buluşacaktık Oğlumu bırakıp cenaze evine geçecektim. Arıyorum açmıyor Oğlumu bırakıp gitmem Lazım ortada yok annemler sürekli nerdesin diye arıyor...
Saat 9 oldu hala ses yok aldım Oğlumu gittim... Herkes ağlıyor ev kalabalık çocuk neye uğradığını şaşırdı Allahtan uyumludur çok huysuz değildir ses etmedi...

Anlattıkça kötğ oluyorum

Kızlar teyzemin cenazesi paramparça olmuştu. 3. Gün evde yine Kuran okunacak toplanacağız. Pazara gitmişti ben de marketteydim işimiz bitince arayıp buluşacaktık Oğlumu bırakıp cenaze evine geçecektim. Arıyorum açmıyor Oğlumu bırakıp gitmem Lazım ortada yok annemler sürekli nerdesin diye arıyor...
Saat 9 oldu hala ses yok aldım Oğlumu gittim... Herkes ağlıyor ev kalabalık çocuk neye uğradığını şaşırdı Allahtan uyumludur çok huysuz değildir ses etmedi...

Anlattıkça kötğ oluyorum

Boşanmak için neyi beklediginizi anlamıyorum. Elbette bir takım sıkıntılar yaşarsın bu sıkıntıların nereden kaynaklandığını bulmaya calisirsin düzelir diye beklersin. Ama bu süre dolunca biter gider... artık adım atma zamanıdır. Elinizde çok imkan var. Psikologsa psikolog aile terapisti ise terapist... para var pul var. Destekciniz var.... neyi bekliyorsunuz. ...
Çözümle gel yıldız. .. benim için değil kendin ve çocuğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…