Varikosel ameliyatından 1 yıl sonra hamilelik belirtilerim

Keçiboynuzu özünün tadı çok güzel bazen ben bile yiyordum. Yani suyunu kaynatmayacaksiniz. Pekmezin kıvamlı hali gibi tadı
Hangi markanınkini almıştiniz Zühre ananin guzelmi acaba sabah akşam 2 kaşık mi?

Hangi markanınkini almıştiniz Zühre ananin guzelmi acaba sabah akşam 2 kaşık mi?
Sabah akşam birer kaşık ama tahta kaşıkla. Bizim aldığımız Hekimhan ama ben öyle şu marka bu marka diye almadım aktarda bu vardı bunu aldım. Kenarında da minik tahta kaşığı vardı. İkinci kavanozu aldım diğerinin bitmesine yakın ama hala kapağı bile açılmadı onun gerek kalmadı. Ama normal zamanda da tüketilebilir. Zühre ananın nasıl bilmiyorum. cok tat farkı olacağını düşünmüyorum açıkçası.kotu değil güzel bir tadı var. Sitede aç karna tuketildigini yazmışlar eşim ona pek uymadı. Unuttuğu falan oldu ama ben yine de yedirdim. Sabah içmeyi unuttuysa mesela öğlen geldiğinde yedirdim. Aç tok gozetmedim yani. Birde doktorun verdiği vitaminin içeriğinde Q10 ve L arginin vardı sanırım isimleri yanlış hatırlamıyorsam sitede okumuştum bunlar çok faydaliymis hızı için. Size verdiği takviyede bu icerikller varmiydi acaba.

Merhaba :) geçen ay başında bu topikte ameliyat sonrası bilgi almak için bakıyordum her yere :) kasım sonunda ameliyat olduk eşime gerekli takviyeleri verdi doktor ve bize 6-12 ay arası düzelme olur ama belki 2 ay sonra bebiş size sürpriz yapar demişti. Ameliyattan tam 3 ay sonra bebiş haberini aldık şu an daha çok yeni 5 . Haftadayım bize mucize oldu :))
Çok sevindim sizin adınıza :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben ameliyatı microcerrahi şeklinde mi oldu diye soracaktım.

Back
X