Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ah maviumut öyle sevindimki senin adına.Bizede dua et ne olur.Günün en iyi haberi benim için.Allah hayırlı etsin.ınşallah böyle bir haberi bizde veririz en kısa zamanda.

tamam canım yazarım sonucunu yaptıralımda bi..
insallah düzelmiştir.

evet canım işte orada calıstıkları icin sinirleri alınmıs ondan hissetmiyorlarmış..
valla ben cok rahatım stres yapmıyorum rabbim hayırlısını versin herkese..

canım hersey bahane rabbim ol dedikten sonra 3ay 6ay 1sene bahane...
bak maviumutolsuna 3.ayının sonunda mutlu haberini almışş :nazar:
rabbim ne zaman verirse hayırlısını versin...(aminnn)
haklısın canım ALLAH hayırlısını versin maviumutolsun canım senide tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
bişi dicem elimde ne var şimdi biliomusunuz???????????
kıpkırmızı çift çizgili bi test ve
2609 beta hcg gösteren kan testi sonucum
çok şükür oldu kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
24 ünde 3 ay bitmişti ameliyattan çok şükür Allah ım kabul etti dualarımı ağlıyorum rüya gibi eşimin haberi yok daha
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
darısı da sizlere inşallah
Allahıma bin şükür oldu çok şaşkın ve mutluyum

:teytey:tebrikler canım :dance::teytey: çok sevindim zamanı geldi veve sende yaşadın bu duyguyu Rabbim sağlıkla doğmasını büyümesini nasip etsin kendine dikkat et artık ve buğünlerin tadını çıkar tatlımmm :1hug:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
bişi dicem elimde ne var şimdi biliomusunuz???????????
kıpkırmızı çift çizgili bi test ve
2609 beta hcg gösteren kan testi sonucum
çok şükür oldu kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
24 ünde 3 ay bitmişti ameliyattan çok şükür Allah ım kabul etti dualarımı ağlıyorum rüya gibi eşimin haberi yok daha
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
darısı da sizlere inşallah
Allahıma bin şükür oldu çok şaşkın ve mutluyum

canım benim senin adına o kadar çok sevindim ki daha bir kaç gün önce seninle konuşmuştuk. eşine keçiboynuzu kürü hazırladığını söylemiştin. inan bana yakın zamanda birbirimiz için dua edip arkasından böyle bir haber almak beni çok mutlu etti. allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ama sen bizim için dua etmeye devam et lütfen .

sevgiler.

kızlar tek tek yazamıyorum hepiniz çok sağolun canlarım darısı sizlere doktora gittim bugün kesemizi gördük kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi resim verdi buzdolabına astık minnacık bi nokta..
hepinize duacıyım kızlar inşallah sizler de yaşarsınız bu mutluluğu

soranlar olma ameliyattan önce en son testte sayı 24 mil.du sanırım
ileri hareket %15
ileri yavaş%5
gerisini hatırlamadım morfoloji de %6 idi

gnc den arginmax die bi vitamin almıştık ameliyattan önce bitirdik 3 ay k.boynuzu denedik ameliyat öncesi sonra 1 ay havuç suyu içti
tekrar k.boynuzuna başlamıştık
bol incir yedik taze kışın da zeytinyağlı kuru incir verecektim
kuru yemiş,bol bol
ramazan da namaza başlamıştım
her akşam meryem suresi okudum 41 e tamamlayacaktım ama beyramda okuyamadim kaldı öyle
bence mutlaka deneyin türkçesini okudum anlayarak
707 kere ya varis die tesbih çektim vakit buldukça

böyle işte kızlar eşim 24 eylül de kontrole gidecekti 3 ay doldu bayram geçsin giderim dedi sonra 24 ekimde gidim dedi daha tahlil yaptırmadı yani
düzelme oldu mu yoksa Allah ol dedi ve düzelmeden mi oldu bilemem
istersen bi tahlil yap ta görelim dedim eşime istemiorum o stresi yaşamayı dedi
kalp atışını duyalım doktoruna gidip haber vericek

kızlar inşallah en kısa zaman da sizde yaşarsınız bu duyguyu
sormak istediklerinizi yazın cevaplarım
ameliyat ta kararsız arkadaşlar mutlaka olun çok kolay
öptüm herkesi

belirti olarak ta adetten önce hiç bişi hissetmwdi adet günümden 1 gün önce kahverengi leke geldi adet günüm geçin ce öyle önemli bişi yoktu gögüslerim çok şiş ve ağrıyo bi de adetim 2 gün geçtkten sonra canım çok et istedi tabi o zaman anlamadım
bi de çok uyuyyodum pazartesinden beri okuldan gelip 2 saat uyuyodum sonra akşam yemeği falan gece yine uyuyodum 1.sınıf okuttuğum için yoruluorum sanmıştım
bi de bayrmda çok sancım oldu adetten 10 gün önce falan kesin erken adet olcam dedim ama olmadı

ama kızlar belirti falan hikaye ben bunları yaşadım ama adet olsam bunları hatırlamazdım bile
siz belirtiyi boşverin kürlerinizi yyapın ve bol bol çalışın ve dua edin

maviumutolsun bebeğinin ilk kalp atışlarını işittiğin zaman daha da sevinirsin dünyalar senin olur ben ilk duyduğumda gözlerim dolmuştu rahim içinde minicik bi parça olmasına rağmen büyük insan kalbi gibi atıyo bu Allahın mucizesinden başka bi şey değil rabbim olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın

varıkosel amelıyat sonrası bayanlar neler yapıyor Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

BI KONU ACTIM BUNUNLA ILĞILI AMA KIMSE ILĞILENMEDI BENDE BURADAN SORAYIN DEDIM

benım esım amelt. oldu ve bu 3.ayı.ben bu sürede dr. ğtmedım sız ğıdıyormusunuz onu soruyorum ğebe kalanlar tedavı aldılar mı yumurtlama tedavısı falan bunu soruyorum.bu arada tüm testlerım fılımlerım tamam daa önce yaptırdık.

--------------------------------------------------------------------------------

varıkosel amelıyat sonrası bayanlar neler yapıyor Mesaj Linki

BI KONU ACTIM BUNUNLA ILĞILI AMA KIMSE ILĞILENMEDI BENDE BURADAN SORAYIN DEDIM

benım esım amelt. oldu ve bu 3.ayı.ben bu sürede dr. ğtmedım sız ğıdıyormusunuz onu soruyorum ğebe kalanlar tedavı aldılar mı yumurtlama tedavısı falan bunu soruyorum.bu arada tüm testlerım fılımlerım tamam daa önce yaptırdık.

hayır canım ben gitmedim..zaten önceden ben gitmiştim sorunun eşimde olduğunu öğrendikten sonra ben gitmedim.zaten dr lar ilk önce eşin bi düzelsin falan diyorlar.ameliytttan sonra 1 sene sonra olmazsa o zaman başlıyor aşılmalar filan.sabır isteyen uzun bir dönemdesin.ben 8 ay sonra hamile kaldım.dua et ve sabret..tabi daha önce hiç dr a gitmediysen bi gidip görünmende fayda var...

mavıumt erkek ınfertılıtesındende tebrık ettım burdanda edeyım canım.super bır haber bu.darısı butun bekleyenlere..

kızlar acil yardımcı olun bana ,ben adetimin üçüncü günü şehir dışına çıkıyorum 2 gün malesef ,bu ayda aşılama yaptıracaktım doktora üçüncü günü mecbur kontrole gitmekmi zorundayım, eğer bu ay olmazsa gelecek ayda bayrama denk geliyor açık olmaz hastaneler ne yapıyım yardım edin lütfen

Son düzenleme:
maviumutolsun tebrik ediyorum canım yeni okudum ne güzel böyle haberler almak,rabbim tamamına erdirsin.
hamile kalan arkadaşlarım için çook seviniyorum lakin ben artık kendi adıma umudumu yitiriyorum foruma tüp bebekle ilgili bilgi almak için gireceğim artık 3ay var 1yılın dolmasına ve 3ay sonra tüp bebek yaptırmak için adım atarız herhalde.sen dikkat et kendine ve bizler için de dua et,Allaha emanet olun...

sağol canım darısı başına inşallah her zaman duacıyım.ama bence umutsuz olma benim adetim gecikti ama hemen 3 ayda hamile olabileceğim gelmedi aklıma ama oldu sen umudunu kaybetme hangisi hayırlıysa o yoldan gelsin bebeğin ister doğal ister tüp ama umudunu kaybetme
inşallah güzel haberlerinizi duyarız

maviumutolsun inan hamilelik haberini alınca bende seninle o sevinci yaşasım ve agladım eşimi arayıp bir an önce ameliyat olmanı istiyorum dedim alah tamamına erdirsin ama ben bu meryem suresinin faydasını cok kişiden duydum ve başladıgım gün adet oldum bitsin her gün içinde okuycam mutlaka bide şu keçi boynuzu kürünü nasıl yapıyosunuz bnde yapıyorum ama dgrumu bilemedim neyse hayırlı olsun tekrar::ecrin_bebek:

sağol canım darısı başına ben şöyle yapıyodum kürü
2 bardak kadar kaynamış suya 7-8 k.boynuzunu kırıp atıodum 2-3-dk.kısık ateşte kaynıo 20 dk.kadar dinlendirip koskoca 1 bardakla içiriyodum
bide incir yedir canım

kızlar bide ben ilişkiden 1 saat kadar önce kahve içmenin sperm hareketini arttırdığını duymuştum onu da yaptık denemek isterseniz

maviumutolsun canım meryem suresinin hepsinimi okuyordun günde uzunmu o sure

evet canım hepsini uzun değil çok kısa da değil orta uzunlukta ama türkçesinden okursan günde 1 tane rahatlıkla okunur
hadi inşallah hayırlı olur

X