Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşiminde agrısı olmadı sadece ameliyat yerinin ici yanıyor ve etrafındaki belirlli bir bölgeyi eliyle hissetmedigini söylüyordu. Yanması zamanla gecti, dr'a hissetmemesinin sebebini sorduk oradaki sinirleri aldık normal hissetmemen dedi. 3ay sonra test yapalım dedi. 3ayımız yarın doluyor insallah.yaptırıcaz testini.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
bişi dicem elimde ne var şimdi biliomusunuz???????????
kıpkırmızı çift çizgili bi test ve
2609 beta hcg gösteren kan testi sonucum
çok şükür oldu kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
24 ünde 3 ay bitmişti ameliyattan çok şükür Allah ım kabul etti dualarımı ağlıyorum rüya gibi eşimin haberi yok daha
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
darısı da sizlere inşallah
Allahıma bin şükür oldu çok şaşkın ve mutluyum
24 ünde 3 ay bitmişti ameliyattan çok şükür Allah ım kabul etti dualarımı ağlıyorum rüya gibi eşimin haberi yok daha
teşekkür edrim kızlar ağlamaktan öldüm bekleyen herkesin darısı başına hiç kendimde değilim
canım biz evleneli 2 yıl 2 ay falan oldu biz ocaktan beri istiyoduk eşimde 24 haziranda ameliyat oldu
3 ay yeni bitti bayram girdi araya doktora gidemedi ekimde gidecekti kısmet geldi bebeğim
inşallah senin de olur canım bol bol dua et ben de edicem herkes için
dilerim bu mutluluğu sen de yaşarsın
öyle yapıcam canım kendimi toplayamadım şoktayım hala
sevgili dark bizimde 3 ayımız önümüzdeki hafta doluyor. Ben de merakla bekliyorum. sen sonuçları yazarsan sevinirim
evet canım işte orada calıstıkları icin sinirleri alınmıs ondan hissetmiyorlarmış..benim eşimde aynı şeyleri söyledi eliyle o bölgeyi hissetmediğini söylüyodu uyuşuk o kısımlar diyodu demekki her yerde aynı sistem uygulanıyo.inşallah iyi sonuçlar alırsınız ama kötü bile olsa üzülmeyin çünkü bi arkadaşın 3 ay sonunda çok kötü çıkmış tahlil sonuçları ve 6.ayda hamile kalmış yani ilk üç ayda düzelmesi herkesde olmuyo.boşuna stres yapmayınkaydirigubbakcemile5
3 ayda iyileşme süresi çok az bizimki üçüncü ayımızda çok kötüydü ama dokuzuncu ayın sonunda herşey değişti yani bir sene beklemek gerekiyor iyi sonuç vermesi için
eftelya, dark sağolun kızlar darısı başınıza inşallah dua edşcem yarın doktora gidicem inşallah herşey yolunda gider eşime söyledim çıldırdık
inşallah siz de yaşarsınız bu mutluluğu