Vazgeçtim evliliğimden...

eşinizin ailesi evlerine döndü mü ?
boşanırsak şöyle böyle yapacağım demiş ama, boşanmak konusunda da bir adımı yok değil mi ? yani böyle aynı evin içinde bu şekilde yaşamak nereye ne zamana kadar
siz kesin istemiyorsunuz hiçbir umudunuz yok değil mi bu adamdan ?
ne yapmayı düşünüyorsunuz, görünen o ki davayı sizin açmanızı yada evi terk etmenizi falan bekliyor

Ay ben bu adama çok gıcık oldum. Yıldızcım seni bu kadar takip edeceğine keşke ilgisini karısına verseymiş ozaman Karısını da mutlu eder, evliliğini de kurtarırmış belki. Adama bak ya sen yıllarca evli, çocuklu bir kadını takip et bi de mail adresi aç ve kendi kendine mailler at. Bence bu adamın psikolojik sorunları var. Takıntılı bi tip yoksa neden yıllarca seni takip etsin. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Var mı bir değişiklik?

Bu iş böyle yürümez, eşiniz size karşı inanılmaz sorumsuz bence dayanılır gibi değil taş olsa çatlar, Sizde ki iyi sabırmış valla, yok tadınızı kaçırmak istemem ama bu adam düzelmez, değişmez.
Ben konunuzu ilk açtığınızda okumuştum, konuşup halledebilirler umarım demiştim ama bu adam koca olmayı beceremez gibime geliyor. İnşallah sabrınızın sonu selamet olur.

Aa onu atlamışım evet gecen hafta gittiler Kotanjant
O da ayrı bir komedi ya
Genelde çalışan çocuklarına giden aileler biriki kap yemek fln yapar da gider ya
O akşam Bi gariplerdi yemekte
Bir ara dolabı açtım bomboş bir tane meyve bile kalmamış
Gidecekleri zaman genelde böyle yaparlar, artık bırakmış olmak istemiyorlarmış, sebebi de bu :)
Ben mi kötü niyetliyim? Çok Saçma değil mi?
Ilk gördüğümde eşime demiştim öyle düşünmesinler diye, yeni evliydin o zamanlar
Neyse sabah oldu baktım valizler toplanmış
Insan akşam kızım biz yarın dönüyoruz falan demez mi? Ya da elim biliyormuş o neden söylemiyor?

Gerçekten inanılmaz boyutta iletişim sorunları var

Benim eşim ben birşey yapmadan adım atmaz canım, o belli
Hatta kendisine de dedim, ben ses etmesem böyle Ömür boyu yaşayacaksın herhalde diye, Yaşar'ım tabi Oğluma yakınım en azından dedi

Ne bitirebiliyor, ne toplayabiliyor, çıldıracak gibiyim bu hafta... Ya hayatta kaç günümüz kaldı belli mi ki...

Bende bu koca oldukça hiçbirşey değişmez sentinus
Şu 2. Ev satılsın ilk işim kendime araba ona da Eşyalı rezidans Tarzı bir ev bulmak olacak belki ben bulunca gider... Ya be adam seviyorsan niye hiçbirşey yapmıyorsun içimde gram sevgi kalmadı kör müsün neyin cesareti bu ya neyin!!

Diğerine gelince takıntılı kısmına Katılıyorum. Hayatta en sevdiği 2 kadını Üzücü bir şekilde kaybedince beni saplantı yapmış

Çok huzursuzum endişeliyim beni rahatsız eden takipte gibi bir hali yok zaten Senelerdir yoktu ama içten içe onun bu ilgisi Hoşuma gidiyor sanırım gitmemesi Lazım biliyorum

Ilk yazısını okudum 4,5 5 sene Önce şirkette otopark çıkışında karşılaşmışız ben ağlamışım sanırım Gözlerim Şiş şişmiş kesin yine eşimle sorun vardır neyse o selam vermiş ben görmemişim bile o günden sonra dikkatini çekmeye başlamışım iş Gereği zaten sürekli denk geliyorduk
Eşine ilgili olsaymış da ayrılmasaymış diye ben de düşündüm ama sonra kendi durumum aklıma geldi ben çok ilgiliyim de ne oluyor...

Mavi turna her an göğsümde bir ağırlık Senelerdir hep Katılımcı oldu artık birsey yapsın ya biterken bari birsey yapsın bozsun ama askıda bırakmasın giderek kötüleşiyorum....

Çok güzel yazmışşınız...
Ama ne yazıkki büyükbaş erkek çok. Kadinlarin degerini bilmeyen sevgi ve ilginin onlari nasil bi hale getirecegini bilmeyen milyonlarca erkek vardır.. ilgisizlik ve iletişimsizlik çok kötü bisey allah sabır versin...

ne kadar garip bir aile
konunuzu okuduğum ilk zamanlar, eşinizden bir hamle geleceğini düşünüyordum ama artık aklım almıyor bir insan nasıl bu kadar kayıtsız kalabilir.
ay nasıl gerildim , adamı bir güzel tartaklama isteği oluştu içimde senin derdin ne diyerek, bana ne oluyorsa siz anlattıkça ben çıldırıyorum
çok iyi bir insan olduğunuzu düşünüyorum, o yüzden mutlu olmanızı istiyorum, insan hiç tanımadığı bir kişi için böyle hissedebiliyormuş, sizin için üzülüyorum
allah sabır ve hayırlı yollar versin demekten başka şey gelmiyor elden

Amin canım hepimiz için inşallah
Tek Yürek olduktan sonra insan parasızlığa katlanır, hastalığa katlanır, ne bileyim ailesiyle gerginlik olur katlanır
Ama aynı soyadını taşıyan aynı çocuğun ebeveyni olan aynı evde yaşıyan 2 ayrı dünya olunca ömrüm törpüleniyor gibi hissediyorum hergün

Konuyu açtığımda bu kdr negatif değildim
Artık sabrım tükenmiş ki tahammül edemiyorum
Zaten aynı evde banyolar ayrı yattığımız odalar ayrı zaman geçirdiğimiz odalar ayrı dolaplarımıza ayrı mutfak ortak ama ortadaki ada sanki onu da ikiye ayırıyor...

zamanla sizi de duygusuzlaştırcak, robotlaştıracak belli ki.
birde çocuk boyutu var
çocuklar da sünger gibi her duyguyu çekiyorlar , en ufak gerginliği hissediyorlar. anne babaların ilk görevi sevgi dolu bir ortam yaratmak bence, istediğin kadar oyuncak al en güzel okullarda okut, evde sevgi huzur ortamı bulmadıktan sonra hayat boyu psikolojilerinin etkileneceğini düşünüyorum, tıpkı eşiniz gibi.
benim 9 aylık oğlum, evde ufacık bir gerginlik havası sezse hemen içine kapanır, sessizleşir, oyuncaklarıyla oynar, tam tersi evde neşeli bir hava varsa, türlü şaklabanlıklar yapar, kahkahalarıyla eşlik eder. hayret ediyorum nasıl anlayabiliyor diye
tüm bunları sizde düşünüyorsunuzdur tabi ki, boşanmak boşanmamak sonrası artıları eksileri tartıp, olumlu yada olumsuz bir adım atacaksınız elbet, ancak son kez eşinizi bir psikologa ikna etmeye çalışsanız, adam sanki hayat sevincini kaybetmiş depresyonda gibi

okadar güzel anlatmışssın ki sanki beni yazmışsın dile getiremediğim okadar çok şey varki bir yıllık evliyim okadar doluyum ki okadar pişmanımki evlendiğime herkeze mecburi mutluluk oyunu oynamaktan okadar yoruldum kii ... onun hatalarından hayatımı bi boka cevirmesinden yoruldum herşeyim vardı ama artık hiç bir şeyim yok borç batağındayım sanki buda yetmezmiş gibi halaa aynı adam yeni bebğimi kaybetim bunda bile okadar ilgisizkiii ben problemliyim biliyor çok üzgünüm mutsuzum ama alttan almıyoo benmle tartışıyo ve bana küsüyoo keşke bu hayatın ikinci kanalı olsa asla evlenmezdim aslaa ..

sizi öyle iyi anlıyormki..ilgi sevgi mutluluk...annemler bir gün komşularla oturuyodru evlilik konuları konuşuluyordu bekardm o zaman amaan evlenip mutlu olan var mı ki edim.içlerinden sadece biri evet ben dedi.en alt katta 1 odalı aslında depo olan yerde insanların eski eşyalarıyla döşedikleri evde oturan abla.eşi bulaşkçı kıt kanaat geçniyorlar.bir gün evlerine gittim çay demlemişler masa yok küçük bir sehpa otrmuşlar öyle huzurlu mutlu sohbet ediyorlar..etrafta adamın aldığı hediyeler duvarlara bezenmiş birini elnde yapmş biri 2-3 liarlık ... ama mutlular huzurlular...öyle özenmiştim ki...hayatımda hiç paraya özenmedim ahtta hep hzuur diledm olmadı... kavga gürültü...şimdi o içerde bilgisayar başnda bende ya bebekleyim ya kitap ya da burası işte..dertleşecek kimsem bile yok..ne anlaayım ne anlasınlar. ailecek vakit geçireiyoruz ki hiç...ben de düşünüyorum tamam mı devam mı..mutsuz bir aile zaten var mı yok mu belli olmaz bir baba..sorunuzun cevabını keşke ben de bilseydim...

İnsan bir sure nasil cozecegine değilde nasil bitirecegine odaklaniyor. Hepsini okuyamadim,nasil bir planin var hayat ile ilgili? Özellikle çocuğun için neler yapmayi düşünüyorsun,iki hafta önce ayriligin eşiğinden dönmüş ve bir oğlu olan anne olarak soruyorum. Ogluma bakiyorum kiyamiyorum,babasi ile ayni renk tshirtu olan birini görse aaaa babammi yoksa diyen bir kuzu. Nasil ayiririm nasil kiyarim bilmiyorum. Eşime karsi hiçbirşey hissetmiyorum ve ne yazikki benim gözümde bu artik sadece ev arkadasligi... Nasil bitecek bu is! Sevilmedigini hissetmek sevgiye aclik gün geçtikçe öldürüyor beni...

İki kişi birbirini sevdikten güvendikten sonra diğerleri birşekilde halloluyor.İlk evlendiğimizde hiç eşyamız yoktu.Bir yatak bir ısıtıcı,bir tüp, ufak tefek kap kaçak vardı.Sonra ilk maaşımla televizyon aldık,fırın aldık çekyat aldık.Doğrudürüst eşyamız yoktu ama çok mutluydum.En çok ona güveniyordum.Seviyordum seviliyordum ya da öyle zannediyordum...sonra zamanla birşeyler oldu .Şimdi evimiz var arabamız var hatta ikinci evimiz var ama ben o günlerimi çok özlüyorum..

Sizin aranızda da sevgi bitmiş anlattıklarınıza göre.Aranızdaki sadece ev arkadaşlığı.Çocuğundan ayrı olmak istemeyen bir baba var.O bir şey yapmıyorsa siz yapın kendinize daha fazla eziyet etmeyin.

Puff üşenmedim hepsini okudum erkekler marsdan kadınlar venüsden diyorum
Bu kadar düşünmeyin, dönemdönem yazdıklarınız banada çok uzun uzadıya nasıl derler ağdalı geldi biraz sıkıldım.
Siz ayrılmazınız diyorum ben ama eşinizden de o beklediğiniz incelikte eş olmaz.
Siz flörtöz bir ilişki yaşamak istiyorsunuz, eşinizse düzenli hayatından ve oğluyla aynı çatıda yaşamaktan mutlu.
Biz karı-kocayız sevgili değiliz kafasındalilerden

Yalnız şu siyah kişisiyle flört hali hiç hoş değil evliyken.
Ayrılmak veya ayrılmamak sizin kararınız olucak.Eşinizin git yada kal diyeceğini sanmıyorum.
Adam karmaşık değilki bu kadar kafa yoruyorsunuz
Kalın yada gidin bişey beklemeyin

Size bir abla nasihati git antidepresan kullan adamın ilgisizliğini takma bir sure böyle idare et ama böyle bir babayı oğlundan ayırma.ilerde ergenliginde sevgisizlikten geberseydim de bosanmasaydim deme olasılığın inan çok çok yüksek.evlat bu başka bir şeye benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…