Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
emel hiç önemli değil umarım sen de kısa zamanda bebeğine kavuşursun.ya dr una söyle l-arginine yi mutlaka yazdır.yazdıramazsan 100 lira ya satılıyor.bence ihmal etme.her dr vermiyor ama benim kullanan bütün tanıdıklarım sonuç aldılar.

kızlar ya bende solgar l-arginin diye bir ilaç aldım.içinde 50 kapsül var ama 22 tl ye aldım ben.bi yanlışlıkmı var.ben yanlış ilaçmı aldım acaba ya.

nilüfercim trabzonda bildiğin en iyi ürolog hangisi ?yardımcı olabilirsen sevinirim..özelden versen de olur yani..

incilikaftan oyaya sormuşsun ama ben de cevaplıyım sorunu.ilk 3-4 ay ilaç vermiyorlar çünkü ameliyatın iyi geçip geçmediğini anlamaya çalışıyorlar.allah korusun eğer ameliyat başarılı geçmemişse değerler yükselmiyor ve ilaçlar spermi iyice bozuyorlar.ama ameliyattan sonra değerler yükseldiyse ameliyat tamam damarlar düzelmiş deyip sperm kalitesi iyileştirci ilaç veriyorlar.yani ilk aylar ilaç kullanımı hiçbir dr tarafından desteklenmiyor.çünkü varikoselin tedavisi sadece ameliyat.eşin yediklerine dikkat etsin ilaç için bekleyin derim ben...

teşekkür ederim cevabın için ayhu inşallah ameliyat başarılı geçmiştir.ben yine de keçiboynuzu ve ibrahim saraçoğlunun sperm arttırıcı kürlerini aldım gerçi bunları ameliyattan önce almıştım ama şimdide içiriyorum daha çabuk iyileşsin diyeopuyorumnanaktan

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eşim bugün 2. kez doktora gitti. Doktor belli belirsiz varikosel var demiş. Sperm hiç yok dencek kadar az. Bütün değerler N.A. yazıyo neyse o. Doktor Ankara Ünv. Cebeci Hastanesi ınterfilite Merkezine sevk etti. Sormak istediğim şey bu hastaneye yarın gitcez biz. Sıra gidince alabilirmiyiz. Ünv hastanelerinde 120 TL gibi bi para ödeyip özel muayene olma durumu oluyo Bu hastanede varmı yada neler yapalım yarın biz bilen vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.

cevap yazıp yardımcı olan tüm arkadaşlara çook teşekkür ederim..şu l- arginin adlı ilacı doktora bi söyleyeyim..gerçi o kadar ilgisizki doktorlar..devlet hastanesinde yüzümüze bile bakmadı ürolog..heralde özele gidip biraz para vericez de doğru dürüst konuşacaklar..ameliyatı ankarada olduk ve kendi doktoru ameliyattan 3 ay sonra buraya gelin demişti..ama gidemiyoruz maalesef..bizde buradaki ürologların peşinde uğraşıp duruyoruz..o kadar sinir oluyorki insan..neyse artık yapacak bişey yok..burada iyi bir ürolog bulmaya çalışıcaz..

emel boşversene ankarayı samsuna gidin.daha yakın bizim dr umuz orda.devlet hastanesinde abdullah açıkgöz ürolog.adamın özel muayenesi bile yok.bütün hastalarla tek tek ilgileniyor ve bize o ilacı o verdi.eğer iyi bir ürolog bulamıyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar ya bende solgar l-arginin diye bir ilaç aldım.içinde 50 kapsül var ama 22 tl ye aldım ben.bi yanlışlıkmı var.ben yanlış ilaçmı aldım acaba ya.

yok benim bahsettiğim ilaç kapsül değil tuz gibi bi şey yarım bardak suda eritilip içiliyor.senin bahsettiğin ne tam olarak bilmiyorum.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eşim bugün 2. kez doktora gitti. Doktor belli belirsiz varikosel var demiş. Sperm hiç yok dencek kadar az. Bütün değerler N.A. yazıyo neyse o. Doktor Ankara Ünv. Cebeci Hastanesi İnterfilite Merkezine sevk etti. Sormak istediğim şey bu hastaneye yarın gitcez biz. Sıra gidince alabilirmiyiz. Ünv hastanelerinde 120 TL gibi bi para ödeyip özel muayene olma durumu oluyo Bu hastanede varmı yada neler yapalım yarın biz bilen vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.

nerde oturuyorsun ?

yengeç keşke dr una sorsaydın ama belki benim ki tozdur seninki kapsül.aynı işe yarıyordur.şu an elimizde ilaç yok resmini koyamıyorum onun için.belki de sen o ilacın faydasını görürsün inşallah tabi.

ayhucum çok sağol canım..ama samsunda kimsemiz yok..burdan 8 saat..öyle yakın değil yani..tüm ailem ankarada..barınma olayı daha rahat yani..bakalım artık yapcaz bişeyler..hayırlısı..çok sağol tekrar

kıslarr slm benim eşimde çok şükür ameliyat oldu 9 ekimde rabbim sağlık sıhhat verir hepsine inş. bişey sormak istiyorum eşleri ameliyat olan arkadaşlara morarma şime gibi şeyler oldumu benim eşimde oldu doktor ameliyat oldun olabilir bunlar demiş ama kafama takıldı bilgisi olan varmıııı

sever benim eşimin ameliyatın olduğu bölge çok hafif şişti ve kesiğin olduğu bölge çok sertti..şimdi normale döndü..ama çizgi halinde kırmızılık var hala..o da normal galiba..sizin ne kadar oldu ameliyat olalı..?

canım pardon 9 ekim demişsin zaten..daha çok yeniymiş..takmayın kafanıza geçer galiba..biraz bekleyin geçmezse tekrar gidersiniz..

kıslarr slm benim eşimde çok şükür ameliyat oldu 9 ekimde rabbim sağlık sıhhat verir hepsine inş. bişey sormak istiyorum eşleri ameliyat olan arkadaşlara morarma şime gibi şeyler oldumu benim eşimde oldu doktor ameliyat oldun olabilir bunlar demiş ama kafama takıldı bilgisi olan varmıııı

ğeçmış olsun canım yok bızede boyle bı sey olmadı ama endıse etme daa cok yenıymıs:Saruboceq:

sever benim eşimin ameliyatın olduğu bölge çok hafif şişti ve kesiğin olduğu bölge çok sertti..şimdi normale döndü..ama çizgi halinde kırmızılık var hala..o da normal galiba..sizin ne kadar oldu ameliyat olalı..?

ğeçmış olsun canım yok bızede boyle bı sey olmadı ama endıse etme daa cok yenıymıs:Saruboceq:

tşk ederim kızlarrr allah yardımcımız olsun inş. geçmeye başladı zaten hayırlısı olsun bakalım

toz veya kapsül ikisinin de etken maddesi aynı pazarlaması değişik o yüzden için rahat olsun doğru ilaç

Sever o şişlikler bizde de olmuştu.Doktorumuz bunun olabileceğini söylemişti.Soğuk kompres yapmamızı söylemişti.Alttan yastık vs. destekleyin testisleri demişti.Uyguladık gerçekten çok faydası oldu deneyin.Allah şifa versin.ınşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

yengeç keşke dr una sorsaydın ama belki benim ki tozdur seninki kapsül.aynı işe yarıyordur.şu an elimizde ilaç yok resmini koyamıyorum onun için.belki de sen o ilacın faydasını görürsün inşallah tabi.
teşekkürler.umarım işe yarar.
toz veya kapsül ikisinin de etken maddesi aynı pazarlaması değişik o yüzden için rahat olsun doğru ilaç

teşekkürler.vallahi içime su serptin..

X