Vazgeçtim evliliğimden...

O zaman niye evleniyorlar anlamadım
Hemde böylelerine çok ta düzgün kadınlar denk geliyor ona ayar oluyorum
Niye evlendiklerini söyleyeyim. Karın tokluguna çalışacak her türlü işini yapacak bir de bagirip estirip gurleyip erkeklik taslayacagi bir hizmetciye ihtiyaçları var!!!
Tabi egosunu tatmin etmesini de unutmayalım. Bir de baba olmak.
Ben şahsen evliligim boyunca böyle hissettim. Çok nadirdir kendisinin eşi olduğumu hatırlayıp ona göre davrandığı zamanlar...

Boşandınız mı yani?? Ben de hıc sevilmediğimi düşünüyorum. Bazen abartma düşündükçe dibe batıyorsun diyorum hadi bugün yeni birgün diyorum ama hemen kendini belli ediyor sağolsun...
Resmen boşanmadik. Hatta dava da yok ortada. Bir süre barışma çabaları oldu ama güvenimi kazanmaya uğraşmadan kendisine guvenmemi bekledi. Oysa çok büyük sorunlar yaşamıştık. Bunlar devam etti ve ben de artık yeter dedim. Kapattım kapımı. Sadece sevilmemek değil yani. O bile beter de. Ilgisizligi onun karakteri olmuş. Sizi cok iyi anlıyorum. Kadiniz biz. Esimizin dikkatini çekmek, hayranlık dolu bakışlarını üzerimizde hissetmek, nazlanmak simartilmak istiyoruz. Ama karşımızda soğuk bir duvar...

Bugün bana ayrıldığımız gibi istifa edeceğini çünkü beni hala sevdiğini ve bana yakın olamayacağını söyledi
Bu kadarcık bir söz bile Kafamı karıştırdı
Demek ki biraz çabalasaymış buralara varmayacaktık
Sevgi yeniden doğar mı ki... Galiba ben de sevmiyorum eskisi gibi...

Kafam allak bullak oldu
Bahsettiğim, bana ilgi duyan, adına SİYaH diyeyim
Iş Gereği sık sık görüyordum zaten
Her görüşmede bana duyduğu ilgiyi hissettirir halde
Dün karnım ağrıyordu regliydim
Yüzüm değişiyor haliyle
Tıplantıya mola verdirdi
Millet dışarı çıkarken sona kaldı
Iyi misin hemen bitirebiliriz ilaç getirteyim mi eve götüreyim mi eşini arayayım mı
Bu kadar ilgili olmak zorunda mısın be Öküz diyesim geldi

Sonra bugün
Topuklu gri ayakkabılarımı giymiştim
Bunları giyince hep ayağınızı burkuyorsunuz yıldız hanım, eskimediler altı senedir dedi

Sonra yine bugün doğum hediyem elmas kolyemi takmıştım
Sizin burcunuzda şu taş yakışır, hem enerjiniz çok yüksek ışıltınız artar dedi

Kart zampara desem değil. Senelerce bana böyle bir yaklaşımı olmamıştı. Ama beni senelerce izlemiş. Çok garip hissediyorum. Eşim bunların Hiçbirini bilmez

Boyle herifler neden benim cevremde olmaz arkadas Pek askitoymus gercekten, bu tatli diliyle sizi calimlar gibime geldi Benim etrafimda sizin koca gibi odunumsular var.

Ha bir de, kilo konusu oldu toplantıda
Siz anne olunca birden kilo aldınız ama çok çabuk verdiniz, zaten ne zaman görsem oğlunuzla hep oyun hareket halindesin iz, böyle annelik yapınca kilo problemi de olmuyor demek ki dedi

Ha bir de, kilo konusu oldu toplantıda
Siz anne olunca birden kilo aldınız ama çok çabuk verdiniz, zaten ne zaman görsem oğlunuzla hep oyun hareket halindesin iz, böyle annelik yapınca kilo problemi de olmuyor demek ki dedi
adam seni iyi izliyormuş tam kadınların kalbini kazanacak hareketler bunlar
o evli mi
uzak durmanı tavsiye ederim ama yine de

Ay aynı ben biri ile ilgilenince herşeyini ögrenirim . Ama sonra yoruluyor insan

Boyle herifler neden benim cevremde olmaz arkadas Pek askitoymus gercekten, bu tatli diliyle sizi calimlar gibime geldi Benim etrafimda sizin koca gibi odunumsular var.
Misscherry odunun biri seni çok üzdü ama üzmeyelim gönlünü fethedeni elbet sen de bulacaksın canım
Yani evet, bu adam inanılır gibi değil, bana 4 sene önce bugün yolladığım maili yolladı, bugün toplantıda müşteriyle ilgili bir sıkıntı oldu ben de arkadaşa ser çıktım, 4 sene önce de posta koymayı seviyormuşsunuz diye o zamanlar birine kızdığım Bi mailimi bulmuş
Adam tam kadın dilinden anlayan cinsten ve benim Etrafımda olması beni huzursuz ediyor

adam seni iyi izliyormuş tam kadınların kalbini kazanacak hareketler bunlar
o evli mi
uzak durmanı tavsiye ederim ama yine de
Onlar Boşanma sürecindeymiş, anlaşmalı dilekçe vermişler birkaç ay önce
Bu kadar tesadüfi şekilde aynı dönemde boşanıyor olmamızdan cesaretlendi sanırım
Şu dönemde kesinlikle uzak durmalıyım evet ama iş Gereği mümkün olmuyor
Of niye beni buldu ki, insanın bu ilgi karşısında afallamaması çok zor
Eşimle ipler zaten koptu, böyle biri burnumun dibinde belirince eşimle olası tüm ihtimalleri yokedebilir şekilde kıyaslıyorum sanırım
Merhaba, konu biraz dagilmis ama size sunu soylemek istedim basta yazdiginizla ilgili: herseye ragmen bu iliski icin kendinizle gurur duymalisiniz, cok guzel sevmissiniz, ne de guzel sevmissiniz...
Ah Limandacım
Bugün eşime de aynen Şunları yazdım

Ben sorgusuz plansız sevdim
ne gelinliğimi bana ödetmeni ne boğaza karşı düğün yapabilecekken ve İkimiz de çok istiyorken kimsenin oynamadığı tutucu memleketinde gereksiz yere 2. Düğün yapmayı ne balayından beni otobüsün en arka koltuğunda 7 kişiyle döndürmeni kafama takmadım
Gelinlik provama giderken neden geciktim diye Tartışma çıkarıp beni arabadan indirdin Otobüsle provama gittim yine takmadım
Ben sadece sevdiğimle kavuşmak istedim
O zamanlar posta koymayı bilseymişim, Yüzüğü çıkarıp eline verseymişim belki sözde sevginle sevmeyi öğrenirdin...

en önemli kısım burası sanırım biz kadınlar yeter ki mutlu olalım deyip bazı şeyleri görmezden geliyoruz ama erkekler öyle değil kafasına yatmayan en ufak bir şey olsa birlikteliğini bitirir
bu tipler yüzünden evlenirken her şeyin en iyisini isteyen boş şeylerden trip üstüne trip atan kadınlara sonuna kadar hak veriyorum
eşinizi büyük bir aşkla evlenmişsiniz ama iyi harcamış kredisini tüketmiş sanırım

sizin gibi eşinin ilgisizliğinden yakınan bir kişi için diğer adamın aşırı ilgisi çok iyi gelmiş olmalı, benim bile okurken hoşuma gitti size davranışları belki haddime değil akıl vermek, siz zaten bilincindesiniz ama boşanana kadar kendinizi koyvermemeye dikkat etmelisiniz, şimdi yaptığınız gibi mesafeli durmalısınız yoksa haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz.
eşinize gelince hiç ama hiç anlamıyorum, madem ayrılınca sizi görmeye dayanamayacak kadar seviyorsun da niye ayrılmamak için çabalamıyorsun be adam

iş arkadaşınız sizinle bu kadar ilgili ama eşinden boşanıyor. Bu kadar aşkito olan bir adam neden karısını idare edemedi ya da kadın/adam neden boşanmak istiyor. Bunlar bende hep soru işareti. Bence adam çok iyi oynuyor ve özünde böyle bir adam değil. Size karşı olan hareketlerine ve eşiyle içinde bulunduğu duruma baktığımda bana pek güven vermedi kendisi. onun için kafanızı allak bullak etmesine izin vermeyin. Bir kadın bir adamdan vazgeçiyorsa bu adam hakkında en az 10 kere düşünmek gerek. Etrafımda hep bunu gördüm.

madem seviyorsun neden göstermiyorsun be adam kadının istediği ne ki sevgi ve ilgi .İş bu duruma gelmeden söyleseymiş...
adam çok sinsi bence sizin bu durumlarınızı bildiğinden Avcı gibi sizi kapmaya çalışıyor.Kafanızı karıştırıyor.Boşanmadan bir kadına bu derece laubeli davranan erkek tehlikelidir.Üstelik kendisi de evli halen.Midemi bulandırdı adam

Katılıyorum devene diken insana s....n yarıyor.

Özellikle erkeklere insanca davranmak yaramıyor. Trip atan, evlenirken ne koparsam kar kafasında kuyumcu soygunu yapan tipler daha değerli. Edepli, hanım hanımcık düzgün kadınlar hep mutsuz , değerleri bilinmiyor ki.

ben bu adamdan hic hoslanmadim canim.
Evliyken demek ki yillardir seni gozetliyormus.
Esinle tamamiyle ipler kopsa da bu adama yuz verme derim.

nedense stalkeri animsatiyor bana.
kesin bir dille reddetmeni bastan tavsiye ederim.
Sonra basina bela olmasin.

Niye huzursuz oluyorsunuz bu adamdan tam bir aşkito
Misscherry sen çok yaşa e mi seviyorum seni :):) aşk Böceği :):)
Vikidedi en iyisini onlar yapıyor başından el pençe Divan oldum noldu bir arpa boyu yok alamadığımız yerimizde saydığımız Bi evlilik

Ben de son Dediğin gibi haykırmak istedim benim eşim gel böyle çok ister ama birşey yapmaz her konuşa böyledir konfor alanını asla bozmaz
Anneyim CNm Dediğin gibi kendimi koyvermemem Lazım yalnız değilim artık Canımdan can var

Ben de çok sorguladım bunu
Aslına bakarsan ilk hafta Oralı olmadım ama senelerce beni izleyip hiç ahlaksızca davranmamasından etkilendim sanırım (yapma yıldız yapmaaaa)
Annesini kazada Ablasını kanserden kaybetmiş senelerce onunla ilgilenmiş babası ve kardeşiyle yalnız kalınca da kaçışı evlenmekte bulmuş hemen de çocuk yapmışlar aile olalım diye ama Bi türlü geçinememişler hatta şirket yemeklerine fln da beraber gelmiyorlardı pek
Eşi cidden bakımlı güzel bir bayan. Detaylı nedenlerini onlar bilir tabi.

Bunları yeni öğrenmedim önceden de arasıra kızlar fiskos yaparken konuşulurdu ben de üzülürdüm yazık çocukları da var eşi de çok hoş bayan derdim

Evet canım hatta bana bir mail adresi açmış ve Senelerdir bana yazıyor gibi oraya mail yolluyormuş :S adresi almadım tabi ki....

Kafam zaten karmakarışıktı iyice çorbaya döndğ...

İlgisizlik ve onun yarattığı duygusal boşluğun ne olduğunu çok iyi biliyorum.İlgiye olan açlığın insanı nasıl tehlikeye sokabileceğini de .Ne olur dikkatli olun siz evlisiniz yarının ne olacağıda belli olmaz.Boşanmak konusunda haklıyken haksız durumuna düşmeyin.Bahsettiğiniz kişi sonuçta evli birisine asılıyor...yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…