Boyunuz ve yaşınız kaç? Bakın burada kimse sizi üzmek istemiyor. Ama herkes doğru bildiği yüzünüze söylüyor. Bunu kendi aileniz arkadaşlarınız yapmaz, sizi üzmemek için. Bu sitenin amacı da bu gerçek yorumlar, tavsiyeler almak.
Hamile kalırsanız, bir diyetisyen eşliğinde beslenmenizi öneririm onlar hamilelere uygun diyet programı hazırlar benim tanıdığım böyle yaptı, çok güzel kilo verdi, sağlıklı doğum yaptı. Hamilelik, emzirme hep kilo yapan şeyler ünlülere bakın hepsi kilo alıyor sonra veriyor. Ben ilk oğluma 65 kilo ile hamile kaldım, doğum yaptığım hafta 75 tim. Ki hamileyken hiç tatlı vs yemedim, çok sağlıklı beslendim, karnım doğumdan sonra dümdüz oldu hemşireler göbek sadece bebekmiş dediler. Emzirirken iştah açılıyor. Ondan sonra yine 65 e indim. İki kez düşük yaptım, sonra küçük oğluma hamile kaldım. Onda sezaryen oldum. Geçen ay test yaptırdım, şekerim 100 açlık, kolesterol tansiyon hepsi düşük. İnsilün direncim de yok. Ama ben de zayıf değilim, belli yaştan sonra kilo vermek zorlaşıyor. Çocukla daha zor spora vakit ayırıyorsunuz. O yüzden önce kilo verin, yürüyüş yapın şeker çok tehlikeli, böyle devam ederseniz şeker hastası olabilirsiniz.