Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım darısı başına inşallah her zaman duacıyım.ama bence umutsuz olma benim adetim gecikti ama hemen 3 ayda hamile olabileceğim gelmedi aklıma ama oldu sen umudunu kaybetme hangisi hayırlıysa o yoldan gelsin bebeğin ister doğal ister tüp ama umudunu kaybetme
inşallah güzel haberlerinizi duyarız

canım tebrik ederim çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah.

kızlar tek tek yazamıyorum hepiniz çok sağolun canlarım darısı sizlere doktora gittim bugün kesemizi gördük kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi resim verdi buzdolabına astık minnacık bi nokta..
hepinize duacıyım kızlar inşallah sizler de yaşarsınız bu mutluluğu

soranlar olma ameliyattan önce en son testte sayı 24 mil.du sanırım
ileri hareket %15
ileri yavaş%5
gerisini hatırlamadım morfoloji de %6 idi

gnc den arginmax die bi vitamin almıştık ameliyattan önce bitirdik 3 ay k.boynuzu denedik ameliyat öncesi sonra 1 ay havuç suyu içti
tekrar k.boynuzuna başlamıştık
bol incir yedik taze kışın da zeytinyağlı kuru incir verecektim
kuru yemiş,bol bol
ramazan da namaza başlamıştım
her akşam meryem suresi okudum 41 e tamamlayacaktım ama beyramda okuyamadim kaldı öyle
bence mutlaka deneyin türkçesini okudum anlayarak
707 kere ya varis die tesbih çektim vakit buldukça

böyle işte kızlar eşim 24 eylül de kontrole gidecekti 3 ay doldu bayram geçsin giderim dedi sonra 24 ekimde gidim dedi daha tahlil yaptırmadı yani
düzelme oldu mu yoksa Allah ol dedi ve düzelmeden mi oldu bilemem
istersen bi tahlil yap ta görelim dedim eşime istemiorum o stresi yaşamayı dedi
kalp atışını duyalım doktoruna gidip haber vericek

kızlar inşallah en kısa zaman da sizde yaşarsınız bu duyguyu
sormak istediklerinizi yazın cevaplarım
ameliyat ta kararsız arkadaşlar mutlaka olun çok kolay
öptüm herkesi
ben de bunların bir çoğunu yaptım.
bu bilgiler için de teşekkürler canım. ayrıntılı bir şekilde yazmışsın. Allah razı olsun.

sağol canım darısı başına inşallah her zaman duacıyım.ama bence umutsuz olma benim adetim gecikti ama hemen 3 ayda hamile olabileceğim gelmedi aklıma ama oldu sen umudunu kaybetme hangisi hayırlıysa o yoldan gelsin bebeğin ister doğal ister tüp ama umudunu kaybetme
inşallah güzel haberlerinizi duyarız

ben de tebrik ederim arkadaşım sıra bizlere geldi inşallah bu mutlu haberleri bizde veririz.sağlıklı bi hamilelik ve güzel bir doğum dilerim...

yok canım unutur muyum hiç??????????????
siteye girer girmez ilk adres burası hergün bakıyorum da kimse yazmayınca yazmadım ben de
ben yine gelicem hep buraya sizi tebrik etmeye:)))))))))))))))))

yok canım unutur muyum hiç??????????????
siteye girer girmez ilk adres burası hergün bakıyorum da kimse yazmayınca yazmadım ben de
ben yine gelicem hep buraya sizi tebrik etmeye:)))))))))))))))))

arkadaşlar dün sperm testi yaptırdık..3 ay geçti varikosel ameliyatının üzerinden..değerimiz ameliyattan önce 6 milyondu, 12 milyon olmuş..harektlilik oranımız %25 idi, %75 olmuş..ama ileri hareketlimiz hala % 2..ne bileyim sevindik ama hala tam değerlere ulaşamadık..ameliyat işe yaramış dedi doktor..bilemiyorum inşallah sonradan düşmez tekrar..aşılamamı yaptırsak ne yapsak..

arkadaşlar dün sperm testi yaptırdık..3 ay geçti varikosel ameliyatının üzerinden..değerimiz ameliyattan önce 6 milyondu, 12 milyon olmuş..harektlilik oranımız %25 idi, %75 olmuş..ama ileri hareketlimiz hala % 2..ne bileyim sevindik ama hala tam değerlere ulaşamadık..ameliyat işe yaramış dedi doktor..bilemiyorum inşallah sonradan düşmez tekrar..aşılamamı yaptırsak ne yapsak..

morfoloji kaç oda önemli

canım bikaç ay daha bekleyin daha sonra başlayın tedaviye git gide artış olacaktır

canım testte morfoloji diye bir kelime yazmıyor..onun yerine
boyun defekti:normal
baş defekti:normal
kuyruk defekti: normal
şeklinde bir ibare var..ameliyattan öncede aynıydı..

aynı düşünceler yaaa..emel bizim ameliyattan önce 1 milyon bile yoktu ameliyattan 4 ay sonra 12 milyon olmuştu eşim çok sevinmişti %100 artış var diye ama ben kısırlık sınırının 20 milyon olduğunu okumuştum ve tam sevinememiştim.dr bi ilaç verdi l-arginine diye ve 3 ay sonra teste çağırdı veee tam 3 ay sonunda hamile kaldım...ben de ilk değerleri öğrenince hemen aşılama düşünmüştüm ama dr acele etmeyin demişti.iyiki etmemişim doğal yolla oldu.benden sana tavsiye sabret bekle ve mutlaka meryem suresi oku 41 gün boyunca...

canım ayhucum çok sağol rahatlattın beni..Ama insanoğlu işte kuruntu etmeden duramıyor..okuyacağım meryem suresini..Allah inşallah sana ve tüm hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bebekler nasip eder..sizler bize umut veriyorsunuz..

emel hiç önemli değil umarım sen de kısa zamanda bebeğine kavuşursun.ya dr una söyle l-arginine yi mutlaka yazdır.yazdıramazsan 100 lira ya satılıyor.bence ihmal etme.her dr vermiyor ama benim kullanan bütün tanıdıklarım sonuç aldılar.

emel diğer arkadaşlarında dediği gibi cnım biraz daha sabredin zordur biliyorum beklemek bi an önce bebiş olsun istiyosundur değerleriniz yükselmiş inşallah daha iyi olur bende ameliyttan 6 ay sonra hamile kaldım sana tavsiyem 3-4 ay daha beklemeniz bu arada dr ilaç verirse onu kullanın bize ace selenyum vermişti 1 ay kullandı eşim birde eşin içerse keçiboynuzu kürü yap ve tabiki bol bol dua Allah emanet ol

emel diğer arkadaşlarında dediği gibi cnım biraz daha sabredin zordur biliyorum beklemek bi an önce bebiş olsun istiyosundur değerleriniz yükselmiş inşallah daha iyi olur bende ameliyttan 6 ay sonra hamile kaldım sana tavsiyem 3-4 ay daha beklemeniz bu arada dr ilaç verirse onu kullanın bize ace selenyum vermişti 1 ay kullandı eşim birde eşin içerse keçiboynuzu kürü yap ve tabiki bol bol dua Allah emanet ol

slm oya doktor kaçıncı aydan sonra verdi bu ilacı.bende eşime keçi boynuzuna başlatıım ama daha ikinci ayımız ameliyat olalı doktor 3 aylık testten sonra mı veriyo bu ilaçları.devlette oldu ameliyatı eşim ve doktor bi ilaç vermedi:uhm:

incilikaftan oyaya sormuşsun ama ben de cevaplıyım sorunu.ilk 3-4 ay ilaç vermiyorlar çünkü ameliyatın iyi geçip geçmediğini anlamaya çalışıyorlar.allah korusun eğer ameliyat başarılı geçmemişse değerler yükselmiyor ve ilaçlar spermi iyice bozuyorlar.ama ameliyattan sonra değerler yükseldiyse ameliyat tamam damarlar düzelmiş deyip sperm kalitesi iyileştirci ilaç veriyorlar.yani ilk aylar ilaç kullanımı hiçbir dr tarafından desteklenmiyor.çünkü varikoselin tedavisi sadece ameliyat.eşin yediklerine dikkat etsin ilaç için bekleyin derim ben...

incilikaftn bize dr ameliyattan 3 ay sonra vermişti ilaç ama ben keçiboynuzunu ameliyattan öncede sonrada hep içirdim

mrb kızlar bize de doktor ilaç vermemişti 3 ay sonra bi bakalım karar veririz demişti şükür gerek kalmadı
umutsuzluğa kapılmayın ve k.boynuzunu deneyin mutlaka
güzel haberlerinizi duyup tebrik etmek istiyorum sizi
dualarım sizinle

mrb kızlar bize de doktor ilaç vermemişti 3 ay sonra bi bakalım karar veririz demişti şükür gerek kalmadı
umutsuzluğa kapılmayın ve k.boynuzunu deneyin mutlaka
güzel haberlerinizi duyup tebrik etmek istiyorum sizi
dualarım sizinle

benim eşim olmadı henüz ameliyat 1ay oldu nerdeyse keçiboynuzuna başladık umarım ameliyat olmasına gerek kalmadan sonuç alırız
gerçi kasımda ameliyat olmya karrar verdi ozamana kadar devam edicez bakalım hayırlısı olsun

cevap yazıp yardımcı olan tüm arkadaşlara çook teşekkür ederim..şu l- arginin adlı ilacı doktora bi söyleyeyim..gerçi o kadar ilgisizki doktorlar..devlet hastanesinde yüzümüze bile bakmadı ürolog..heralde özele gidip biraz para vericez de doğru dürüst konuşacaklar..ameliyatı ankarada olduk ve kendi doktoru ameliyattan 3 ay sonra buraya gelin demişti..ama gidemiyoruz maalesef..bizde buradaki ürologların peşinde uğraşıp duruyoruz..o kadar sinir oluyorki insan..neyse artık yapacak bişey yok..burada iyi bir ürolog bulmaya çalışıcaz..

X