Aa onu atlamışım evet gecen hafta gittiler Kotanjant
O da ayrı bir komedi ya
Genelde çalışan çocuklarına giden aileler biriki kap yemek fln yapar da gider ya
O akşam Bi gariplerdi yemekte
Bir ara dolabı açtım bomboş bir tane meyve bile kalmamış
Gidecekleri zaman genelde böyle yaparlar, artık bırakmış olmak istemiyorlarmış, sebebi de bu :)
Ben mi kötü niyetliyim? Çok Saçma değil mi?
Ilk gördüğümde eşime demiştim öyle düşünmesinler diye, yeni evliydin o zamanlar
Neyse sabah oldu baktım valizler toplanmış
Insan akşam kızım biz yarın dönüyoruz falan demez mi? Ya da elim biliyormuş o neden söylemiyor?
Gerçekten inanılmaz boyutta iletişim sorunları var
Benim eşim ben birşey yapmadan adım atmaz canım, o belli
Hatta kendisine de dedim, ben ses etmesem böyle Ömür boyu yaşayacaksın herhalde diye, Yaşar'ım tabi Oğluma yakınım en azından dedi
Ne bitirebiliyor, ne toplayabiliyor, çıldıracak gibiyim bu hafta... Ya hayatta kaç günümüz kaldı belli mi ki...
Bende bu koca oldukça hiçbirşey değişmez sentinus
Şu 2. Ev satılsın ilk işim kendime araba ona da Eşyalı rezidans Tarzı bir ev bulmak olacak belki ben bulunca gider... Ya be adam seviyorsan niye hiçbirşey yapmıyorsun içimde gram sevgi kalmadı kör müsün neyin cesareti bu ya neyin!!
Diğerine gelince takıntılı kısmına Katılıyorum. Hayatta en sevdiği 2 kadını Üzücü bir şekilde kaybedince beni saplantı yapmış
Çok huzursuzum endişeliyim beni rahatsız eden takipte gibi bir hali yok zaten Senelerdir yoktu ama içten içe onun bu ilgisi Hoşuma gidiyor sanırım gitmemesi Lazım biliyorum
Ilk yazısını okudum 4,5 5 sene Önce şirkette otopark çıkışında karşılaşmışız ben ağlamışım sanırım Gözlerim Şiş şişmiş kesin yine eşimle sorun vardır neyse o selam vermiş ben görmemişim bile o günden sonra dikkatini çekmeye başlamışım iş Gereği zaten sürekli denk geliyorduk
Eşine ilgili olsaymış da ayrılmasaymış diye ben de düşündüm ama sonra kendi durumum aklıma geldi ben çok ilgiliyim de ne oluyor...
Mavi turna her an göğsümde bir ağırlık Senelerdir hep Katılımcı oldu artık birsey yapsın ya biterken bari birsey yapsın bozsun ama askıda bırakmasın giderek kötüleşiyorum....