Öncelikle kaybiniz icin cok üzüldüm başınız sağolsun.. sonra da doktorun tavrindan ötürü geçmiş olsun günün stresini sizden cikaran patavatsiz birine denk gelmissiniz..
Diger arkadaslar soylemisler ayni seyleri demeye gerek yok saglik icin elbette daha zayif olmak seker ve insülin seviyelerini altta tutmak daha iyi olacaktır tabi ama bazende kırılamayan direnc kilolari oluyor. Istesende veremeyebiliyorsun.. bende gebe kalmaya calisirken bir hemsire sizin basiniza gelenin benzerini söylemişti profun yaninda baska bir kadina ve prof o hemsireyi azarlamisti sen benim hastalarimla bu sekilde konusamazsin diye.. bu isin en onemli basamağı psikolojik olarak iyi olmak ve sen kadina bunu soylediginde daha da kötüye gidiyor hersey demisti. Kilo hamile kalmaya engel falan degil birak insanlar nasil mutluysa oyle yaşasın demisti.
Benimde kilom var zayif degilim yani gebe kaldim bebegim 13 haftalik oldu ve ben 100 gr dahi almamistim hatta 500 gr eksik cikiyordum normal kilomdan ve dr.um gayet güzel diyordu mesela.. benim sebepsiz bir sekilde düşükle sonlandi gebeligim. Genetik testler vs yaptirdik birsey cikmadi bende pihtilasma yatkinligi cikti aklimizda tek ihtimal bu mesela. Kimse bana sekerden olmustur vs demedi. Ve kac dr.a gittim hepsi de ilk gebelikte yüzde 80 düşük oluyor dedi..kendimizi suclamaya yer aramayalim gercekten hayatin elemini kederini herseyini biz kadinlar cekiyoruz hele de cocuk konusunda.. ben ilk gittigimde dr.a ben mi hatali birsey yaptim diye sorup aglamistim dr beni azarlayip kendime getirdi sen bir anne olarak bebegini kaybetmek icin ne yapabilirsin ki kendini suclama sakin bu bataktan cikamazsin o zmn diye.
Ve son olarak cok yakin tanidigim 120 kg ile hamile kaldi. Doguma kadr kac kilo olmustur Allah bilir artik.. ve dogumdan sonra ceylan gibi sekerek dolasiyordu hastanede, gördüğüm en dinamik anne idi dogum sonrasi

modunu düşürüp stres seviyeni yükseltme. Çok iyi bir anne olacaksin. Bende iyi bir anne olacagim. Kaybettigimiz evlatlarimizin yeri elbet dolacak.. insallah saglika ennn yakin zamanda hamilelik haberleri vermek nasip olsun