Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çok anlamıyorum ama iyi geldi bana.Sanırım önemli olan canlı sperm ve morfoloji.ıkiside iyi görünüyor.Morfoloji normal yazmış.Canlı spermde yüzde 70.Benim bildiğim bunlar normal değerler.Hadi bakalım hayırlısı.Güzel haberlerini bekliyoruz.Doktorun yorumunuda burada yazarsan sevinirim.Bizde bilgi sahibi oluruz.Benim eşimde 1 ay önce ameliyat oldu.ınşallah bizimkide düzelir.Biribirimize dua edelim.

Canım çok anlamıyorum ama iyi geldi bana.Sanırım önemli olan canlı sperm ve morfoloji.İkiside iyi görünüyor.Morfoloji normal yazmış.Canlı spermde yüzde 70.Benim bildiğim bunlar normal değerler.Hadi bakalım hayırlısı.Güzel haberlerini bekliyoruz.Doktorun yorumunuda burada yazarsan sevinirim.Bizde bilgi sahibi oluruz.Benim eşimde 1 ay önce ameliyat oldu.İnşallah bizimkide düzelir.Biribirimize dua edelim.

teşekkür ederim zola inşallah herşeyin hayırlısı olur allah her isteyene verir bebiş :):emir_bebek:

slm kızlar giremedim ne zamandır herkes iyi mi bizim 3 ay bitti ve ben 2 gün geciktim ama umudum pek yok çünkü bende prolaktin sorunu vardı bazen gecikiyodu ondandır die düşünüyorum tabi inşallah değildir 3.ay da gelmiştir bebeğim ama çok korkuyorum pazar günü olmam lazım dı hala gelen giden yok eğer bebek yoksa gelsin şu adet uğraştırmasın çünkü eğer yine prolaktin se doğum kontrol hapı kullanma ihtimalim var
keşke bebek olsa beklicem bi süre daha yine umutlanıp ta üzülmekten korkuyorum
dua edin bana bebeğim gelmiş olsun

slm kızlar giremedim ne zamandır herkes iyi mi bizim 3 ay bitti ve ben 2 gün geciktim ama umudum pek yok çünkü bende prolaktin sorunu vardı bazen gecikiyodu ondandır die düşünüyorum tabi inşallah değildir 3.ay da gelmiştir bebeğim ama çok korkuyorum pazar günü olmam lazım dı hala gelen giden yok eğer bebek yoksa gelsin şu adet uğraştırmasın çünkü eğer yine prolaktin se doğum kontrol hapı kullanma ihtimalim var

canım allah yardımcın olsun inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz..:içelim::nazar:

teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte güzel haber ler alır veririz
ama ben çooooooooooooook korkuyorum

inşallah hamilesindir canım. test yapsana iki gün geçtiyse.

canım çok krkuyorum ya ocaktan beri deniyoruz hep negatif öyle çok korkuyorum ki anlatamam çıkmazsa üzülürüm yaaaaaa böyle beklemek te zor biliyorum ama beklicem hiç cesaretim yok hem belki ramazan da düzensizlik olmuştur belki de yine prolaktin
gerçeklerden korkuyorum çok

canım çok krkuyorum ya ocaktan beri deniyoruz hep negatif öyle çok korkuyorum ki anlatamam çıkmazsa üzülürüm yaaaaaa böyle beklemek te zor biliyorum ama beklicem hiç cesaretim yok hem belki ramazan da düzensizlik olmuştur belki de yine prolaktin
gerçeklerden korkuyorum çok

canım bence de b:eek:klava:iraz sabret sonra test yap testte tek çizgiyi görmek daha zor çünkü......

beni de ekleyin listeye 1 eylül ameliyat tarihi arkadaşlar inşşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırız amiiiinn

gecmis olsun canım. umarım en kısa zamanda bebişiniz geliverir. a.s.
rabbim sifa versinn!

merhaba arkadaşlar benim eşimde 24 temmuzda ameliyat oldu ancak ameliyat sonrasında hayalarında normalden fazla ağrı olduğunu söylüyor. doktora gittik normal olduğunu söyledi acaba sizdede aynı problemler olmuşmuydu bilgi verirseniz çok sevinirim.

eftelya tez zamanda kalırsın inşallah......
bahar benim de eşim aynı gün ameliyat oldu ama ağrısı falan yok doktor normal dediyse korkma belki erkekler abartır ya belki eşin psikolojik olarak etkilenmiştir

canım bence de b:eek:klava:iraz sabret sonra test yap testte tek çizgiyi görmek daha zor çünkü......

evet canım beklicem aslında benim adet prolaktinden geciktiyse 15 günden önce gelmez biran önce yapıp boşa beklememek umut etmemek daha mantıklı ama öyle zor bi durum ki artık test mest görmek istemiyorum bakalım beklioruz hayırlısı olsun hepimiz için

eftelya tez zamanda kalırsın inşallah......
bahar benim de eşim aynı gün ameliyat oldu ama ağrısı falan yok doktor normal dediyse korkma belki erkekler abartır ya belki eşin psikolojik olarak etkilenmiştir

belki de senin dediğin gibidir dikkatler o yöne toplandığı için ona öğle geliyo olabilir. bu arada doktorunu herhangi bir ilaç verdi mi yada siz ekstra birşeyler uyguluyomusunuz bilgilendirirseniz sevinirim.

yok canım ameliyattan 1 hafta sonra dikişler alınınca baktı herşey normal dedi 3 ay sonra gel tahlil sonucuna göre ilaç falan veririz dedi yok ya canım yanlış söyledim benim eşim 24 haziranda oldu pardon sizden 1 ay önce.
ama öyle ilaç tahlilden sonra verilecek 3 ayımız doldu ama bayram falan derken gitmedi ekimde gidiym dedi ben de ısrar etmedim
biz keçi boynuzu kürü yaptık sitede var tarifi ama son 10 15 gündür bitti yenisini almadık devam edicez bol fındık fıstık incir öyle canım
güzel gelişmeleri haber veririz inşallah

yok canım ameliyattan 1 hafta sonra dikişler alınınca baktı herşey normal dedi 3 ay sonra gel tahlil sonucuna göre ilaç falan veririz dedi yok ya canım yanlış söyledim benim eşim 24 haziranda oldu pardon sizden 1 ay önce.
ama öyle ilaç tahlilden sonra verilecek 3 ayımız doldu ama bayram falan derken gitmedi ekimde gidiym dedi ben de ısrar etmedim
biz keçi boynuzu kürü yaptık sitede var tarifi ama son 10 15 gündür bitti yenisini almadık devam edicez bol fındık fıstık incir öyle canım
güzel gelişmeleri haber veririz inşallah

allah hepimizin tüm dualarını kabul etsin inşallah tahlil sonuçlarınızda iyi çıkar bizde sadece polen kullanıyoruz inşallah faydasını görürüz.

belki de senin dediğin gibidir dikkatler o yöne toplandığı için ona öğle geliyo olabilir. bu arada doktorunu herhangi bir ilaç verdi mi yada siz ekstra birşeyler uyguluyomusunuz bilgilendirirseniz sevinirim.

amin canım inşallah inşaallah

benim eşimin hiç ağrısı olmadı kestikleri yer bile ağrımadı ilaç da vermedi dr ama ben evicap aldım onu içiyor

benim eşiminde agrısı olmadı sadece ameliyat yerinin ici yanıyor ve etrafındaki belirlli bir bölgeyi eliyle hissetmedigini söylüyordu. Yanması zamanla gecti, dr'a hissetmemesinin sebebini sorduk oradaki sinirleri aldık normal hissetmemen dedi. 3ay sonra test yapalım dedi. 3ayımız yarın doluyor insallah.yaptırıcaz testini.

benim eşiminde agrısı olmadı sadece ameliyat yerinin ici yanıyor ve etrafındaki belirlli bir bölgeyi eliyle hissetmedigini söylüyordu. Yanması zamanla gecti, dr'a hissetmemesinin sebebini sorduk oradaki sinirleri aldık normal hissetmemen dedi. 3ay sonra test yapalım dedi. 3ayımız yarın doluyor insallah.yaptırıcaz testini.

canım ne siniri eşin varikosel ameliyatı olmadımı çok saçma benim bildiğim kasık kanalından açılır mikroskop altında atar ve toplar damar ayrımı yapılarak damarlar bağlanır.sinirle alakası yok siz kime yaptırdınız

X